campaign-notification campaign-notification

Top 10 atasamente pentru miniexcavator

Publicat de 22/08/2022

atasamente pentru miniexcavator, atasamente miniexcavator, accesorii excavator, accesorii miniexcavatoare, atasamente miniexcavatoare

Descopera care sunt cele mai utile atasamente pentru un miniexcavator si ce aplicatii poti realiza cu ele.

Care sunt cele mai utile atasamente pentru miniexcavator

Există o serie de atașamente pentru miniexcavator care vă pot ajuta să lucrați mult mai rapid și eficient în orice șantier. Veți afla din acest articol care sunt principalele 10 atașamente ideale pentru miniexcavatoare și care sunt avantajele lor.

Miniexcavatoarele sunt utilaje care se diferențiază prin multe caracteristici de excavatoarele medii sau mari. Dimensiunile lor reduse le transformă în echipamentele perfecte pentru proiectele de construcții care implică munca în spații înguste. Închirierea sau achiziționarea unui miniexcavator presupune utilizarea unei game largi de atașamente pentru a putea realiza diferite tipuri de lucrări. Adesea, alegerea atașamentului potrivit poate fi o provocare pentru mulți constructori. Așadar, am compus o lista cu cele mai folositoare atașamente pentru miniexcavator.

Iată cele mai populare zece atașamente pentru miniexcavator pe care vi le recomandăm:

  1. Cupe speciale pentru creare santuri

Cupele pentru crearea șanțurilor sunt diferite de celelalte categorii de cupe. Sunt de dimensiuni mai mici și sunt mai înguste, permițându-vă să săpați șanțuri adânci și înguste. Acest atașament este alegerea ideală pentru miniexcavatoare atunci când căutați un atașament care facilitează săparea adâncă și de precizie. Acest tip de cupă poate îmbunătăți precizia excavării și este poate crește semnificativ productivitatea proiectului. Acest tip de cupă poate fărâmița cu ușurință pământul, deoarece materialul folosit în compoziția acestui tip de cupe este, de cele mai multe ori, unul foarte rezistent.

  1. Picoane hidraulice

Un picon hidraulic este utilizat în mod obișnuit pentru lucrările de demolare și minerit. Piconul este un atașament util pentru un miniexcavator atunci aveți de spart pietre, beton și asfalt în timpul unei excavări sau demolări. Aceste atașamente au denumirea de picon hidraulic deoarece presiunea din picon este creată de energia hidraulică. Această energie este cea care dă putere atașamentului să se miște și să spargă roca în bucăți mai mici. 

  1. Cuplaj rapid

Cupla rapidă a fost creată pentru a limita problemele și timpul necesar pentru a schimba accesoriile pe un miniexcavator. Elimină nevoiea de a scoate știfturi pentru a detașa atașamentul anterior, iar tot ceea ce este necesar este ca operatorul să schimbe atașamentul apăsând anumite butoane din cabina miniexcavatorului. Acest atașament este, de asemenea, foarte comun la utilajele mai mari, cum ar fi excavatorul de dimensiuni obișnuite. Operatorii pot astfel să schimbe foarte ușor atașamentele pe care le folosesc.

  1. Trenchere

Trencherele cu lanț sau disc sunt completarea perfectă pentru miniexcavatorul dvs. atunci când trebuie să tăiați roci dure. Achiziționarea unui trencher vă va ajuta să tăiați cu ușurință betonul armat, suprafețele drumurilor și suprafețele din rocă. Lama rotativă de mare putere are vârful de diamant, astfel încât poate tăia granit, calcar, gresie și multe alte materiale.

  1. Foreze

Forezele sunt folosite foarte des la săparea găurilor pentru stâlpii de gard, plantarea copacilor, crearea barierelor de beton și chiar la crearea unei fundații pentru menținerea echilibrului stâlpilor. Forezele permit realizarea acestor tipuri de săpături într-un timp record. Puteți alege foreze de diferite dimensiuni, puteți modifica rotația, cuplul și viteza pentru a-i oferi utilajului o capacitate maximă de săpare.

Alegerea tipului potrivit de foreză depinde de adâncimea și diametrul găurii pe doriți să o realizați. Mai important, condițiile ce țin de solul în care va avea loc săpătura influențează tipul de foreză necesar.

  1. Tiltrotator

Acest atașament inedit este cunoscut sub numele de „încheietura mâinii” între un atașament și brațul hidraulic. Este un atașament folosit între brațul utilajului și atașamentul propriu-zis pentru a oferi operatorului mai multă libertate de mișcare cu atașamentul în sine. Acest lucru permite operatorului să rotească accesoriul în orice direcție. Un tiltrotator poate fi rotit la 360 de grade și se poate înclina până la un unghi de 45 de grade, mărind flexibilitatea și precizia miniexcavatorului. Acest atașament poate fi folosit și pentru a oferi putere suplimentară altor accesorii, cum ar fi plăcilecompactoare, foreze sau picoane, pentru a simplifica munca.

  1. Placi compactoare

Plăcile compactoare constituie atașamentul perfect dacă aveți nevoie să compactați suprafețe înguste. Un compactor reduce timpul necesar pentru a finaliza o muncă de compactare în comparație cu utilizarea compactoarelor manuale, și elimină necesitatea utilizării unui cilindru compactor. Aceste atașamente pentru miniexcavator îi permit operatorului să compacteze șanțuri și terenuri accidentate fără a nevoie să iasă din cabină. Este acționat de suporturi de șoc care distribuie vibrațiile uniform asigurand compactarea terenului. 

  1. Atasament de tip gheara

Un atașament de tip gheară este un echipament versatil care poate fi utilizat în multiple aplicații. Poate ajuta la scoaterea pietrelor, la ruperea pământului dur sau la spargerea altor materiale dure. Acest atașament este, practic, un instrument masiv ascuțit care poate disloca pământul dur, rocă, pavaj sau asfalt prin concentrarea puterii excavatorului într-un anumit punct. Fabricat din oțel de înaltă rezistență, acest accesoriu este esențial pentru lucrările de demolare.

  1. Cupe de taluzare

Nu toate lucrările de săpat vor fi într-un unghi perfect. Cu ajutorul unei cupe de taluzare, operatorul poate roti cupa până la 45 de grade atunci când lucrează în pantă. Această cupă este utilizată pentru nivelarea terenului neuniform, permițând operatorului să repoziționeze cupa pentru a se potrivi cu înclinarea pantei. Spre deosebire de cupele de excavare, acest accesoriu poate fi folosit și la finisarea unei lucrări, netezind terenul, mai degrabă decât pentru săparea pe teren accidentat.

  1. Cupe de excavare pentru sarcini grele

Cupele de acest tip sunt sunt construite cu dinți și sunt utilizate în mod obișnuit pentru săpat în teren dur, cum ar fi zonele cu roci în sol. Dinții de la capăt permit perforarea zonelor accidentate cu ușurință, iar oțelul de înaltă rezistență mărește durabilitatea cupei la mutarea materialului abraziv. 

Concluzii pentru cele mai bune 10 atasamente pentru miniexcavator

Alegerea atașamentului potrivit pentru miniexcavatorul dvs. ar trebui să fie ușoară. Cu o cercetare adecvată a condițiilor de lucru și a ceea ce este necesar pentru a finaliza sarcina, există diverse atașamente care pot ajuta la finalizarea sarcinii. Utilben vă pune la dispoziție o serie de atașamente pentru miniexcavator foarte performante, pentru orice categorie de lucrări.


Contacteaza-ne

De ce servicii aveti nevoie?

Întrebări și răspunsuri

0 Intrebari

    Comentarii 0 Comentarii

    ( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )