campaign-notification campaign-notification

Orice constructor are nevoie de o pompa de beton Putzmeister P 730 TD

Publicat de 29/01/2023

pompa de beton, pompa de beton Putzmeister, Putzmeister P 730 TD, pompe de beton Putzmeister, pompe de beton, pompa beton, pompe beton

Pompa de beton Putzmeister P 730 TD impresioneaza prin putere si eficienta, cu o distanta de livrare pe orizontala de 300 de metri.

Cea mai puternică pompă compactă cu o rată de livrare impresionantă, pompa de beton Putzmeister P 730 TD.

În domeniul construcțiilor, respectarea unui set de standarde de calitate este esențială pentru profitabilitatea lucrărilor. Iar constructorii știu foarte bine că utilajele pe care le aleg vor influența în foarte mare măsură calitatea lucrării.

Constructorii de pretutindeni sunt familiarizați cu performanțele deosebite ale acestor pompe de beton din gama producătorului german Putzmeister. Aceste echipamente sunt fabricate la standarde înalte de calitate și utilizând tehnologii de ultimă generație. Pompele Putzmeister sunt caracterizate prin robustețe și fiabilitate, ceea ce înseamnă că lucrările efectuate cu aceste utilaje se vor încadra în standardele de calitate impuse prin normele în vigoare. Putzmeister se află, astfel, în topul producătorilor de pompe de beton din întreaga lume.

Pompa de beton Putzmeister P 730 TD, eficiență și fiabilitate la superlativ

Pompa de beton cu piston P 730 TD este cea mai puternică pompă compactă din gama producătorului, și care oferă cele mai impresionante rate de livrare. Pompa se bucură de un design inovativ și asigură o rată de livrare a betonului cuprinsă între 3 și 30 m³/oră. Această pompă de beton este ideală pentru transformarea betonului fin la o granulație de până la 32 mm. De asemenea, poate fi utilizată și pentru torcretarea betonului.

Puterea sa este oferită de motorul performant Deutz. Motoarele fabricare de acest producător reflectă rigoarea germană prin eficiența lor și putem spune că se apropie foarte mult de perfecțiune. Compania Deutz a fost fondată în anul 1864, în Germania. În cei 158 de ani de experiență, producătorul a pus foarte mare accent pe fabricarea de motoare performante. Motoarele din gama Deutz respectă norma de poluare Stage V și asigură un consum redus de combustibil.

pompa de beton

Distanța de livrare în plan orizontal este de 300 de metri, iar în plan vertical, de 100 de metri. Pompa de beton Putzmeister P 730 TD se pretează pentru pentru companiile de construcții și pentru furnizorii de servicii de pompare deoarece este compactă și se adaptează ușor în diferite cadre de lucru.

Este cea mai performantă pompă de beton din clasa sa, oferind mai multă putere și o rată de livrare mai mare. Pompa P 730 TD are, în același timp, dimensiuni compacte și o greutate redusă. Astfel, poate fi ușor transportată la șantierul dvs. și poate fi manevrată cu ușurință în spații înguste. Se bucură de un design inovator, gândit astfel încât să asigure o utilizare cât mai facilă. Mai mult decât atât, pompa de beton Putzmeister P 730 TD este ușor de întreținut, reducând astfel costurile cu mentenanța sa.

Beneficiile oferite de pompa de beton Putzmeister P 730 TD:

  • Mai multă putere și o rată de livrare mai mare.
  • Motor cu tehnologie de ultimă generație ce oferă eficiență maximă și emisii reduse, respectând cerințele standardului de emisii Stage V în vigoare.
  • Unitate centrală de comandă nouă și ergonomică, comenzi intuitive pe partea dreaptă a utilajului.
  • Consum optimizat de combustibil cu sistem Ergonic® Output Control (EOC)
  • Buncăr cu o capacitate mare de 300 l, cu manșon de cauciuc și grilaj de protecție.
  • Dotări premium în variantă standard.
  • Pompă cu piston extrem de robustă.
  • Picioare de sprijin pentru stabilitate sporită.
  • Acces facil la punctele de întreținere
  • Produs fabricat în Germania

Alte caracteristici tehnice ale pompei P 730 TD:

  • Motor diesel cu turboalimentare Deutz, Stage V, de 74 de cai putere
  • Greutate operațională de 2.370 de kilograme
  • Rata de livrare este cuprinsă între 3 și 30 m³/oră
  • Presiunea maximă este de 55 de bari
  • Dimensiunile sale sunt: lungime de 4.810 mm, lățime de 1.592 mm și înălțime de 1.983 mm.

Prezentare video pentru pompa de beton Putzmeister P 730 TD

Din videoclipul de mai jos, puteți afla mai multe detalii despre această pompă de beton și veți putea observa toate detaliile design-ului său deosebit:

UTILBEN, dealer autorizat Putzmeister în România

UTILBEN înțelege nevoile constructorilor români și a încheiat un parteneriat cu renumita companie germană Putzmeister. De peste 64 de ani, produsele marca Putzmeister impresionează prin performanțe fără cusur, o robustețe excepțională și tehnologii inovative. Este un brand cu un grad foarte ridicat de popularitate la nivel mondial, și pe bună dreptate. UTILBEN este, așadar, dealer autorizat Putzmeister în România pentru gama de pompe de beton, pompe de șapă și pentru aplicat masă de șpaclu.

Avantajele achiziționării de pompe de beton Putzmeister de la UTILBEN:

  • 12 luni garanție
  • livrare rapidă
  • stoc de piese de schimb
  • consultanță de specialitate
  • suport post-vânzare
  • finanțare preferențială
  • experiență de peste 10 ani în vânzarea de pompe

Vă invităm să vedeți gama întreaga de pompe de beton Putzmeister pe site-ul www.utilben.ro.


Contacteaza-ne

De ce servicii aveti nevoie?

Întrebări și răspunsuri

0 Intrebari

    Comentarii 0 Comentarii

    ( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )