campaign-notification campaign-notification

Ce echipament de deszapezire sa alegi

Publicat de UTILBEN10/12/2018

Sunteți pregătiți pentru sezonul de deszăpezire? Aveți toate echipamentele necesare sau v-ați făcut deja un plan de achiziții? Ce echipamente de deszapezire sunt mai eficiente?

Ce echipament de deszapezire sa alegi?Trimite-le prietenilor acest articol!

Sunteți pregătiți pentru sezonul de deszăpezire? Aveți toate echipamentele necesare sau v-ați făcut deja un plan de achiziții?

 

Atunci cand vine vorba de iernile din Romania trebuie sa avem in vedere ca in ultima perioada acestea au devenit din ce in ce mai lungi, de aceea trebuie sa fim pregatiti pentru toata perioada in care putem fi inconjurati de zapada si sa alegem cele mai bune echipamente de deszapezire.

Pentru alegerea unui utilaj de deszapezire sau a unui atasament de deszapezire trebuie sa avem in vedere 2 lucruri:

  •  marimea suprafetei pe care vreti să o deszapeziti;
  • tipul drumului - asfaltat, neasfaltat.

Ce tip de atașamente să folosesc?

Pluguri de zăpadă:Acestea sunt ideale atunci când trebuie să curățați rapid o zona mare. Plugurile de zăpadă sunt cele mai folosite în zone plate (drumuri, parcări sau câmpuri cu zone plate și cu un sol puternic pentru a susține greutatea utilajului).

Plugurile de zăpadă sunt utilizate atunci când trebuie să ajungeți undeva repede. Designul lor robust și construcția lor simplisă, le ajută să fie mult mai fiabile în mișcare.

Plugul este al doilea cel mai folosit atașament pentru deszapezire. Luând drept exemplu unul dintre plugurile de zăpadă de la Pronar, acesta este impartire în 2 elemente, făcând utilizarea plugului mult mai facilă, deoarece deschiderea sau inchiderea lui eficientizează munca în mai multe zone urbane/rurale pe drumuri mai înguste sau mai late.

 

Lamele de zăpadă: