campaign-notification campaign-notification

Alege o combină agricolă second-hand pentru recoltarea culturilor

Publicat de Utilben11/05/2021

utilaje agricole, agricultura, combina, recolta, combina agricola second hand

Combinele agricole joacă un rol crucial în procesul de recoltare a culturilor de cereale de toamnă și a culturilor de rapiță. Afla mai multe beneficii!

Combinele agricole joacă un rol crucial în procesul de recoltare a culturilor de cereale de toamnă și a culturilor de rapiță, fiind cel mai complex utilaj folosit in agricultură.

Pentru fermierii care cultivă rapiță, orz și grâu, sezonul de recoltare va începe în curând, perioada optimă fiind la finalul lunii iunie sau la începutul lunii iulie. Recoltarea este una dintre cele mai importante operațiuni pentru agricultori, întrucât toată munca lor depinde de calitatea recoltei. Este încununarea a luni bune de muncă.

Multe dintre culturile de toamnă solicită o atenție sporită în ceea ce privește stabilirea momentului recoltării, a tehnologiei și utilajelor folosite. Pentru a atinge eficiență maximă la recoltare, fermierii au nevoie de combine agricole performante, care să-i asigure că recolta va fi de bună calitate, iar pierderile vor fi minime. Combinele agricole noi pot încorpora tehnologii avansate și dotări suplimentare care i-ar putea ajuta pe fermieri. Dar acestea pot să aducă și costuri foarte mari pentru agricultori.

 

combina agricola

 

Știm că achiziționarea unei combine agricole poate reprezenta una dintre cele mai mari cheltuieli pentru agricultori, în special pentru cei aflați la început de drum. Mai mult decât atât, contextul pandemiei creează în continuare probleme pe plan mondial în ceea ce privește producția de utilajele noi. Astfel, apar adesea întârzieri foarte mari la livrarea echipamentelor noi către fermieri.

Așadar, o alternativă foarte bună la combinele noi sunt combinele agricole second-hand, care le oferă fermierilor atât performanța mult dorită, cât și costuri cu mult reduse.

UTILBEN vă întâmpină cu o selecție variată de combine agricole second-hand de top și la prețuri accesibile. Dorim să le venim în ajutorul fermierilor români cu o soluție viabilă pentru munca lor de recoltare, prin furnizarea unor combine agricole second-hand de calitate înaltă, care nu le vor goli complet buzunarele.

Încă aveți timp să vă achiziționați combina agricolă dorită, astfel încât recolta dvs. să poată ajunge în siguranță în magazine. O combină de calitate superioară vă va ajuta să strângeți mult mai repede recolta din cadrul câmpului agricol și, cu ajutorul acesteia, veți reduce considerabil pierderile de producție.

 

combina agricola cultura

 

Iată câteva dintre beneficiile pe care UTILBEN vi le oferă la achiziționarea de combine agricole second-hand:

Garantăm calitatea și conformitatea:

UTILBEN vine în întâmpinarea dvs. cu o ofertă diversificată de combine agricole, fiecare dintre acestea fiind verificată, testată și având o garanție standard de 30 de zile. Așadar, dvs. nu veți avea niciun risc la cumpărarea combinei dorite. Ne asigurăm că utilajul provine de la un furnizor de încredere, verificăm combina, o pregătim pentru lucru și o livrăm în cel mai scurt timp direct la punctul dvs. de lucru.

Consultanță în alegerea combinei potrivite:

Știm că alegerea unui utilaj, cu precădere a unei combine agricole second-hand, nu este una ușoară. Trebuie să fiți atent la diverse aspecte și, de regulă, fără ajutorul unui specialist în domeniu, v-ar fi foarte greu să alegeți echipamentul potrivit. La UTILBEN, vă înțelegem provocările și vă ajutăm să alegeți cel mai potrivit model de combină agricolă pentru munca pe care o întreprindeți. Vă putem răspundem la orice întrebare din domeniul utilajelor, datorită celor 15 ani de experiență.

Finanțare: 

Pentru că dorim să aveți posibilitatea de a achiziționa o combină second-hand de top care vă va ajuta să deveniți profitabil, noi vă ajutăm să obțineți cea mai bună finanțare. Specialiștii UTILBEN devin puntea de legătură dintre dvs. și instituția de finanțare. Noi colectăm toate informațiile de care aveți nevoie, vă spunem care sunt actele necesare, noi aplicăm pentru finanțare, noi negociem cu banca și tot noi rezolvăm orice problemă apare pe parcurs. Mai mult decât atât, pentru că facem asta de ani buni, veți avea parte de dobânzi preferențiale și aprobare rapidă.

Având aceste informații, vă invităm să vizualizați oferta noastră de combine agricole second-hand și să alegeți modelele despre care doriți să aflați mai multe detalii sau pentru care vreți o ofertă de preț. 

Dacă aveți nevoie de un alt tip de utilaj, ne puteți trimite solicitarea dvs. prin formularul următor.


Contacteaza-ne

De ce servicii aveti nevoie?

Întrebări și răspunsuri

0 Intrebari

    Comentarii 0 Comentarii

    ( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )