Vezi si autogredere second-hand

Vezi produse
Finanțare

Finanțare

Vă asigurăm suport în obținerea de fonduri pentru achiziționarea de utilaje noi, întocmirea dosarului de accesare a fondurilor și vă oferim condiții preferențiale de finanțare.

Soluții complete

Soluții complete

UTILBEN vă pune la dispoziție un ecosistem unic de produse, servicii și tehnologie, pentru a vă oferi cea mai bună experiență din industrie.

Consultanță

Consultanță

Vă oferim consultanță pentru alegerea echipamentelor potrivite nevoilor dumneavoastră și garantăm compatibilitatea pieselor și atașamentelor cu utilajele pe care le dețineți.

Testimoniale

Nechita Gică
Tevag Instal

Compania Tevag Instal SRL a achiziționat utilaje marca Sunward de la UTILBEN. În acest videoclip ne descriu experiența lor în utilizarea miniîncărcătorului 3230 și a midiexcavatoarelor Sunward selectate din oferta UTILBEN pentru lucrările sale

Cosmin Sabău
INVEST CCI SRL

Avem o colaborare foarte bună cu UTILBEN, am achiziționat și alte utilaje: lame de zăpadă, sărărițe, încarcătoare telescopice. Sperăm că aceasta colaborare să nu se oprească aici, să continue.

Autogreder nou de vânzare cu garanție, transport și service inclusiv piese, disponibil imediat. La UTILBEN găsești tot ceea ce ai nevoie pentru a realiza proiecte de succes.

Ce este un autogreder nou?

Un autogreder nou este un utilaj performant și fiabil care ajută la în același timp la săparea și deplasarea pământului spre zonele de unde surplusul va fi relocat. Oferă o motorizare puternică și economă. Designul său robust conferă autogrederului siguranță și capacitate de lucru sporită.

La ce se folosește un autogreder nou?

Un autogreder nou se folosește în operațiuni precum: construcția de drumuri, infrastructură rutieră și căi ferate, piste aeroporturi, construcția de fabrici, terenuri de sport și agrement, construcția de gropi pentru deșeuri, etc. 

Câte tone are un autogreder nou?

În medie un autogreder nou are circa 20 de tone.

Care este greutatea de operare pe un autogreder nou?

În funcție de design și dimensiuni, un autogreder nou are distribuită greutatea de operare între roțile din față și roțile din spate. La UTILBEN găsești autogredere noi care pot susține, în funcție de model, pe roțile din față o greutate de până la 13,5 tone, iar pe roțile din spate o greutate de până la 5,5 tone.

Ce putere are un autogreder nou de la UTILBEN?

La UTILBEN găsești o gamă variată de utilaje autogreder, care au o putere a motorului între 136 - 205 CP (cai putere).

Ce accesorii se pot instala pe un autogreder nou?

Pe un autogreder nou se pot instala accesorii precum: lamă frontală, scarificator, lamă mediană.

Care sunt cele mai populare branduri de autogreder?

Cele mai populare branduri de autogreder sunt: HBM - Nobas, Komatsu, Caterpillar.