campaign-notification campaign-notification

Lucrezi eficient la inaltime cu nacele pe autosasiu Movex

Publicat de 17/03/2022

nacele pe autosasiu, nacele electrice, nacele autosasiu, nacela autosasiu, nacela pe autosasiu, autonacela, autonacele, nacele 18m, nacele 20 m

Lucrarile la inaltime devin mai usoare cu gama de nacele pe autosasiu de la Movex. Lucrati in siguranta si deveniti mai productiv cu nacele noi Movex.

Nicio lucrare la înălțime nu este prea dificilă cu noile nacele pe autoșasiu Movex

Gama de nacele pe autoșasiu de la Movex sunt echipamente adaptabile, care facilitează munca la înălțime, oferindu-vă un grat înalt de siguranță și productivitate. Nacelele noi de la Movex pot fi folosite în multiple aplicații, ceea ce vă va ajuta compania să devină mai profitabilă. 

Nacelele Movex care sunt distribuite în România sunt dotate cu motoare diesel și vin montate pe șasiu Iveco de 3500 kg.

Întrebuințări ale acestor nacele pe autoșasiu

1. Construcții și mentenanța clădirilor

Prin intermediul unei nacele pe autoșasiu Movex, aveți posibilitatea de a lucra mult ami eficient, în condiții de maximă siguranță și cu un minim efort chiar și la cele mai mari înălțimi. Aceste utilaje vă permit să ajungeți în zone greu accesibile, cum ar fi fațadele, structurile cotite sau acoperișurile clădirilor. Astfel, veți putea efectua operațiuni de construire, reparații sau curățare a acestor structuri. Adesea, nacelele pe autoșasiu sunt extrem de utile la întreținerea clădirilor cu fațade din sticlă care trebuie curățate foarte des. Nacelele pe autoșasiu sunt cele mai adecvate utilaje pentru acest gen de operațiuni.

2. Repararea liniilor de înaltă tensiune

Nacelele pe autoșasiu facilitează repararea și întreținerea liniilor de înaltă tensiune. De asemenea, cu ajutorul lor, puteți lucra în siguranță și cu productitate maximă. Cu ajutorul unei nacele pe autoșasiu Movex, puteți ajunge la înălțimi de până la 18 metri.

3. Inspecțiile tehnice

Nacelele pe autoșasiu Movex vă oferă flexibilitate în lucrările întreprinse. Veți putea realiza operațiuni de inspecție pentru avioane, poduri, structurile clădirilor și multe altele. Sunt operațiuni care implică munca la înălțime, așadar nu există un utilaj mai potrivit pentru acest lucru.

4. Toaletarea arborilor

Cu precădere în sezonul de primăvară, municipalitățile trebuie să intervină în spațiile verzi ale localităților sau din jurul drumurilor pentru a le întreține. Pentru operațiunile de toaletare a arborilor, nacelele pe autoșasiu aduc un plus de manevrabilitate, flexibilitate și confort în muncă. Natura înfrumusețează orice zonă urbană sau rurală, cu toate acestea, va necesita o întreținere constantă.

5. Organizarea evenimentelor

O nacelă pe autoșasiu poate fi folosita inclusiv la amenajarea spațiilor dedicate târgurilor și expoziților, sau a altor evenimente publice. Cu ajutorul nacelelor, veți putea instala scene, ecrane, panouri publicitare, boxe, elemente decorative, lumini și nu numai. Nacelele pe autoșasiu reprezintă ajutorul perfect pentru organizarea unui eveniment de succes.

Beneficiile oferite de gama de nacele pe autoșasiu Movex

Printre avantajele nacelelor marca Movex, se numără următoarele:

  • Sistemul integral hidraulic și cel electro-hidraulic

Spre deosebire de sistemele mixte ale altor producător de nacele, aceste sisteme ale nacelelor Movex pot fi întreținute ușor și aduc costuri de mentenanță reduse. 

  • Șasiul Iveco și cabina operatorului

Cabina este scurtă, dar suficient de spațioasă, iar centrul de greutate este în spatele acesteia. Picioarele de calare nu necesită o extindere excesivă, ceea ce înseamnă că aceste nacele au nevoie de o arie de lucru cu mult redusă față de alte utilaje concurente. Astfel, nacelele Movex au acces în spații înguste, ofedindu-vă posibilitatea de a lucra mai eficient și crescând productivitatea în muncă.

  • Accesorii speciale

Aceste nacele pot fi echipate cu accesorii speciale, care le vor transforma în utilajele ideale pentru lucrările dumneavoastră:

    • suport stâlpi de iluminat (pentrut maxim 3 stalpi)
    • tălpi pentru sprijinirea picioarelor de calare
    • cutii de depozitare suplimentare
    • protecție suplimentară pentru firele de înaltă tensiune
    • girofar și lumini de direcționare a traficului
  • Garanție

Toate produsele Movex vin cu o garantie de 12 luni pentru toate componentele nacelei și 24 luni pentru șasiul Iveco.

Modele de nacele pe autoșasiu disponibile la Utilben

Seria de nacele pe autoșasiu de la Movex distribuite în țara noastră funcționează pe motoare Diesel și vin montate pe șasiul Iveco. Înălțimea maximă de ridicare diferă în funcție de modelul nacelei. Utilben furnizează doua categorii de nacele Movex.

  • Seria de nacele pe autoșasiu TLH - nacele electrice

Seria ecologică Movex TLH cuprinde modele electrice de nacele pe autoșasiu. Aceste nacele sunt alimentate integral electric și funcționează pe vehicule Diesel Euro 6. Sunt echipamente hibride care folosesc motorul cu ardere doar pentru transport.

Seria TLH de nacele electrice este seria cea mai prietenoasă cu mediul:

    • emisii reduse
    • silențioasă
    • capacitate de încărcare pentru a rezista cel puțin o zi de lucru întreagă

Opțional, producătorul oferă posibilitatea de a opta pentru un set de baterii de rezervă, pentru utilajele care funcționează non-stop timp de 24 de ore. Sunt disponibile în trei modele de înălțimi de lucru: 16, 18 și 20 metri, având posibilitatea de a ridica 200, respectiv 230 kg.

  • Seria de nacele pe autoșasiu TLR

Nacele pe autoșasiu concepute pentru camioane de 3,5 tone și înălțimi de lucru de 16, 18 și 20 metri. Sunt utilaje foarte robuste și fiabile. Aceste nacele se remarcă prin funcționalitate inovativă și adaptabilitate pentru toate tipurile de lucrări. Coșul de nacelă al acestei serii de utilaje se poate roti la 45º + 45º și poate ridica sarcini de până la 230 kg.

Istoria nacelelor Movex

Compania Velilla, care a adus pe piața internațională nacelele Movex, a luat naștere în anul 1949 în Spania, fiind o afacere de familie. Activitatea din primii ani ai companiei s-a bazat pe mentenanța diferitelor tipuri de utilaje. În 1960, Velilla a fabricat primele utilaje, cu focus pel presele hidraulice. În 1971, ca răspuns la nevoile pieței și pe fondul experieței acumulate în echipamentele preselor hidraulice, apare pe piață prima macara cu capacitate mare de ridicare: până la 25 de tone la 32 de metri înălțime.

Macaralele pentru ridicarea de încărcături sau remorcarea de camioane au devenit populare în scurt timp și au câștigat o reputație excelentă pe piață. În 1976, compania a început să dezvolte o nouă gamă de echipamente de ridicare: macarale autopropulsate sau camioane cu macara pentru a manipula diferite încărcăturile în spații exterioare. Producția de macarale autopropulsate a venit în ajutorul companiilor din domeniul instalațiilor industriale, mărfurilor și întreținerilor. 

În 1980 apare prima nacelă autopropulsată, marca Movex, în contextul diversificării mai multor domenii de activitate și creșterii numărului de utilizări. Nacelele Movex au fost montate pe diverse sasie precum: camioane, dube, pick-up-uri, autospeciale de stingere a incendiilor. În 2012, Velilla apare sub denumirea de Movex pe piața internațională din industria nacelelor pe autoșasiu cu 15 modele pentru diverse aplicații. Nacelele Movex au început să fie distribuite în peste 20 de țări. Principalul avantaj al companiei este personalizarea utilajelor în funcție nevoile clientului și faptul că utilajele sunt adaptate pentru diferite industrii ce necesită lucrul la înălțime.

Acum, Movex își exportă tehnologia în peste 20 de țări. Compania comercializează peste 15 modele de nacele care pot fi complet personalizate și adaptate nevoilor oricărei afaceri, industrii sau aplicații.

Dacă vă întrebați de ce Movex, atunci trebuie să știți că producătorul spaniol are o experiență de 70 de ani în industria utilajelor, iar nacelele comercializate sunt caracterizate de durabilitate, inovare și fiabilitate. Încrederea în utilajele comercializate se traduce în 1 an garanție pentru toate componentele nacelei și 2 ani garanție pentru șasiu.

Nacelele Movex sunt comercializate de Utilben, iar reprezentanții noștri vă stau la dispoziție cu orice informație suplimentară aveți nevoie. Recomandăm nacelele pe autoșasiu Movex datorită fiabilității și eficienței dovedite în cei 70 de ani de activitate.


Contacteaza-ne

De ce servicii aveti nevoie?

Întrebări și răspunsuri

0 Intrebari

    Comentarii 0 Comentarii

    ( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )