campaign-notification campaign-notification

Personal Assistant care să lucreze direct cu CEO-ul și fondatorul a 5 companii Românești.

Descriere


Căutăm Personal Assistant pentru fondatorul și CEO-ul UTILBEN, Ruben Marian.

UTILBEN este compania numărul 1 în România pe vânzări de utilaje grele second hand.

Și dacă eșți o persoană pasionată de afaceri, antreprenoriat și eșți în căutarea unui job în care să înveți totul despre business și administrarea unei companii de succes atunci acest rol este pentru ține.

UTILBEN a crescut de la 0 la aproape peste 10 milioane Euro că și cifra de afaceri pe grup și ne dorim să ajugem la peste 100 de milioane Euro în următoarii 5 ani.

Acum Ruben Marian, fondatorul și CEO-ul companiei UTILBEN  este căutarea unui Personal Assistant care să îi ofere tot suportul și sprijinul necesar în activitățile de administrare a afaceriilor și care să îl ajute să se eficientizeze.
Căutăm o persoană dedicată și organizată pentru un rol cheie, care să îl ajute pe CEO-ul nostru  să se organizeze, să implementeze cât mai rapid proiectele, să participe cu el la ședințe și întâlniri de afaceri și către care să poată delega toate activitățile administrative.

Vrem să găsim pe cineva extraordinar care să lucreze îndeaproape cu CEO-ul nostru astfel încât, acesta să devină cel mai eficient CEO al unei companii Româneșți.

Așa că dacă vrei să afli cum poți să lucrezi alături de fondatorul și CEO-ul companiei UTILBEN că și Personal Assistant  citește în continuare cu atenție.

Alături de cine vei lucra?
Vei avea șansă să lucreazi îndeaproape cu  fondatorul și CEO-ul companiei UTILBEN.