campaign-notification campaign-notification

UTILBEN, furnizor profesionist de PIESE pentru utilajul tău

Publicat de Utilben29/07/2020

piese, piese pentru utilaje, furnizor de piese, piese de schimb utilaje, piese tractoare, piese buldoexcacatoare, piese Class, piese JCB, piese incarcatoare frontale, piese combine

Utilben va invita sa accesati noul WebShop de piese pentru utilaje grele, utilaje agricole sau pentru constructii. Vezi gama variata de piese de schimb!

UTILBEN se află între liderii pieței de utilaje din România, grație produselor fiabile furnizate, precum și serviciilor complete pe care le punem la dispoziția clienților noștri.

Prin urmare, din oferta UTILBEN nu putea lipsi divizia de piese de schimb pentru utilaje de construcții și agricole. Avem un departament dedicat, format din specialiști și tehnicieni de top, care să îți preia comenzile și să te sfătuiască în alegerea piesei dorite.

 

Am construit un showroom modern și accesibil, la sediul nostru de pe Bulevardul Muncii din Cluj-Napoca, astfel încât să ne putem cunoaște personal, dacă ai drum prin orașul din inima Transilvaniei. Aici, te vor întâmpina colegii noștri din cadrul Departamentului de Piese și te vor ajuta să îți alegi piesa dorită și, mai ales, îți vor oferi expertiza lor pentru a lua cea mai bună decizie pentru afacerea ta.

 

Alegerea piesei corespunzătoare poate reprezenta o corvoadă pentru oricine, mai ales din cauza problemelor legate de compatibilitate. Piesa comandată trebuie să fie compatibilă cu utilajul tău, așa că specialiștii UTILBEN îți stau la dispoziție, tocmai pentru a preîntâmpina situațiile de nepotrivire. Dacă, totuși, piesa nu este conformă cu echipamentul tău, fii fără grijă! Îți oferim posibilitatea de returnare a produselor în decursul a 14 zile.

 

Dacă te întrebi cum plasezi o comandă, răspunsul e simplu. Cum vrei tu!

  • Îți răspundem la telefon, la numărul 0364.130.361
  • Ne poți trimite orice solicitare pe email, la [email protected]
  • Suntem activi pe toate rețelele de socializare afiliate companiei UTILBEN
  • Poți plasa comanda direct pe site-ul nostru www.piese.utilben.ro

 

Pe site-ul piese.utilben.ro, găsești peste 60 de mii de produse compatibile cu utilajele tale. În webshop-ul nostru, îți punem la dispoziție nu mai puțin de 50 de categorii de produse. Grație sistemului fluid pe care l-am creat, poți plasa comanda online, în mai puțin de 1 minut. În plus, dacă îți creezi un cont pe piese.utilben.ro, vei beneficia de oferte promoționale unice din partea partenerilor noștri!

 

UTILBEN face eforturi pentru simplificarea procesului de achiziție și crearea unor trasee rapide. Tocmai de aceea, procedura de preluare a comenzilor este un exemplu de eficiență, indiferent dacă ne contactezi telefonic, pe rețelele de socializare sau prin intermediul platformei piese.utilben.ro. Am implementat un sistem care ne permite să răspundem solicitărilor clienților noștri mult mai rapid decât o face concurența!

 

 

Pe lângă toate aceste beneficii, îți oferim livrare GRATUITĂ pentru comenzile care depășesc 1.000 de lei. Dacă achiți comanda online, nu ai de ce să îți faci griji, pentru că folosim doar metode securizate de plată. Departamentul UTILBEN de Piese îți stă la dispoziție, cu cele mai bune oferte și produse perfect adaptate nevoilor tale!


Contacteaza-ne

De ce servicii aveti nevoie?

Întrebări și răspunsuri

0 Intrebari

    Comentarii 0 Comentarii

    ( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )