campaign-notification campaign-notification

Miniexcavatorul care iti va aduce profit din primul an de folosire

Publicat de UTILBEN10/07/2019

Prețul unui utilaj reprezintă un efort financiar considerabil și nu ai vrea să ai costuri de mii de euro cu întreținerea unui miniexcavator mult prea mare.

Special pentru constructorii Start-Up Nation

 

 

Miniexcavatorul care îți va aduce profit din primul an de folosire

 

8 din 10 antreprenori din România beneficiari ai programului Start-Up Nation sunt nevoiți să vină cu bani de acasă, pentru că nu își aleg corect miniexcavatorul pentru specificul lor de lucrări. Prețul unui utilaj reprezintă un efort financiar considerabil și nimeni nu vrea să aibă costuri de mii de euro pentru întreținerea unui miniexcavator care se împotmolește pe șantier, în mijlocul lucrării, pentru că nu are suficientă putere sau, mai grav, i se rupe brațul pentru că nu are suficientă forță de rupere. Costul de întreținere a unui miniexcavator depășește 200 de euro pe lună, bani pe care trebuie să-i plătești, indiferent dacă folosești utilajul sau nu. 

Dacă ești în situația în care vrei să îți găsești miniexcavatorul potrivit nevoilor tale, în următoarele 60 de secunde, îți prezint 3 caracteristici ale unui miniexcavator extrem de eficient:

 

Greutatea utilajului reprezintă principala caracteristică a acestuia, pentru că influențează în mod direct tipul și specificul lucrării pe care o poți executa. Greutatea ideală pentru construcții rezidențiale și utilități este cuprinsă între 3,5 și 4,5 tone.

 

Adâncimea de săpare face diferența între numărul de lucrări pe care le poți contracta. 80% dintre lucrările medii de excavare presupun o adâncime de excavare între 2 și 3 metri.

 

Un mediu confortabil de operare te va ajuta să poți contracta lucrări indiferent de vreme. Cabina închisă și aerul condiționat vor face ca miniexcavatorul tău să lucreze tot anul.

 

Miniexcavatorul Sunward SWE 40UB are greutatea ideală de 4,13 tone, o adâncime de săpare de 2,9 metri, vine echipat standard cu o cabină închisă și este dotat cu aer condiționat. Toate acestea reprezinta soluția care te va ajuta să acoperi 80% din potențialul de lucrări pe care le poți avea, indiferent de vreme. Cu Sunward SWE 40UB poți trece peste orice obstacol: rădăcini, pietre sau țevi.

 

Dacă și tu vrei să ai parte de un miniexcavator eficient, completează formularul de contact de mai jos și te va căuta un consultant Sunward. Astfel, primești oferta personalizată în maximum 24 de ore, iar, în 10 zile de la semnarea contractului, ai utilajul pregătit de lucru, la tine acasă!


Contacteaza-ne

De ce servicii aveti nevoie?

Întrebări și răspunsuri

0 Intrebari

    Comentarii 0 Comentarii

    ( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )