campaign-notification campaign-notification

Putzmeister, cel mai bun producator de pompe de beton

Publicat de UTILBEN17/12/2018

Putzmeister este un producător german de pompe de beton cu sediul în Aichtal. Compania furnizează pompe pentru o gamă largă de materiale, cum ar fi: nămol, cenușă zburătoare, apă de canal, compost și apă.

Putzmeister, cel mai bun producător de pompe de beton


Trimite-le prietenilor acest articol!

      

Putzmeister este un producător german de pompe de beton, cu sediul în Aichtal. Compania furnizează pompe pentru o gamă largă de materiale, cum ar fi: nămol, cenușă zburătoare, canalizare, compost și apă. În anul 2008, compania avea 3.200 de angajați în întreaga lume, dintre care 500 lucrează la Putzmeister America. Compania Putzmeister a fost fondată în anul 1958, de către Karl Schlecht. Schlecht a proiectat o mașină de mortar, bazată pe teza sa de diplomă de la Universitatea din Stuttgart.

În anul 1986, pompele de beton Putzmeister au fost folosite în accidentul nuclear de la Cernobîl, pentru construcția sarcofagului care a acoperit Reactorul 4. Acestea au pompat peste 400.000 de metri cubi de beton și au stabilit un record mondial al acelei vremi.

     

Putzmeister oferă o gamă largă de pompe de beton staționare și mobile, tractate sau îmbarcate pe sașiu de camion. Pompele din seria M16 au o înălțime de lucru de 16 metri și sunt cele mai mici oferite de către Putzmeister. Acestea sunt urmate de cele cu o înălțime de lucru de 20 de metri până la 57 de metri.          

Indiferent de obiectivul propus, pompele staționare Putzmeister pot fi soluția potrivită pentru lucrările dumneavoastră. Pompele de beton Putzmeister s-au remarcat întotdeauna prin inovațiile spectaculoase pe care le-au adus de-a lungul timpului, din dorința de a crea o pompă perfect adaptată nevoilor utilizatorului.        

În anul 1977, Putzmeister a stabilit un nou record în timpul construcției Turnului de Telecomunicații din Frankfurt, atingând înălțimea de pompare de 310 metri. Pompele staționare sunt opțiunea perfectă pentru turnarea betonului, acolo unde accesul brațelor autopompelor de beton nu se poate realiza din cauza restricțiilor impuse pe șantiere. Acesta este rezultatul cercetărilor permanente ale companiei Putzmeister, care oferă soluții diverse chiar și în cazul pompelor de mici dimensiuni.          

Au fost create și modele electrice, folosite în general la lucrări de tuneluri sau în stații de prefabricație. Acestea au un nivel scăzut de zgomot și permit montarea pe platforme de tip vagonet. Modelele 1409 D RF și 1412 D RF pe șenile sunt varianta optimă pentru forajele piloților în vederea stabilizării solului, pentru diferite lucrări de construcții industriale, construcții de drumuri și construcții civile.    


Principalele avantaje ale pompelor de beton Putzmeister:

  • design compact și solid
  • motor diesel sau electric, în funcție de nevoi
  • turnarea betonului la distanțe și înălțimi mari
  • flux neîntrerupt de turnare a betonului
  • mentenanță și operare facile


Aflați mai multe detalii pe pagina noastră de YouTube.



Trimite-le prietenilor acest articol!



Contacteaza-ne

De ce servicii aveti nevoie?

Întrebări și răspunsuri

0 Intrebari

    Comentarii 0 Comentarii

    ( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )