campaign-notification campaign-notification

Cum funcționează un tractor agricol

Publicat de UTILBEN22/07/2022

tractor agricol, cum functioneaza un tractor, Cum funcționează un tractor agricol, tractor

Cum funcționează un tractor agricol. Un tractor funcționează cu o priză de putere (priză de putere).

Cum funcționează un tractor agricol

Nu este destul de interesant de știut cum funcționează motorul tractorului? Așadar, urmăriți acest blog pentru a afla totul despre motoarele de tractoare.

Un motor este sufletul tractorului deoarece, fără el, un tractor nu poate funcționa. De asemenea, un motor de calitate face ca tractorul să fie eficient pentru agricultură. În zilele moderne, un tractor este echipat cu un motor IC (combustie internă). Denumirea ardere internă se datorează faptului că energia termică a combustibilului este transformată în lucru mecanic prin arderea combustibilului în interiorul motorului. Deci, în acest blog, vom vedea cum funcționează motorul tractorului.

Ce tipuri de motoare sunt folosite la tractoare?

tipuri de tractoare

Majoritatea tractoarelor sunt echipate cu motoare diesel cu sisteme de injecție directă. Aceste motoare sunt clasificate în funcție de puterea generată de ele. În prezent, sunt disponibile motoare de la 12 CP la 120 CP.

În afară de aceasta, majoritatea motorului funcționează pe ciclul în patru timpi. Și arborele cotit al unui motor tradițional se rotește ca răspuns la viteză și sarcini pentru a genera putere.

În majoritatea țărilor, tractoarele sunt echipate cu motoare cu 2 până la 4 cilindri. Și când vine vorba de India, tractoarele sunt echipate cu motoare cu 1 până la 4 cilindri. Mai mult, majoritatea tractoarelor din India sunt alimentate cu motorină, iar unele sunt propulsate de motoare electrice.

Cum funcționează un motor de tractor cu alte agregate?

agregate tractor

Un tractor funcționează cu o priză de putere (priză de putere). Utilizează un punct de atașare a canelurilor atunci când este atașat la un instrument antrenat de priză de putere pentru a învârti arborele la o rată stabilită. De asemenea, motoarele de tractor sunt alimentate cu motorină și au un sistem de transmisie, care include în principal cutie de viteze cu 8 sau 10 trepte pentru transmiterea puterii la locul de muncă.

Cum funcționează motoarele de tractor?

Motoarele diesel sunt puterea predominantă în spatele tractoarelor moderne, deoarece au o eficiență termică mai mare decât orice motor cu ardere internă. De asemenea, cea mai mare eficiență termică este atinsă datorită raportului lor de compresie extrem de ridicat. Iar motoarele diesel folosesc aer cald foarte comprimat, mai degrabă decât bujii, pentru a aprinde combustibilul.

Când aerul este tras în cameră, acesta este comprimat până la 580 PSI, ceea ce încălzește aerul la o temperatură de 1022°C. În acest moment, injectorul de combustibil injectează combustibilul în camera de ardere care dispersează uniform picăturile de combustibil. Aceste picături minuscule de combustibil vin în contact cu aerul comprimat și fierbinte, ceea ce provoacă expansiunea gazelor de ardere. Aceste gaze antrenează pistonul în jos, care rotește arborele cotit al tractorului.

Care sunt cele mai bune motoare pentru tractoare?

motor tractor

Multe companii de tractoare își produc motoarele de tractoare, în timp ce unele dintre companiile de tractoare cumpără motoare de la diferiți producători. De exemplu, compania Mitsubishi produce motoarele tractoarelor Mahindra și Massey Ferguson .

Cât costă un motor de tractor pentru reconstrucție?

Când motorul tractorului se defectează, motorul trebuie reconstruit. Și reconstrucția motorului costă prea mult. Dar repararea unui motor nou este mai ieftină decât cumpărarea unuia nou. Astfel, puteți economisi cu ușurință până la jumătate din costul unui motor nou prin repararea sau reconstruirea motorului.

Cum ar trebui să manevrezi un tractor pentru a menține motorul în siguranță?

Ar trebui să aveți grijă de tractor pentru a-l face mai eficient. Așadar, nu lăsați tractorul într-o zonă noroioasă, deoarece poate dăuna corpului tractorului. Și trageți încet sistemul de cuplare al tractorului pentru a proteja motorul de sarcini excesive. În plus, când motorul se oprește, aplicați frânele de urgență și opriți transmisia. De asemenea, verificați motorul frecvent și mențineți-l la timp, deoarece poate crește eficiența și durata de viață a motorului.

Cum este operatorul responsabil pentru eficiența motorului?

Un tractorist este o persoană care conduce tractorul pentru a îndeplini diferite tipuri de aplicații, inclusiv transportul mărfurilor de la un câmp la un depozit, operațiuni agricole (lucrare, arat, secerat, treierat etc.), operațiuni comerciale (transportul materialelor de construcție). ), etc. În plus, un operator este responsabil pentru întreținerea tractorului, precum și pentru utilizarea mai sigură a tractorului. De asemenea, un operator poate menține motorul în siguranță utilizând un tractor.

Sper că veți obține informații interesante despre motoarele de tractor. 


Contacteaza-ne

De ce servicii aveti nevoie?

Întrebări și răspunsuri

0 Intrebari

    Comentarii 0 Comentarii

    ( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )