campaign-notification campaign-notification

KIOTI - lider internațional în domeniul utilajelor agricole

Publicat de Utilben30/07/2021

Kioti utilaje, utilaje Kioti, tractoare Kioti, tractoare, tractoare noi, tractoare din Coreea, tractoare Coreea, tractoare compacte

Cu o experiență de 74 de ani în domeniul uilajelor agricole, producătorul Sud-Coreean vă aduce tractoare compacte, puternice și performante.

KIOTI a devenit una dintre cele mai cunoscute mărci de tractoare compacte din Europa.

Reacția rapidă și adaptarea la provocările complexe ale pieței, angajamentul de a dezvolta utilaje durabile și de înaltă calitate au dus la distribuirea tractoarelor KIOTI în mai mult de 30 de țări din zona Uniunii Europene, acestea fiind deservite de peste 500 de distribuitori. 

Tractoarele KIOTI sunt fabricate 100% în Coreea de Sud, fiind recunoscute pentru fiabilitatea lor și pentru diversitatea de implemente și mașini agricole compatibile.

Producătorul realizează în mod constant investiții importante în inovare, îmbunătățind astfel utilajele fabricate. Tractoarele KIOTI sunt un simbol național pentru fermieri, ajungând la o cotă de piață de 35% în Coreea de Sud. Compania mamă, Daedong Industrial Co Ltd, a dezvoltat acest brand de tractoare premium în urma acumulării unei experiențe impresionante de peste 70 de ani în ingineria și dezvoltarea de echipamente agricole.

La baza succesului tractoarelor KIOTI se află trei factori majori:

  • toate produsele sunt fabricate 100% în Coreea de Sud pentru a menține standardele de calitate superioară
  • atenția sporită la nevoile fermierilor
  • implementarea celor mai bune practici în ceea ce privește ingineria și design-ul tractoarelor

Tractoarele KIOTI au ajuns și în România, UTILBEN devenind unic importator pentru gama de tractoare KIOTI de la 21 până la 125 de cai putere. Aceste utilaje sunt ideale pentru agricultură, zootehnie, legumicultură, pomicultură și viticultură. 

 

Cum se diferențiază tractoarele KIOTI de alți producători de utilaje agricole din Asia? 

Tractoare de calitate PREMIUM fabricate integral în Coreea de Sud:

  • Tractoarele KIOTI sunt echipate cu motoare puternice, care eficientizează orice muncă agricolă.
  • Utilaje echipate cu motoare STAGE V: Norma de emisii în conformitate cu noile prevederi în ceea ce privește clasa de emisii de CO2. Așadar utilajele KIOTI pot pot fi înscrise în circulație fără nicio problemă.
  • Tractoare adaptabile și modele diverse: Orice fermier își va putea găsi tractorul ideal în cadrul gamei KIOTI datorită varietății de utilaje pe care compania le oferă. Tractoarele KIOTI pot fi configurate în funcție de lucrările la care vreți să le folosiți.
  • Garanția extinsă de până la 5 ani: KIOTI vă oferă o garanție de până la 5 ani pentru tractoarele fabricate.
  • Transmisiile hidrostatice: Transmisia hidrostatică a tractoarelor KIOTI minimizează efortul necesar pentru a face viraje repetitive și în spații restrânse.
  • Stocul de utilaje și piese de schimb: Alături de utilajele furnizate prin UTILBEN de către KIOTI, veți putea beneficia și de un stoc cuprinzător de piese și atașamente fabricate în totalitate în Coreea de Sud. 
  • Consultanță și service oferite de UTILBEN: Pentru a vă fi mai ușor să alegeți tractorul cel mai bun pentru nevoile dvs., vă oferim consultanță de specialitate. De asemenea, serviciile post-vânzare au menirea de a vă menține utilajele în formă maximă cât mai mult timp prin verificări și revizii periodice.

Aveți nevoie de un tractor compact, confortabil, rezistent, de înaltă performanță, pregătit pentru lucrări dificile, puternic și manevrabil? Tractoarele noi de la KIOTI sunt cu siguranță utilajele de care aveți nevoie pentru ferma dvs.!


Vedeți toate tractoarele KIOTI disponibile pe www.utilben.ro/kioti.


Contacteaza-ne

De ce servicii aveti nevoie?

Întrebări și răspunsuri

0 Intrebari

    Comentarii 0 Comentarii

    ( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )