campaign-notification campaign-notification

De ce orice fermier trebuie sa aiba un incarcator telescopic

Publicat de UTILBEN11/12/2018

Creșterea productivității în agricultură este strâns legată de performanța utilajelor și alegerea echipamentului potrivit. Un astfel de utilaj este încărcătorul telescopic.

De ce orice fermier trebuie să aibă un încărcător telescopic


Creșterea productivității în agricultură este strâns legată de performanța utilajelor și alegerea echipamentului potrivit. Un utilaj care te ajută să îți eficientizezi munca este încărcătorul telescopic, un echipament care duce la creșterea productivității. Încărcătorul telescopic este o invenție europeană, iar, de la apariția acestuia, și-a demonstrat adevăratul potențial de creștere a productivității în domeniul agricol. Din ce în ce mai mulți fermieri își pun bazele într-un încărcător telescopic.

În general, pe piață, se găsesc 2 tipuri de încărcătoare telescopice:

Rotative – cabina operatorului se rotește. De asemenea, aceste utilaje au picioare de calare, pe care se poate sprijini utilajul. Cel mai adesea, sunt folosite în industria construcțiilor.

Non-rotative – sunt cele clasice, care au cabina fixă.


De ce să deții un încărcător telescopic în fermă?


1. Este un utilaj fiabil, așa cum o demonstrează acest videoclip:


Încărcătorul telescopic ajută la manipularea materialelor din fermă, de la baloturi, la diverse cereale sau îngrășăminte. Cabina asigură o vizibilitate de 360 grade și oferă o acoperire extinsă a capacității de ridicare cu diferite atașamente, pentru majoritatea sarcinilor din domeniul agricol.

     


2. Îți reduce costurile și cheltuielile.

Agricultorii își pot micșora flota de utilaje și reduce costurile de operare, datorită fiabilității și versatilității încărcătorului telescopic. Cu un portofoliu de atașamente complet, încărcătorul telescopic ia practic locul altor utilaje.


3. Este un utilaj rezistent și trece testul timpului.

Un încărcător telescopic este construit să reziste în timp, ceea ce îi oferă un plus de valoare atunci când vine vorba de alegerea utilajelor potrivite. Service-ul unui încărcător telescopic se poate face cu un minimum de cunoștințe mecanice, pentru că accesul la motor și consumabile se face extrem de ușor.

 


Contacteaza-ne

De ce servicii aveti nevoie?

Întrebări și răspunsuri

0 Intrebari

    Comentarii 0 Comentarii

    ( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )