campaign-notification campaign-notification

Performantele incarcatorului telescopic Manitou MLT 627

Publicat de UTILBEN17/12/2018

Manitou, liderul mondial în manipularea materialelor pe teren accident oferă încărcătoare compacte și rotative, o varietate largă de soluții pentru aplicații de manipulare și ridicare.

Trimite-le prietenilor acest articol!

FacebookTwitterGoogle+LinkedInEmailWhatsApp
 
 
Încărcător telescopic Manitou MLT 627. Acest utilaj este combinația perfectă între performanță, fiabilitate și versatilitate.

 

Manitou, liderul mondial în manipularea materialelor pe teren accidentat, produce încărcătoare compacte și rotative, o varietate largă de soluții pentru aplicații de manipulare și ridicare. Încărcătoarele telescopice Manitou pot fi dotate cu atașamente potrivite pentru orice sarcină. Istoria Manitou a început în anul 1958, când Marcel Braud, fondatorul companiei, printr-o idee strălucită și originală, a transformat practic un tractor agricol în ceea ce avea să devină încărcător telescopic. Marcel Braud i-a adăugat tractorului un braț de ridicare și o direcție hidraulică. Acest utilaj a fost numit Manitou, iar astăzi, după mai bine de o jumătate de secol de la acel moment unic, Manitou este o companie internațională prezentă în peste 120 de țări.

 

Prezentarea încărcătorului telescopic Manitou MLT 627

       

 

Conceput pentru activități agricole de manipulare, încărcătorul telescopic Manitou MLT 627 are dimensiuni compacte, ceea ce îl face deosebit de util în spațiile înguste. Datorită anvelopelor agricole de mari dimensiuni (50 cm), înălțimii optime a sașiului (40 cm), tracțiunii 4x4x4 și celor 3 moduri de manipulare, acest utilaj poate face față cu brio unei munci solicitante, pe orice tip de teren. Încărcătorul este echipat cu un motor de 105 CP și are un raport greutate/putere optim, ce îi asigură un consum redus de combustibil. Robust și eficient, poate ridica până la 2,7 tone, la o înălțime de maximum 6 metri.

Încărcătorul telescopic Manitou MLT 627 îți va permite să execuți mai multe operațiuni agricole: hrănirea animalelor, recoltare, încărcarea și descărcarea materialelor în vrac, precum și multe altele. Totodată, Manitou este un utilaj confortabil și cu un design atractiv. MLT 627 beneficiază de inovații gândite de către ingineri și designeri proprii: JSM (Joystick Switch and Move), cabină joasă și ECS (Easy Connect System), care îți garantează confort și productivitate.


  


Agricultura s-a schimbat mult, la fel și procesul de manipulare. Interiorul încărcătorului telescopic MLT 627 este completat armonios de caroseria bine lucrată. Poziția de condus a fost gândită în mod ergonomic, om-mașină-condiții de lucru. Manitou este echipat cu un scaun ergonomic, iar spătarul poate fi ajustat pe înălțime, pentru ca tu să alegi poziția optimă de condus. Ventilație, parasolare, trapă, aer condiționat și multe alte dotări de top sporesc satisfacția și confortul operatorului. Pentru că liniștea este un factor important, MLT 627 dispune de o cabină bine izolată fonic (79 db).

 

 

Vă prezentăm câteva păreri ale utilizatorilor Manitou MLT 627:

“Utilizez un încărcător telescopic Manitou MLT 627 și trebuie să recunosc că este una dintre cele mai bune achiziții ale mele. Un an vechime și 900 de ore de funcționare fără probleme. Am ales MLT 627 datorită vizibilității mari și datorită funcției marșarier. Un alt motiv pentru care am achiziționat MLT 627 a fost datorită dimensiunilor compacte. În comparație cu JCB 526, MLT 627 este cu mult peste acesta. Sper ca experiența mea să te ajute și pe tine!”

 

“Manitou e grozav, iar raportul calitate-preț este unul excepțional. Nu am decât cuvinte de laudă pentru încărcătoarele telescopice Manitou și JCB.”

”Experiența mea cu încărcătoarele telescopice Manitou în calitatea mea de inginer este că sunt cele mai bune de pe piață de ani buni. Recomand cu încredere!”    

Trimite-le prietenilor acest articol!

 

 

 

 


Contacteaza-ne

De ce servicii aveti nevoie?

Întrebări și răspunsuri

0 Intrebari

    Comentarii 0 Comentarii

    ( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )