campaign-notification campaign-notification

Tractor u650 tot ce trebuie sa stii

Publicat de UTILBEN08/06/2022

tractor u650, tractorul u650, cat consuma tractorul u650, ce greutate are u650, despre tractor u650, tractor u650 date tehnice, tractor u650 caracteristici, tractor u650 nou din fabrica, tractor u650 nou din fabrica pret, tractor u650 botosani

Tractor u650 tot ce trebuie sa stii despre acesta de la greutate, model de motor si putere pana la cat consuma si ce tip de ulei este recomandat.

Tractor u650 si tot ce trebuie sa stii despre acesta

Tractorul U650 este cel mai popular tractor pentru fermierii români care lucrează terenuri cu suprafețe relativ mici. Acest tractor U650 este construit la Uzina ,,Tractorul" din Braşov și este un tractor universal, pe roţi, cu anvelope pneumatice, destinat atât pentru lucrări agricole cât şi pentru transport. 

Caracteristici tehnice

Tractorul U650 este un tractor puternic si fiabil, cu o putere de 65 CP. Acesta este echipat cu un motor diesel de 4 cilindri, cu o capacitate de 4.1 litri. In plus, acest tractor este dotat cu o cutie de viteze cu 12 trepte, care permite o utilizare flexibila in functie de necesitatile fiecarei activitati.

Tractorul U650 este un tractor de dimensiuni medii, cu o latime de 1.98 metri si o inaltime de 2.75 metri. Acesta are o greutate de 2.8 tone, ceea ce il face usor de manevrat in terenurile agricole.

Utilizari

Tractorul U650 este utilizat pentru o varietate de activitati agricole, cum ar fi lucrari de arat, semanat, irigatii, cosit si alte lucrari agricole. Acesta este un tractor polivalent, care poate fi utilizat in diverse situatii si care poate fi echipat cu diferite accesorii si unelte agricole.

In plus, tractorul U650 este utilizat si in alte domenii, cum ar fi constructiile si lucrarile publice. Acesta poate fi folosit pentru transportul de materiale si pentru alte lucrari de constructii.

Intretinere

Pentru a asigura o functionare optima a tractorului U650, este necesara o intretinere periodica si regulata. Aceasta include verificarea si schimbarea uleiului si a filtrelor, verificarea sistemului de frana si a sistemului electric si verificarea tuturor elementelor mecanice.

In plus, este important sa se utilizeze piese de schimb originale si sa se respecte instructiunile de utilizare si intretinere ale producatorului.

Conducerea și manevrarea unui tractor U650 devine ușoară datorita servomecanismului hidraulic pe care acesta îl are în dotare. Pentru a acționa tractorul, acesta este dotat cu instalație hidraulică cu mecanism monobloc cu reglaj automat de forță și poziție. 

tractor u650 la arat

Sursa photo:stringfixer.com

Cele mai utile lucruri despre tractorul U650 Brașov. 

Care este greutatea unui tractor u650? 

Greutatea tractorului u650 este de regulă 3620 de kg (3,6 tone) dacă acesta este cu cabină și fără implemente agricole cuplate de acesta. 

Ce motor are un tractor u650?

Un u650 este echipat cu un motor Diesel model D110 cu 4 cilindri cu filtru de aer și cu baie de ulei. Acesta are o pompa de injecție în linie. 

Puterea unui tractor u650 este de 47,8 kW și anume 65 cp / 1250 rpm.

tractor u650 cu incarcator frontal

Sursa photo:stringfixer.com

Care este capacitatea rezervorului de combustibil a unui tractor u650?

Pentru umplerea rezervorului unui tractor u650 sunt necesari 98 de litri de motorina.  

Ce ulei sa folosești pentru tractor u650?

Pentru un tractor u650, sunt recomandate: ulei MD 30 sau ulei MD 40. Diferența dintre cele două este vâscozitatea, MD 30 fiind mai subțire, este recomandat pe timp de iarnă. 

Schimbul de ulei pentru un tractor u650 este recomandat o dată pe an și anume primăvara înainte să începeți lucrările.

schimb ulei u650

Sursa photo: youtube.com/c/FermaMandache

Câți litri de ulei sunt necesari pentru tractorul u650?

Pentru acest tractor u650 aveți nevoie de maxim 20 de litri care vă ajungă atât la schimbarea filtrului și uleiului, cât și la completarea pe parcursului anului. 

Cât consumă un tractor u650?

Pentru lucrări de arat, un tractor u650 poate consuma în medie 25 de litri/hectar. Capacitatea rezervorului de motorină este de 98 de litri. 

Cât costă un tractor u650?

Un tractor u650 poate costa de la 3000 de euro până la 5000 de euro, în funcție de starea acestuia și de agregatele care vin cu el. 

Dacă îți plac informațiile aflate din acest articol, trimite-l unui prieten sau scrie-ne în comentarii ce informații ai vrea să mai primești pentru acest tractor. 

Concluzie

In concluzie, tractorul U650 este unul dintre cele mai importante utilaje agricole din Romania. Acesta este puternic, fiabil si versatil, fiind utilizat pentru o varietate de activitati agricole si non-agricole. Pentru a asigura o functionare optima, este important sa se efectueze o intretinere periodica si sa se foloseasca piese de schimb originale.


Contacteaza-ne

De ce servicii aveti nevoie?

Întrebări și răspunsuri

0 Intrebari

    Comentarii 0 Comentarii

    ( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )