campaign-notification campaign-notification

Tractoare Kioti seria CS - ușor de operat, greu de învins

Publicat de Utilben17/09/2021

tractoare Kioti seria CS, tractoare Kioti, tractoare, tractor, tractoare compacte, tractoare mici, tractoare viticultură, tractoare pomicultură

Aveți nevoie de un tractor? Tractoare Kioti seria CS sunt alegerea potrivită Află mai multe din articolul nostru:

UTILBEN este unic importator al tractoarelor Kioti în România. Producătorul de tractoare Kioti este recunoscut pe plan mondial pentru utilajele fiabile fabricate și pentru numărul mare de atașamente agricole compatibile. Utilajele Kioti sunt fabricate integral în Coreea de Sud, producătorul având o experiență de peste 70 de ani în domeniul agricol.

Compania a cunoscut o dezvoltare rapidă și a fost prima din domeniul producției de utilaje agricole care s-a extins la nivel internațional. Astăzi, Kioti este sinonim cu inovare și performanță, tractoarele fiind ideale pentru cultura mare, legumicultură, zootehnie, viticultură, pomicultură și peisagistică. 

Tractoare Kioti seria CS 

Seria de tractoare Kioti CS se remarcă prin dimensiunile compacte, adaptabilitatea și manevrabilitatea de care dau dovadă. Aceasta serie de tractoare este special concepută pentru solarii și legumicultură.

Tractoarele sunt ușor de operat, dar suficient de puternice pentru a-și face treaba excelent, ceea ce le face ideale pentru o mare varietate de sarcini. Tractoarele Kioti CS vin în două variante: cu și fără încărcător frontal. Utilajele care fac parte din această serie sunt tractorul Kioti CS2220 și Kioti CS2520.

Dotările standard ale tractoarelor Kioti seria CS:

Motor diesel puternic

Tractoarele Kioti CS sunt echipate cu motoare puternice, care mențin un consum redus de combustibil. Toate utilajele Kioti respectă normele de poluare Stage V, ceea ce înseamnă că pot fi înmatriculate și pot circula legal pe drumurile publice din țara noastră.

Transmisie mecanică sau hidrostatică

Modelele cu transmisie manuală sunt prevăzute cu o cutie de 6 viteze + 2 viteze în marșarier, oferind astfel performanțe notabile. În plus, pedalele duble hidrostatice permit înaintarea și întoarcerea ușoară cu accelerare și încetinire lină.

Operare facilă și confort sporit

Tractoarele Kioti CS sunt foarte ușor de operat și oferă un confort fără egal. Dotările standard cuprind servodirecție, un tablou de bord iluminat, priză de 12 V și o stație de lucru concepută ergonomic. Toate comenzile sunt ușor accesibile operatorului. Joystick-ul este plasat potrivit și oferă un control precis asupra încărcătorului pentru a putea ridica și transporta diverse materiale în orice tip de spațiu, indiferent de experiența operatorilor. De asemenea, cabina deschisă îi conferă vizibilitate maximă operatorului.

Priză de putere și atașamente compatibile

Priza de putere medie a acestor tractoare este de 2.200 rpm și vă permite să utilizați o mare diversitate de atașamente, precum cositoare, foreze, tocătoare de vegetație, cupe de încărcare, freze de zăpadă și multe altele. Toate tractoarele din seria CS vin echipate corespunzător pentru ca dvs. să puteți instala cu ușurință un încărcător frontal.

Tractoarele din această serie au priza de putere mediană, ceea ce facilitează montarea de cositori sub tractor. 

Mentenanță ușoară

Întreținerea și repararea acestor tractoare din seria CS poate fi efectuată foarte ușor datorită design-ului inovativ al capotei. Aceasta are o deschidere de până la 60 grade care vă permite să observați și înlocuiți rapid componentele cu probleme. De asemenea, aceste utilaje sunt foarte ușor de transportat cu autoutilitare sau remorci.

Durabilitate ridicată

Tractoarele din seria CS sunt printre cele mai compacte modele din gama Kioti, fiind construite din materiale foarte durabile. Utilajele sunt fabricate în întregime în Coreea de Sud, ceea ce asigură o calitate extraordinară a tuturor materialelor care intră în componența acestor tractoare. 

 

În videoclipul următor puteți vedea o scurtă prezentare a tractorului Kioti CS2220:

UTILBEN vă întâmpină cu o serie de pachete promoționale disponibile prin programul Tânărul Fermier.

Pachetele includ tractoare Kioti și diverse tipuri de atașamente utile pentru orice agricultor. 

Puteți vedea toate pachetele disponibile AICI.


Contacteaza-ne

De ce servicii aveti nevoie?

Întrebări și răspunsuri

0 Intrebari

    Comentarii 0 Comentarii

    ( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )