campaign-notification campaign-notification

Tocatoare de vegetatie Berti

Publicat de 29/01/2022

tocatoare de vegetatie, tocatoare vegetatie, tocator vegetatie, tocatoare crengi, mulchere, mulcher

Tocatoare de vegetatie Berti de la UTILBEN alegerea potrivita pentru activitati de eliminare a vegetatiei nedorite.

Cum puteți întreține spațiile verzi și pășunile cât mai curate? Dar zonele din fermă în care tufișurile sălbatice vă dau bătăi de cap? Răspunsul vine de la un renumit producător italian care a adus pe piața românească o gamă de tocătoare de vegetație premium, și anume, tocătoarele BERTI.

BERTI Macchine Agricole SpA este o companie italiană care se află printre liderii pieței internaționale. 

Acest lucru se datorează celor peste 60 de ani de experiență în producția de echipamente agricole. BERTI a devenit extrem de specializată cu gama de tocătoare de vegetație, dar și cu gama de tocătoare forestiere și freze de pământ.

tocatoare vegetatie

În gama de echipamente pe care o comercializează în România prin intermediul Utilben, producătorul impresionează prin performanțele superioare oferite de seria de tocătoare de vegetație (mulchere) și forestiere, dar și prin standardele de calitate la care aderă cu strictețe.

Prin specializare industrială, compania italiană a reușit prin resurse proprii să dezvolte produse extrem de fiabile, la un standard înalt de calitate și care oferă performanțe inegalabile. Aceste caracteristici ale tocătoarelor din gama BERTI sunt recunoscute inclusiv pe piața mondială și respectă normele de mediu impuse de Uniunea Europeană.

BERTI investește în mod constant în inovație și noi tehnologii, având mereu în vizor sugestiile primite de la clienții săi din lumea întreagă.

Viziunea companiei

Compania este condusă de familie și oameni care, cu o abordare tradițională, etică și inovatoare, aduc pe piață utilaje specializate. Tocătoarele din această gamă au fost special concepute pentru întreținerea și curățarea profesională a spațiilor verzi din cadrul localităților, pădurilor și fermelor. Așadar, producătorul acoperă 3 mari segmente de piață: municipal, forestier și agricol. Produsele și serviciile premium aduc un plus de fiabilitate pentru a „face imposibilul posibil”, după cum se exprimă chiar conducerea companiei.

tocatoare de vegetatie excavator

Echipamentele BERTI oferite de Utilben

Utilben vă aduce o gamă largă de tocătoare de vegetație și mulchere marca BERTI. Aceste echipamente sunt partenerul ideal pentru fermieri, silvicultori și municipalități.

Tocătoarele de vegetație de la BERTI sunt utilizate ca atașamente, fiind instalate pe utilaje grele, precum tractoare, excavatoare sau miniîncărcătoare. Un tocător de vegetație pentru excavator poate prelucra atât materiale cu diametru mare, cât și cu diametru mic. Sunt capabile să mărunțească material lemnos și frunze atât de la copaci verticali, cât și de la arbori căzuți, tufișuri sau arbuști.

Aceste tocătoare de vegetație BERTI au diverse întrebuințări și pot oferi o varietate de beneficii, printre care:

  • eliminarea vegetației nedorite din zonele abrupte: malurile râurilor, zonele din apropierea stâlpilor de electricitate, conductele de apă
  • curățarea și pregătirea solului pentru activități Agricole
  • defrișarea zonelor împăduriteși repunerea terenului în circuitul agricol
  • întreținerea spațiilor verzi din localități
  • curățarea gradinilor și livezilor
  • curățarea drumurilor, șanturilor, trotuarelor sau chiar a zonelor din apropierea căii ferate
  • curățarea terenurilor de vegetație pentru a le pregăti de construcții
  • sunt echipamentele perfecte pentru peisagistică și silvicultură.

Tocătoarele BERTI din oferta Utilben vin într-o varietate de modele care pot fi instalate pe diverse utilaje, și anume:

  • Miniexcavatoare: 1,5 - 5,5 tone
  • Midiexcavatoare: 6 - 12 tone
  • Excavatoare: 13 - 35 tone
  • Miniincarcatoare: 20 - 120 CP
  • Tractoare: 20 - 350 CP

 

Dacă aveți nevoie de un tocător de vegetație performant, BERTI vă aduce soluția. Veți putea găsi întreaga noastră gamă de tocătoare și mulchere pe site-ul www.utilben.ro.


Contacteaza-ne

De ce servicii aveti nevoie?

Întrebări și răspunsuri

0 Intrebari

    Comentarii 0 Comentarii

    ( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )