campaign-notification campaign-notification

In ce domenii exceleaza gama de incarcatoare telescopice Faresin

Publicat de 07/07/2022

incarcatoare telescopice, incarcator telescopic, incarcatoare agricultura, incarcatoare constructii, utilaje grele

Care sunt sectoarele de activitate in care puteti folosi incarcatoare telescopice Faresin? Aflati din articolul Utilben.

Care sunt domeniile în care seria de încărcătoare telescopice Faresin aduc un aport de neegalat

Faresin Industries este un producător italian de încărcătoare telescopice, apreciate la nivel internațional pentru designul lor atractiv și practic, pentru eficiența sporită de care dau dovadă în îndeplinirea celor mai diverse sarcini și grație durabilității remarcabile. Compania Faresin Industries a fost înființată în anul 1973 de către Sante Faresin și este condusă în continuare de acesta și de cele două fiice ale sale. 

Avantaje unice ale încărcătoarelor telescopice Faresin:

  • Performanțe garantate de construcția 100% italiană
  • Atenție la detalii și grijă pentru fiecare unitate produsă
  • Componente Yanmar, Deutz, Carraro, Bosch Rexroth, Danfoss
  • Design atractiv și practic, manevrabilitate și confort optime
  • Accent pe inovație și folosirea de tehnologii de ultimă oră
  • Gamă largă de utilaje pentru construcții, depozite și reciclare

Încărcătoarele telescopice Faresin sunt folosite în construcții și agricultură, precum și în sectorul militar.

Dar acestea sunt doar câteva dintre domeniile în care Faresin se remarcă. 

Gama de încărcătoare telescopice Faresin cuprinde echipamente cu adevărat versatile. Brațul extensibil și capacitatea de a utiliza o varietate de atașamente oferă manipulatorului telescopic multe aplicații diferite.

Încărcătoare telescopice Faresin pentru lucrări de construcții

Încărcătoarele Faresin sunt perfecte pentru industria construcțiilor datorită adaptabilității lor. Un încărcător telescopic din această gamă este un utilaj foarte adaptabil care poate înlocui stivuitoarele, nacelele și chiar macaralele în sectorul construcțiilor. Aceste echipamente pot lucra la înălțimi mari de până la 17 metri, având o capacitate de ridicare de până la 7 tone. Astfel, utilajele Faresin pot ridica sarcini dificile în orice șantier. 

Gama Faresin de încărcătoare telescopice noi pot fi folosite pentru ridicarea și manipularea materialelor specifice unui șantier de construcții. Un încărcător telescopic Faresin poate fi folosit precum o macara pentru a ridica sarcini grele, poate ridica, muta și descărca pietriș, nisip, moloz și diferite materiale grele. Mai mult decât atât, încărcătoarele vă oferă o vizibilitate excelentă, aceasta fiind datorată atât cabinei spațioase cu geamuri largi, specifice gamei Faresin, cât și poziționării laterale a brațului telescopic.

Încărcătoare telescopice Faresin pentru lucrările agricole

Fermierii pot utiliza gama de încărcătoare telescopice Faresin pentru o varietate de activități, de la manipularea baloților de fân, până la distribuirea cerealelor pentru a hrăni animalele. Datorită anvelopelor largi create special pentru teren, încărcătorul telescopic Faresin poate fi utilizat pe orice suprafață. În sectorul agricol, utilajul își dovedește utilitatea în câmp, în curte și în grajdurile fermei: poate fi util în curățarea grajdurilor, pentru mutarea baloților cu ajutorul cupelor graifer și pentru transportul de sarcini grele cu ajutorul furcilor.

În agricultură, cele mai uzuale atașamente pentru un încărcător telescopic sunt cupele, graiferele și furcile. Încărcătorul telescopic este folosit pentru a muta diferite sarcini înspre și dinspre locuri inaccesibile pentru alte utilaje precum încărcătoarele frontale, tractoarele cu braț încărcător sau buldoexcavatoarele. Telescopicele pot plasa sarcina direct în remorci înalte sau în buncăre, în vreme ce alte utilaje ar necesita o rampă de încărcare sau un transportor. 

Când sunt utilizate în horticultură, încărcătoarele Faresin sunt ideale pentru deplasarea în zone înguste. De asemenea, sunt folosite pentru recoltarea și depozitarea legumelor, pentru mutarea îngrășămintelor și a plantelor de ghiveci, sau pentru lucrări generale de întreținere în fermă.

Încărcătoare telescopice Faresin în industrie

Gama de încărcătoare telescopice Faresin poate fi întâlnită și în sectorul industrial, utilajele fiind folosite cu precădere pentru a îndepărta încărcăturile aranjate pe paleți din interiorul unei remorci și pentru a plasa încărcături pe acoperișuri sau în alte locuri aflate la înălțime. Aplicația din urmă ar necesita în mod normal o macara, dar acest tip de utilaj nu este întotdeauna practic, din cauza restricțiilor de spațiu, sau eficient din punct de vedere al timpului. Aici intervin încărcătoarele Faresin care îmbină puterea cu un design compact care le permită să lucreze în spații aglomerate.

Încărcătoarele Faresin din gama de utilaje mari aduc beneficii notabile în lucrările industriale datorită performanțelor deosebite. Datorită stabilizatorilor frontali care se extind spre părțile laterale ale utilajului, aceste încărcătoare reprezintă alegerea ideală pentru toate operațiunile care implică deplasarea materialelor în interiorul zonelor de lucru.

Caracteristicile încărcătoarelor telescopice Faresin

Computerul de bord al încărcătoarelor telescopice Faresin utilizează senzori pentru a monitoriza mișcările utilajului. Acesta va avertiza operatorul sau va întrerupe controlul suplimentar dacă echipamentul se depășește limitele de lucru din spațiul de lucru. Aceste utilaje pot fi echipate și cu stabilizatoare frontale care sporesc capacitatea de ridicare în timp ce staționează și sporesc siguranța în muncă. Folosit în principal ca unealtă de „ridicare și amplasare”, încărcătorul telescopic este văzut ca un stivuitor mai avansat, deoarece are o capacitate de extensie mai mare decât un stivuitor tradițional.

Încărcătoarele Faresin pot fi echipate cu furci pentru paleți, cupe, măturătoare, platforme de lucru și multe alte atașamente. Astfel, pot ajuta la efectuarea unor lucrări precum ridicarea și mutarea materialelor, mutarea încărcăturilor de pământ, curățarea șantierelor de lucru, ridicarea lucrătorilor la o înălțime aeriană sau chiar deszăpezirea.

Performanțele încărcătoarelor telescopice Faresin se datorează folosirii unor componente premium, ce garantează eficiența în îndeplinirea celor mai diverse și dificile sarcini, precum și durabilitate și rezistență pe termen lung. Câteva exemple în acest sens includ folosirea motoarelor Stage V Yanmar și Deutz, a osiilor Carraro și a pompelor Bosch Rexroth și Danfoss. În plus, beneficiați de până la 5 ani garanție, prin platforma FarCare.

Gama de încărcătoare telescopice Faresin cuprinde modele pentru toate nevoile, așadar vă invităm să vizualizați toate modelele de încărcătoare pe site-ul Utilben.


Contacteaza-ne

De ce servicii aveti nevoie?

Întrebări și răspunsuri

0 Intrebari

    Comentarii 0 Comentarii

    ( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )