campaign-notification campaign-notification

UTILBEN loves Madalina

Publicat de 15/02/2023

echipa, echipa Utilbern, angajati Utilben, women in tech

Astazi va vom face cunostinta cu oamenii valorosi din echipa UTILBEN ce se afla in spatele succesului aceste companii.

UTILBEN vă face cunoștință cu oamenii din spatele succesului acestei companii, într-o serie de interviuri care îmbină viața lor personală cu cea profesională. Veți descoperi modul în care acești oameni remarcabili au făcut carieră în UTILBEN și veți afla ce îi motivează să acceadă la nivelul următor de performanță.

Astăzi, o cunoaștem pe Mădălina Pripon, căpitan al echipei de atașamente

Mădălina, care este rolul tău în cadrul companiei UTILBEN și ce presupune acesta?

Rolul meu este de căpitan al echipei de atașamente, pe partea de suport și achiziții. În plus, îndeplinesc rolul de sales operations în cadrul departamentului de vânzări de atașamente. Concret, le ofer membrilor echipei mele sprijin pentru a eficientiza procesul de vânzare, le arăt mijloacele prin care să fie mai productivi și, desigur, sunt alături de ei atunci când îmi solicită ajutorul. Totodată, agreăm împreună strategii de business și ne stabilim obiective înalte, pe care le ducem la îndeplinire în echipă.

În fond, echipa este în spatele fiecărui succes al companiei UTILBEN și sunt mândră să conduc oameni profesioniști, implicați și ambițioși. Departamentul de atașamente este unul performant, iar ascensiunea pe care am cunoscut-o în ultimii ani este dovada cea mai clară.

Ce îți place cel mai mult la munca pe care o faci?

Ador că am posibilitatea să lucrez cu personalități complet diferite, un aspect care mă provoacă și mă ajută să mă dezvolt la nivel personal. Mă consider a fi o persoană disciplinată și organizată, așa că apreciez că pot transpune aceste calități în munca mea. În calitate de căpitan, trebuie să mă asigur că procedurile și procesele noastre de lucru sunt respectate, așa că pot îndeplini această sarcină cu naturalețe, întrucât face parte din ADN-ul meu.

Totodată, îmi place că am ocazia să relaționez direct cu furnizorii de atașamente, pentru că sunt niște oameni fantastici, de la care am învățat enorm. Odată cu trecerea anilor, am ajuns chiar să leg prietenii cu majoritatea dintre ei și să mergem mai departe de o simplă relație tranzacțională. Cu fiecare contact, client sau furnizor, am aflat tot mai multe despre utilaje și despre atașamente și sunt fericită că, în cei peste 5 ani de când lucrez pentru UTILBEN, am acumulat suficiente cunoștințe încât să pot conduce un departament.

Care parte din pasiunile tale se regăsește în activitatea ta în cadrul UTILBEN?

Piulița și șurubelnița! Încă de mică, jucăriile mele preferate erau mașinuțele, iar locul meu de joacă favorit era atelierul tatălui meu. O altă pasiune de-a mea este desenul tehnic. Am absolvit Liceul de Construcții și Instalații, iar, după orele de școală, veneam acasă și cream proiecte pentru clădiri. Întotdeauna, am avut o afinitate pentru domeniul tehnic și m-a pasionat tot ce este corelat cu acesta. Prin urmare, nu mi se pare deloc întâmplător că acum lucrez în industrie.

Poate mulți se întreabă ce caută o femeie într-o lume a bărbaților, în lumea utilajelor. Surprinzător sau nu, cel puțin la UTILBEN, numărul femeilor angajate este în creștere. Acest aspect creează un echilibru, care ne ajută să vedem imaginea de ansamblu și să ne completăm reciproc. La nivel personal, îmi place și mă intrigă munca pe care o fac, apreciez că dobândesc zilnic cunoștințe tehnice și ador să depășesc obstacole.

Cum era Mădălina acum 5 ani, când s-a angajat în UTILBEN, și cum este Mădălina acum?

În urmă cu 5 ani și jumătate, trăiam cu impresia că pot să fac totul singură și că orice obiectiv poate fi atins doar prin contribuția mea directă. Eram o persoană implicată în tot și-n toate, însă, cu timpul, am realizat că nu este o atitudine chiar sănătoasă. Am conștientizat valoarea delegării și am învățat cât de important este să le acorzi încredere colegilor tăi. Încredere că își vor îndeplini sarcinile și vor obține rezultatele dorite și fără aportul meu.

Nu sunt un om cât un departament și nici nu este nevoie să fiu, datorită echipei mele. Pot să mă axez pe un singur rol și am acum timpul și energia necesare pentru a mă perfecționa, pentru a deveni mai bună în tot ceea ce fac. Niciodată să nu subestimezi puterea delegării este sfatul pe care pot să vi-l dau.

Care a fost cea mai mare provocare profesională în cadrul UTILBEN, dar și cea mai mare victorie?

Întrebarea aceasta nu mă face decât să îmi continui ideea precedentă. A fost o provocare pentru mine să renunț la control, să le predau frâiele colegilor mei și să mă bizui exclusiv pe ei. A fost dificil pentru mine să realizez că nu pot excela dacă fac totul de la A la Z și să mă opresc la a mai face totul de una singură. Chiar dacă eu consideram că e mai facil și mai rapid așa.

Surprinzător este că această provocare a condus către cea mai mare victorie. Aceea de a vedea cum oamenii cresc și se dezvoltă la nivel personal, cum devin mai buni pe zi ce trece și cum depășesc singuri obstacole după obstacole. Noua mea rutină este dorința de a-mi ajuta colegii să evolueze și de a obține succese în echipă.

Ai recomanda UTILBEN prietenilor tăi? Dacă da, de ce?

Am recomandat, recomand și voi recomanda UTILBEN. Motivul e simplu pentru mine. Am studiat Ingineria în Transportul, Depozitarea și Distribuția Hidrocarburilor, iar, înainte de UTILBEN, am lucrat în domeniul stivuitoarelor. Eram o persoană cu specializare și experiență în domeniul tehnic, dar nu-mi găseam locul. Căutam un angajator care să prețuiască oamenii și care să aplice principii sănătoase în business.

UTILBEN este o companie care are o reputație impecabilă în piață și este un fapt binecunoscut că facem afaceri cu integritate și caracter. La UTILBEN, accentul cade pe oameni, pe conlucrare și pe obținerea victoriilor în echipă.

Nu anul 2023 trebuie să fie mai bun cu noi, ci noi trebuie să fim. Schimbarea începe cu noi!


Contacteaza-ne

De ce servicii aveti nevoie?

Întrebări și răspunsuri

0 Intrebari

    Comentarii 0 Comentarii

    ( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )