campaign-notification campaign-notification

Cum alegeți încărcătorul telescopic potrivit

Publicat de Utilben11/06/2021

încărcătorul telescopic potrivit pentru fermă, încărcător telescopic pentru fermă, telescopice fermă, încărcătoare telescopice, încărcător telescopic agricultură, utilaje agricole

Ai nevoie de un încărcător telescopic potrivit pentru fermă și activități agricole? Înainte de a alege încărcătorul telescopic dorit, trebuie să urmeză o serie de pași.

Încărcătoarele telescopice sunt printre cele mai folositoare echipamente din fermă. 

De la ridicarea materialelor și remorcarea acestora, până la stivuirea baloturilor și efectuarea lucrărilor în spații înguste, încărcătoarele telescopice sunt incredibil de adaptabile și pot gestiona un număr surprinzător de sarcini la fermă, fiind investiția ideală pentru orice fermieri.

Când căutați un încărcător telescopic potrivit pentru ferma dvs., sfatul nostru este să nu vă opriți la cel mai puțin costisitor utilaj pe care îl puteți găsi, ci vă recomandăm să explorați mai multe opțiuni. Încărcătoarele telescopice pot fi regăsite într-o varietate de dimensiuni, tehnologii și brand-uri, iar prețurile vor fi influențate de aceste caracteristici. Utilajele mai costisitoare pot avea specificații avansate, cum ar fi puterea crescută, diverse module de operare pentru un kilometraj mai bun, pompe hidraulice mai mari pentru cicluri de încărcare mai rapide, comenzi joystick în loc de comutatoare și multe altele.

Înainte de a achiziționa un încărcător telescopic pentru ferma dvs., va fi nevoie să luați în calcul o serie de factori pentru a alege utilajul potrivit.

 

incarcator telescopic

Care sunt activitățile la care veți folosi încărcătorul telescopic?

Atunci când alegeți un telescopic pentru munca agricolă, este important să vă puneți câteva întrebări: Veți folosi echipamentul doar sporadic sau destul de des? Cât de departe veți avea de transportat încărcătura? Ce activități din ferma dvs. vor fi îndeplinite cu ajutorul acestui utilaj? Înainte de a achiziționa un anumit tip de încărcător telescopic, este important să vă cunoașteți foarte bine ferma și activitățile pe care le desfășurați în mod obișnuit. De exemplu, în aplicațiile de manipulare a silozului veți avea nevoie de un încărcător telescopic potrivit pentru greblarea și încărcarea silozului. Astfel, utilajul urmărit este un telescopic cu braț format din două secțiuni care se extinde pe cilindrii hidraulici și este echipat cu o cupă de încărcare.

 

încărcătura telescopicului

Cât de grea este încărcătura?

Când alegeți un încărcător telescopic, trebuie să știți ce tipuri de materiale vor fi manipulate cu ajutorul acestuia, cât de grele sunt, cât de sus va fi nevoie să le ridicați aceste materiale și cât de departe va trebui să le transportați în cadrul fermei. Pentru a determina corect capacitatea de ridicare de care veți avea nevoie de la telescopicul dvs., aflați care este cel mai greu material care va fi manipulat de acesta. Cu cât încărcătura va fi mai mare, cu atât mai ridicată trebuie să fie și capacitatea de ridicare a încărcătorului telescopic. Alegeți un încărcător telescopic cu o capacitate mai mare de ridicare decât sarcina cea mai grea pe care o veți avea de ridicat cu ajutorul lui. Acest îi va ajuta pe operatori să evite supraîncărcarea utilajului.

 

incarcator telescopic utilben

La ce înălțime trebuie să ridicați sarcina?

Înălțimea maximă de ridicare este un alt factor important, mai ales dacă intenționați să plasați materialele de la nivelul solului la un nivel mai înalt. Verificați specificația înălțimii maxime de ridicare pentru a vedea cât de sus puteți ridica sarcinile. De asemenea, vă recomandăm să determinați locurile în are vor fi mutate sarcinile cu încărcătorul telescopic. Veți ridica materialele drept pe verticală, sau le veți ridica peste alte elemente pe care va trebui să le ocoliți în momentul ridicării? Acestea aspecte sunt importante deoarece capacitățile nominale ale încărcătoarelor telescopice se pot schimba atunci când brațul este extins, ceea ce poate determina răsturnarea utilajului.

 

incarcator telescopic agricultura

Cât de accesibil este spațiul în care va fi folosit încărcătorul telescopic?

Luarea în considerare a accesibilității zonei de lucru din cadrul fermei este un alt aspect notabil de luat în considerare înainte de a alege un utilaj. Brațul telescopicului trebuie să ajungă într-o zonă aflată la înălțime? Atunci veți avea nevoie de un încărcător telescopic care să poată ajunge acolo. Dacă munca dvs. presupune ridicarea baloturilor de fân de pe câmp și mutarea lor în grajdurile animalelor, nu veți avea nevoie de un utilaj cu braț foarte lung, ci mai degrabă veți putea lucra mai ușor cu un încărcător de dimensiuni reduse care se va putea strecura ușor în zonele înguste.

 

incarcatoare telescopice

Încărcător telescopic nou sau second-hand?

Aici, bineînțeles, bugetul va juca un rol important, iar dvs. va trebui să stabiliți acest buget foarte clar înainte de a începe căutarea. Un utilaj nou, va veni aproape întotdeauna cu o tehnologie avansată și multe avantaje legate de confortul în operare. Cu toate acestea, un utilaj nou va aduce și costuri foarte mari. Din acest motiv, mulți fermieri optează pentru încărcătoare telescopice second-hand. Aceasta este, în fapt, o alternativă excelentă la încărcătoarele noi, în special dacă le achiziționați de la dealeri specializați, precum UTILBEN. Cu o experiență de 15 ani în domeniul utilajelor, UTILBEN vă aduce o gamă diversificată de încărcătoare telescopice second-hand care vin cu un set de servicii asociate, precum finanțare, service autorizat, piese de schimb, atașamente și multe altele.

 

Acestea sunt câteva dintre întrebările esențiale pentru care trebuie să aveți un răspuns pregătit înainte de a achiziționa un încărcător telescopic.

La UTILBEN veți găsi o mare varietate de încărcătoare telescopice second-hand care vă vor ajuta să vă eficientizați munca.


Contacteaza-ne

De ce servicii aveti nevoie?

Întrebări și răspunsuri

0 Intrebari

    Comentarii 0 Comentarii

    ( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )