campaign-notification campaign-notification

UTILBEN, unicul importator de excavatoare Minelli in Romania

Publicat de UTILBEN03/06/2019

Toate excavatoarele industriale pe roți sunt versatile și capabile, inclusiv pentru domeniul demolărilor, pentru că au o stabilitate excepțională.

UTILBEN - unicul importator de excavatoare Minelli în România

 

UTILBEN, dealer de utilaje noi și second-hand în România, anunță oficial venirea Minelli în România. Atelierul Minelli a fost fondat de Abele, Renato, Vittorino și Francesco Minelli în anul 1956, arătându-și priceperea și reușind să pună pe picioare o fabrică de utilaje de top în Italia. Astăzi, Minelli își concentrează eforturile pe dezvoltarea tehnologică a produselor, pe creșterea gradului de utilizare, precum și pe creșterea calității produselor.

Printre trăsăturile de top ale utilajelor Minelli, se numără fiabilitatea, deja consolidată și recunoscută de-a lungul timpului. Motivul principal pentru care compania italiană investește constant în tehnologii inovatoare este crearea de utilaje care să fie prietenoase cu mediul înconjurător. Totodată, se utilajele Minelli sunt din ce în ce mai eficiente, au cel mai bun raport calitate-preț și rezultatul este crearea de excavatoare industriale care sunt sigure, rapide și stabile.

Echipa de cercetare Minelli dezvoltă în prezent utilaje mai puternice și mai rapide decât generațiile anterioare, utilaje care au brațe din ce în ce mai lungi și au o capacitate mai mare de încărcare. Preocuparea deosebită pentru tehnologie este demonstrată nu doar prin colaborarea Minelli cu un număr mare de facultăți de inginerie, dar și prin întâlnirile periodice cu tehnicieni experimentați, întâlniri în cadrul cărora se testează și se conturează noi produse și noi soluții în domeniul utilajelor.

Timp de peste un secol, compania Minelli a proiectat și construit cu pasiune excavatoare de mici și mari dimensiuni, care au dus la ușurarea muncii operatorilor. Excavatoarele Minelli sunt folosite pentru recuperarea și procesarea materialelor, deșeuri feroase sau material plastic, în demolări industriale și în alte domenii industriale. Datorită ușurinței în operare, aceste utilaje aduc o notă de simplitate, dar și perfecționism în muncă.

Gama Minelli este în continuă schimbare și se poate vedea acest lucru în ultimele modele lansate pe piață, unde deja nu mai este vorba de utilaje, ci despre conturarea viitorului. Tehnicienii Minelli sunt la curent cu noile nevoi ale clienților, care sunt într-o continuă schimbare, și, de aceea, încearcă să optimizeze produsele în așa fel încât fiecare client Minelli să fie mulțumit. Dovada de profesionalism și experiență reiese din fiecare utilaj Minelli care iese pe poarta fabricii.

Reziduuri feroase și metalice, fileturi, cabluri, hârtie, materiale plastice, deșeuri sau bușteni. Nu există niciun material pe care excavatoarele Minelli să nu le poate manevra. Utilajele Minelli sunt esențiale în toate centrele de reciclare a materialelor, crescând productivitate și eficiența în muncă. Toate excavatoarele industriale pe roți sunt versatile și capabile, inclusiv pentru domeniul demolărilor, pentru că au o stabilitate excepțională. Utilajele Minelli sunt apreciate pentru că pot să ajungă la înălțimi mari de lucru, pentru costurile scăzute de întreținere, dar și pentru dotările de top ale fiecărui excavator.

De ce Minelli?

 

Fiecare utilaj Minelli este proiectat și realizat manual și poate fi personalizat în funcție de nevoia clientului.

 

Eficiență maximă.

Datorită controlului electronic Load Sensing, viteza și capacitatea de încărcare sunt printre cele mai bune de pe piață, ceea ce permite cicluri de lucru rapide și precise.

 

Costuri reduse de întreținere.

Componentele sunt ușor de întreținut și de schimbat, accesoriile sunt foarte comune, iar utilajele au un grad ridicat de rezistență.

 

Standarde înalte de siguranță.

În dotarea standard, intră o gamă largă de dispozitive de siguranță, în conformitate cu cele mai înalte criterii de evaluare a riscurilor.

 

Diagnosticare ușoară.

Noul ecran color de 7" vă permite aflarea imediată a celor mai importanți parametri de operare.

 

Respectarea mediului.

Consum redus și emisii în conformitate cu cele mai stricte standarde de mediu. Sistem brevetat care permite reducerea noxelor, fără folosirea unui filtru de particule.

Fiabilitate.

Experiența de peste 60 de ani în fabricarea de utilaje și utilizarea unor componente de înaltă calitate rezultă în produse de top, puternice și rezistente.

 

Avantajele excavatoarelor Minelli:

  • calitate, stabilitate, versatilitate
  • consultanță în alegerea utilajului potrivit
  • prețuri rezonabile raportat la calitatea utilajelor
  • disponibilitatea atât a utilajelor noi, cât și second-hand

Contacteaza-ne

De ce servicii aveti nevoie?

Întrebări și răspunsuri

0 Intrebari

    Comentarii 0 Comentarii

    ( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )