campaign-notification campaign-notification

Tocătorul de crengi Först ST6P

Publicat de Utilben10/05/2021

tocator de crengi, tocator de crengi Utilben, Forest ST6P

Tocătoarele de lemne marca Först se ridică la un nivel superior de calitate și robustețe. Afla mai multe despre acest model!

Tocătoarele de lemne marca Först

Proiectate și fabricate în Marea Britanie, tocătoarele de lemne marca Först se ridică la un nivel superior de calitate și robustețe la îndemâna fiecărui operator care are nevoie de un tocător performant. 

Först este producătorul unei game diversificate de tocătoare de lemne tractate, autopropulsate pe șenile și purtate în spatele tractorului. Acestea se disting prin performanța ridicată, construcția rezistentă, manevrabilitatea și siguranța pe care le conferă.

Tocatoarele Först vin în întâmpinarea cerințelor europene în ceea ce privește gestionarea deșeurilor biodegradabile de către autoritățile administrației publice. Un astfel de tocător vă va ajuta să administrați într-un mod eficient deșeurile rămase în urma toaletării arborilor.

Vom discuta în rândurile următoare despre unul dintre cele mai inovatoare modele de tocătoare din gama Först, și anume ocătorul de crengi Först ST6P.

tocator de crengi

Först ST6P reprezintă echipamentul ideal pentru întreținerea spațiilor verzi și pentru diverse activități care țin de domeniul forestier. Dacă vă ocupați de întreținerea domeniului public, peisagistică sau activați în domeniul arboriculturii, acest tocător de lemne este utilajul perfect pentru dvs.

Rezistența acestui utilaj este incomparabilă datorită materialelor din care este fabricat. Unul din materialele de bază ale capotei acestui tocător este fibra de sticlă, care îi conferă durabilitate, elasticitate și totodată o greutate mai mică. De asemenea, mentenanța utilajului poate fi făcută cu ușurință mulțumită deschiderii largi a capotei, asigurându-vă un acces facil la componentele tocătorului.

Greutatea acestui echipament performant este de doar 745 kg. Acest lucru înseamnă că tocătorul poate fi remorcat și de către șoferii care dețin doar un permis de conducere de categoria B. Dimensiunile tocătorului sunt de 3350 mm în lungime, 1335 mm în lățime, și de 2280 mm în înălțime, cu evacuarea deschisă. 

Tocătorul Först ST6P vă poate ajuta să tocați o mare diversitate de materiale lemnoase și vegetale, acest lucru datorându-se deschiderii largi de alimentare: 150 mm pe 200 mm. Materialul rezultat în urma tocării poate avea diverse întrebuințări: poate fi utilizat ca material de combustibil, pentru compost, sau chiar în scop decorativ. De asemenea, puteți seta dimensiunea dorită pentru materialul rezultat din tocare. Acest lucru este posibil datorită inovatorului sistem AutoIntelligence, sistem ce reglează automat viteza de tocare și de procesare a materialului lemnos, luând în calcul dimensiunea pe care ați setat-o pentru tocătura rezultată. Astfel, veți putea obține bucăți de lemn cu dimensiuni variate, cuprinse între 7 și 70 mm. Cuva de încărcare a tocătorului este prevăzută cu 4 butoane rezistente la apă și vibrații, cu ajutorul cărora veți deține control deplin asupra muncii dvs.

ST6P este un tocător tractabil, pe roți, fiind dotat cu un motor marca Vanguard pe benzină, de 37 de cai putere. Este, de asemenea, echipat cu un rezervor cu o capacitate de 30 l. Motorul Vanguard care se află în interiorul acestui tocător este produs de o companie americană cu o experiență de 35 de ani în acest domeniu. Motorul este mult mai ușor decât unul diesel și asigură o putere mare, performanțe fără egal și o viteză ridicată de tocare. Mai mult decât atât, datorită acestui motor, veți avea un consum redus de combustibil. 

O activitate de zi cu zi pe care trebuie să o efectuați pentru a menține tocătorul în forma maximă este gresarea. În cazul tocătorului Först ST6P, gresarea poate fi realizată foarte ușor deoarece toate punctele de ungere se află într-un singur loc. Nu veți mai avea grija că ați ratat din greșeala un punct de gresare aflat în altă zonă a utilajului. 

 

tocator de crengi

 

Care ar fi cele mai importante avantaje ale Tocătorului de crengi Först ST6P?

  • Construcție robustă realizată din oțel de calitate înaltă
  • Sistem inteligent de tocare a materialului lemnos
  • Posibilitatea de a stabili viteza de tocare 
  • Capacitate mare de încărcare
  • Sistem de eliminare a blocajelor
  • Evacuare ajustabilă 
  • Două cuțite care asigură o tăiere precisă și rapidă 
  • Posibilitatea de a regla dimensiunea tocăturii rezultate 

 

Utilben este dealer autorizat al tocătoarelor Först, așadar beneficiile achiziționării unui astfel de utilaj nu se opresc aici. Alături de avantajele prezentate anterior, atunci când cumpărați un tocător de crengi marca Först, ne asigurăm că primiți următoarele:

  • Garanție de 3 ani
  • Livrare foarte rapidă
  • Suport pe partea de service și piese

 

Dacă doriți să aflați mai multe informații despre tocătoarele de crengi Först, sau pentru a solicita o ofertă de preț, vă invităm să ne transmiteți cererea dvs. prin formularul următor. 


Contacteaza-ne

De ce servicii aveti nevoie?

Întrebări și răspunsuri

0 Intrebari

    Comentarii 0 Comentarii

    ( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )