campaign-notification campaign-notification

UTILBEN, noul importator KIOTI în România

Publicat de Utilben05/03/2021

tractoare noi, tractor nou, importator tractoare noi, utilben importator tractoare noi, tractoare kioti, importator tractoare kioti

Utilben este noul importator pentru tractoarele marca sud-coreenană Kioti.

Despre producătorul de tractoare KIOTI

„Dacă ai orice treabă de făcut, tractoarele KIOTI o vor face!” este sloganul producătorului de utilaje Daedong, ce poartă denumirea comercială KIOTI. De 74 de ani, numele KIOTI este sinonim cu termenul „fiabil”.

Compania și-a câștigat statutul de lider național în domeniu, cu o cotă de piață de 35% în Coreea de Sud. Iar această filozofie bazată pe dezvoltare continuă, inovație și depășirea barierelor s-a transpus în tractoarele fabricate.

Astăzi, renumitul producător de tractoare KIOTI și-a găsit corespondentul perfect în România: compania UTILBEN. După 15 ani de activitate, UTILBEN a ajuns în topul vânzărilor de utilaje grație unui model de business bazat pe integritate și caracter. Acum, compania vine în sprijinul fermierilor cu service, piese de schimb, finanțare și livrare rapidă a utilajelor agricole.

UTILBEN este unic importator în România pentru gama de tractoare de la 21 la 125 de cai putere, iar toate utilajele respectă normele de poluare Stage V și pot circula legal pe drumurile publice. Tractoarele KIOTI sunt ideale pentru agricultură, legumicultură, zootehnie, viticultură și pomicultură!

tractor pomicultura

 

Tractoarele KIOTI CS sunt simplu de operat, ușor de întreținut și greu de întrecut! Această gamă este definită de versatilitate și manevrabilitate. Cu motoare cuprinse între 21 și 24,5 cai putere, tractoarele KIOTI CS vă garantează îndeplinirea unui număr mare de lucrări agricole și peisagistice.

 

Kioti tractor Agricultura

Tractoarele KIOTI CK se remarcă printr-un design compact și confort sporit pentru operator. De la vizibilitatea maximă obținută grație formei capotei, la servodirecția hidrostatică. Tractoarele KIOTI CK sunt dotate cu motoare puternice, dar economice, cuprinse între 25 și 50 de cai putere.

 

tractor nou

 

Tractoarele KIOTI DK și-au câștigat reputația de utilaje robuste. Pregătite pentru orice sarcină solicitantă, accentul cade pe eficiență și productivitate. Motoarele sunt cuprinse între 45 și 58 de cai putere, au un consum scăzut de combustibil și, totodată, produc un zgomot redus.

 

tractor Kioti RX

Tractoarele KIOTI RX sunt un simbol al anduranței și al luxului. Beneficiază de instalație de climatizare, scaun ergonomic și comenzi intuitive. Iar, cu motoare cuprinse între 66 și 73 de cai putere, aceste tractoare au o forță impresionantă de muncă.

 

kIOTI Seria PX

Tractoarele KIOTI din Seria PX sunt adevărați coloși.

Cel mai puternic tractor fabricat de KIOTI ajunge la 125 de cai putere și este special creat pentru cele mai dificile sarcini agricole. Ideale pentru proprietarii de terenuri mari și ferme comerciale.

 

Parteneriatul dintre KIOTI și UTILBEN vine la pachet cu beneficii unice pentru viitorii proprietari de tractoare. Garanție de până la 5 ani, în condiții excepționale față de ce oferă concurența, consultanță și service la nivel național oferit de UTILBEN, stoc de utilaje și piese de schimb în Cluj-Napoca și ofertă de finanțare cu dobândă zero!

Pentru gama completă de tractoare KIOTI, accesați site-ul www.utilben.ro/kioti și descoperiți utilajul perfect pentru dumneavoastră! 


Contacteaza-ne

De ce servicii aveti nevoie?

Întrebări și răspunsuri

0 Intrebari

    Comentarii 0 Comentarii

    ( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )