campaign-notification campaign-notification

UTILBEN a vizitat fabricile de utilaje SUNWARD

Publicat de 18/11/2019

fabrici de utilaje, fabricile de utilaje Sunward, utilaje Sunward, Sunward, miniexcavatoare, utilaje construcții

O vizita productivă a avut loc în noiembrie când membrii echipei Utilben au vizitat fabricile de utilaje Sunward pentru a afla mai multe despre tehnologia utilizată, procesele de producție și cultura organizațională a partenerilor noștri de la Sunward.

Bun venit la fabricile de utilaje SUNWARD!

 

UTILBEN a început luna noiembrie cu dreptul! Colegii de la UTILBEN din delegația de afaceri în China au participat la ceremonia organizată în Changsha, cu ocazia celebrării a 20 de ani de la fondarea SUNWARD, ceremonie în cadrul căreia premiul Best Dealer Award a fost câștigat de UTILBEN.

 

Dar delegații noștri nu s-au oprit aici! Aceștia au avut oportunitatea să viziteze fabricile de utilaje SUNWARD din Shanhe Industrial City, din Changsha, China. În cadrul acestei vizite, colegii noștri au fost impresionați și inspirați de capacitatea de producție și tehnologia de top utilizată de partenerii noștri de la SUNWARD.

Colegii noștri au avut șansa să viziteze noile fabrici de utilaje de construcții din Changsha, China, fabrici care se întind pe o suprafață de 2 milioane de metri pătrați. Tehnologia avansată, capacitatea de producție și stocurile disponibile pentru susținerea dealerilor din întreaga lume sunt principalii factorii care îi mențin în frunte pe cei de la SUNWARD. Echipa noastră a fost uimită de dezvoltarea tehnologică și capacitatea de fabricație a producătorilor de utilaje din China. Tot mai multe branduri importante de utilaje își îndreaptă privirile către China și își dezvolta uzine aici, iar această tendință se va accentua în următorii ani.

Când vine vorba despre producția de utilajelor pentru construcții, China este de neegalat din punct de vedere al materialelor folosite și tehnologiei de ultimă oră. Membrii echipei UTILBEN au fost impresionați de organizarea din fabrici, de curățenie, ordine, roboți industriali, digitalizare și inteligență artificială. Chinezii pun mare accent pe munca în echipă, sunt foarte harnici și ambițioși, iar munca în echipă este pe primul loc în cultura lor. Cultul personalității și importanța fiecărui individ nu sunt atât de dezvoltate ca în Europa. Chinezii sunt foarte uniți și se ajută unii pe alții, pentru a putea depăși obstacolele împreună.

SUNWARD dezvoltă utilaje cu ajutorul unor tehnologii inovatoare, care asigură mai multă eficiență, un consum de redus de energie și un confort maxim pentru operator. Compania a creat și dezvoltat peste 200 de modele diferite de utilaje de construcții robuste, care asigură performanțe de top. Pentru a furniza utilaje de o calitate superioară, este nevoie de un sistem de producție avansat. În procesul de fabricație a utilajelor, SUNWARD utilizează tehnologii de vârf, de la roboți pentru sudură și asamblarea componentelor complexe, până la tăierea cu laser de înaltă precizie. Se urmărește eficientizarea proceselor prin folosirea tehnologiei, informației și managementului de producție. De asemenea, controlul calității reprezintă o prioritate urmărită în cadrul întregului flux de producție.

 

Tehnologia și inovația, la degetul mic

SUNWARD se remarcă prin inovație și cercetare, deține numeroase brevete de invenție, iar scopul principal este de a deveni ajutorul de nădejde al constructorilor. Utilajele SUNWARD sunt caracterizate prin performanțe superioare, costuri mici de întreținere și confort maxim pentru operator. Compania SUNWARD investește în propriul centru de cercetare și dezvoltare, care ocupă o suprafață de 10.000 de metri pătrați și a obținut peste 100 de brevete de invenție în industria construcției de utilaje.

Gama de utilaje este una foarte complexă, de la utilaje compacte, de mărime medie, până la utilaje foarte mari și chiar avioane. Un mare avantaj al utilajelor SUNWARD este faptul că au dotări premium, opțiuni de top și o garanție extinsă, toate în varianta standard.

SUNWARD își concentrează eforturile pe impactul asupra mediului înconjurător și pe soluțiile ecologice, fiind printre primele companii care au început să promoveze miniexcavatoarele electrice, ideale pentru săpături în spații închise și pentru zonele rezidențiale. China este a doua economie din lume, după SUA, și avansează rapid spre numărul unu. Creșterea accelerată din ultimii ani a economiei se observă în infrastructură, autoturisme, magazine și prețurile locuințelor.

Principalele avantaje ale utilajelor SUNWARD sunt:

• Calitate superioară, prin folosirea de componente și subansambluri de la producători de top.
• Tehnologie avansată, prin cercetare și inovare.
• Eficiență operațională, cu un cost total de operare foarte avantajos.
• Dotări premium incluse în varianta standard.
• Garanție extinsă de până la 3 ani.
• Condiții de finanțare foarte avantajoase.
• Consum de combustibil redus, datorită motorizării superioare.
• Siguranță și încredere, cu peste 10.000 de unități vândute în Europa.
• Costuri de întreținere reduse, pentru că utilajele sunt gândite pentru a fi ușor de întreținut.
• Transportul și logistică utilajelor sunt foarte ușor de realizat, datorită dimensiunilor compacte.
• Performanțe ridicate în operare.
• Livrare rapidă, prin disponibilitate pe stoc în România și în Europa.
• Suport în after-sales, prin stoc de piese și service de calitate.

Cele prezentate mai sus sunt doar o parte din beneficiile utilajelor SUNWARD importate de UTILBEN. Pentru detalii suplimentare și cunoașterea în detaliu a avantajelor acestor produse, contactați cu încredere echipa UTILBEN!

Contacteaza-ne

De ce servicii aveti nevoie?

Întrebări și răspunsuri

0 Intrebari

    Comentarii 0 Comentarii

    ( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )