UTILBEN a vizitat fabricile de utilaje SUNWARD

Publicat de 18/11/2019

fabrici de utilaje, fabricile de utilaje Sunward, utilaje Sunward, Sunward, miniexcavatoare, utilaje construcții

O vizita productivă a avut loc în noiembrie când membrii echipei Utilben au vizitat fabricile de utilaje Sunward pentru a afla mai multe despre tehnologia utilizată, procesele de producție și cultura organizațională a partenerilor noștri de la Sunward.

Bun venit la fabricile de utilaje SUNWARD!


UTILBEN a început luna noiembrie cu dreptul! Colegii de la UTILBEN din delegația de afaceri în China au participat la ceremonia organizată în Changsha cu ocazia celebrării a 20 de ani de la fondarea SUNWARD, ceremonie în cadrul căreia premiul Best Dealer Award a fost câștigat de UTILBEN.

Dar delegații noștri nu s-au oprit aici! Aceștia au avut oportunitatea să viziteze fabricile de utilaje SUNWARD din Shanhe Industrial City din Changsha, China. În cadrul acestei vizite, colegii noștri rămas impresionați și inspirați de capacitatea de producție și tehnologia de top utilizată de partenerii noștri de la SUNWARD.

Colegii noștri au avut șansa să viziteze noile fabrici de utilaje de construcții din Changsha, China, fabrici care se întind pe o suprafață de 2 milioane mp. Tehnologia avansată, capacitatea de producție și stocurile disponibile pentru susținerea dealerilor din întreaga lume sunt principalii factorii care îi mențin în frunte pe cei de la SUNWARD. Echipa noastră a rămas foarte impresionată de dezvoltarea tehnologică și capacitatea de fabricație a producătorilor de utilaje din China. Tot mai multe branduri importante de utilaje își îndreaptă privirile către China și își dezvolta uzine aici, iar această tendință se va accentua în următorii ani.


Când vine vorba despre producția de utilajelor pentru construcții, China este de neegalat din punct de vedere al materialelor și tehnologiei de ultimă oră. Membrii echipei Utilben au fost impresionați de organizarea din fabrici, de curățenie, ordine, roboți industriali, digitalizare și inteligență artificială. Chinezii pun mare accent pe munca în echipă, sunt foarte harnici și ambițioși, iar pe primul loc în cultura lor este munca în echipă. Cultul personalității și importanța fiecărui individ nu sunt atât de dezvoltate precum în Europa. Chinezii sunt foarte uniți, ajutându-se unii pe alții pentru a putea avansa împreună.

Sunward dezvoltă utilaje cu ajutorul unor tehnologii inovatoare care asigură mai multă eficiență, un consum de redus de energie și un confort maxim pentru operator. Compania creat și dezvoltat peste 200 de modele diferite de utilaje premium de construcții foarte robuste și cu performanță de top.

Pentru a furniza utilaje de calitate superioară, este nevoie de un sistem de producție avansat. În procesul de fabricație a utilajelor, Sunward utilizează tehnologii de vârf, de la roboți pentru sudură și asamblarea componentelor complexe, până la tăierea cu laser de înaltă precizie 3D. Se urmărește eficientizarea proceselor prin intermediul tehnologiei, informației și managementului de producție. De asemenea, managementul calității reprezintă o prioritate și este urmărit în cadrul întregului flux de producție.

Tehnologia și inovația sunt la degetul mic

Sunward se remarcă prin inovație și cercetare, deține numeroase brevete de invenție, scopul principal fiind de a deveni ajutorul de nădejde al constructorilor. Utilajele Sunward sunt caracterizate prin performanță superioară, costuri mici de întreținere și confort maxim pentru operator. Compania SUNWARD investește în propriul centru de R&D care ocupă o suprafață de 10.000 mp și a obținut peste 100 de brevete de invenție în industria construcției de utilaje.

Gama de utilaje este una foarte complexă, incluzând atât utilaje compacte, de mărime medie, cât și utilaje foarte mari, de la utilaje de construcții până la avioane. Un mare avantaj al utilajelor Sunward este faptul că au dotări premium, opțiuni suplimentare și o garanție extinsă în versiunea standard.


Sunward se focusează pe impactul asupra mediului înconjurător și pe soluțiile ecologice, fiind printre primele companii care au început să promoveze miniexcavatoarele electrice – ideale pentru săpături mici în spații închise și pentru zone rezidențiale.

China este a doua economie din lume după SUA și avansează rapid spre numărul unu. Creșterea accelerată a economiei din ultimii ani se observă în drumuri, infrastructuri, mașini, magazine și prețurile apartamentelor.

Principalele avantaje ale utilajelor premium de la Sunward sunt:

• Calitate superioară a utilajelor prin componente și subansamble de la producători de top mondial
• Tehnologie avansată prin cercetare și inovare (peste 200 de brevete)
• Eficiență operațională cu un cost total de operare foarte avantajos
• Dotări premium incluse în varianta standard (circuit hidraulic suplimentar, cuplu rapid, cupe de excavare suplimentare, aer condiționat etc.)
• Garanție extinsă de pană la 3 ani
• Condiții de finanțare foarte avantajoase cu o dobânda de doar 1,99% și avans de 10%
• Consum de combustibil redus datorită motorizării superioare și sistemului hibrid
• Siguranță și încredere – Peste 10.000 de unități vândute în Europa
• Costuri de întreținere reduse – Utilajele sunt gândite pentru a fi ușor de servisat
• Transportul și logistică utilajelor foarte ușor de realizat datorită dimensiunilor compacte
• Performanțe ridicate în operare
• Livrare rapidă prin disponibilitate pe stoc în România și Europa
• Suport în after-sales prin stoc de piese și service de calitate

Cele prezentate mai sus sunt doar o parte din beneficiile utilajelor SUNWARD importate de UTILBEN. Pentru detalii suplimentare și cunoașterea în detaliu a avantajelor acestor produse, contactați cu încredere echipa UTILBEN!


Contacteaza-ne

Sunt de acord ca datele mele să fie păstrate în baza de date. Consultă termenii și condițiile! Termeni si Conditii

Comentarii 0 Comentarii

( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )