campaign-notification campaign-notification

De ce sa achizitionezi utilaje Case

Publicat de UTILBEN14/12/2018

De ce este bine sa achizitionezi utilaje Case

Care sunt avantajele utilajelor Case. Utilaje second-hand Case, buldoexcavatoare Case, excavatoare și miniexcavatoare Case.

De ce să achiziționezi utilaje Case


Trimite-le prietenilor acest articol!


Case CE sau Case Construction Equipment este o marcă de utilaje de construcții din grupul CNH Global. Producătorul CNH Global este al 15-lea producător de utilaje de construcții din lume. De peste 170 de ani, Utilaje de Construcții Case a rămas una dintre cele mai respectabile companii de inginerie din lume. Case este renumit pentru calitate, profesionalism și menținerea celor mai înalte standarde în fabricarea utilajelor de construcții, la nivel mondial. Case a fost prima companie care a construit un motor cu aburi pentru uz agricol. Fondată de Jerome Increase Case, compania a reprezentat întotdeauna un standard de încredere pentru fabricarea celor mai bune echipamente de construcții. Primul echipament construit de Case a fost o mașină de treierat, în anul 1842.


Excavatoare CASE

    

Excavatoarele Case sunt fiabile și sunt recunoscute la nivel mondial pentru calitățile lor definitorii. Nu contează ce tip de excavator căutați, pentru că toate modelele sunt concepute să funcționeze cu un nivel redus de combustibil și cu atenție pentru mediul înconjurător. Printre calitățile excavatoarelor Case, se numără sistemul hidraulic inteligent, emisiile reduse de zgomot și motorul care necesită un consum redus de combustibil. Punctele tari ale excavatoarelor Case sunt: cabina confortabilă, comenzi ușor de utilizat, precum și capacitatea de a lucra eficient indiferent de vreme.


Încărcătoare frontale CASE

 

Încărcătoarele pe pneuri Case au un design simplu, dar asigură o înaltă performanță. Acestea pot efectua chiar și cele mai dificile sarcini și generează o putere ridicată, cu un consum redus de combustibil. Încărcătoarele Case se remarcă prin eficiență energetică și productivitate sporită. Datorită economisirii costurilor, încărcătoarele frontale Case au urcat în topul preferințelor companiilor din întreaga lume. Viteza de deplasare este mare, ceea ce înseamnă că veți lucra mai mult într-un timp mai scurt. La fel ca alte utilaje Case, încărcătorul frontal este ideal pentru mediile rurale, rezidențiale sau șantiere.


Buldozere CASE

Buldozerele Case sunt ideale pentru lucrul în rampă/pantă, dar și pe suprafețe netede. Transmisia hidrostatică înseamnă că fiecare piesă este acționată hidraulic, în mod independent. Aceasta oferă o putere ridicată în lucru și permite ca buldozerul să împingă materialul din fața sa cu o viteză foarte mare. Nivelul de vibrații și de zgomot în cabină este minim, ceea ce permite operarea utilajului în condiții de confort ridicat. Ca urmare a acestor avantaje, puteți fi siguri că buldozerul Case vă va oferi performanță de primă clasă la fiecare utilizare.  


Miniîncărcătoare CASE

Miniîncărcătoarele Case sunt renumite în întreaga lume datorită performanțelor superioare pe care le asigură. La fel ca toate echipamentele Case, miniîncărcătoarele Case sunt recunoscute pentru consumul redus de combustibil, ceea ce le permite să lucreze o zi întreagă la putere maximă fără să fie nevoie să fie realimentate. Această caracteristică se traduce în productivitate mai bună, într-un timp mai scurt. Motorul este cel mai bun din industrie, datorită puterii incredibile care îi permite să crească forța de lucru în sarcină la cote superioare. Cabina a fost construită pentru confortul operatorului. Vizibilitatea este perfectă, iar spațiul interior este completat de comenzile ușor de accesat și la îndemână.


PREZENTARE UTILAJE CASE:


Trimite-le prietenilor acest articol!


Contacteaza-ne

De ce servicii aveti nevoie?

Întrebări și răspunsuri

0 Intrebari

    Comentarii 0 Comentarii

    ( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )