campaign-notification campaign-notification

Acasa  >   Utilaje Noi  >   AutoGredere

Filtre

Filtre


Disponibile

Toate produsele
In stoc
Remarketing

Pret (€)


Greutate (kg)


Putere (Cp)


Rating (Rating)


Latime lama mediana (Meters)

AutoGredere Noi

Autogredere noi de vanzare, Utiben va ofera auto gredere noi cu garantie, transport si service (inclusiv piese) chiar si dupa livrarea acestora. UTILBEN sprijina si sustine afacerile active din Romania prin oferirea de servicii de finantare pentru achizitia de utilaje. Autogrederele noi HBM Nobas vin cu garantie inclusa, suport post vanzare prin echipaje mobile de service in toata tara si livrare rapida. Grederul HBM ofera putere, fiabilitate si precizie. Gredere de vanzare cu finantare preferentiala, obtine oferta in maxim 48 de ore. Hbm Nobas ofera tehnologie de top si calitate germana.

AutoGredere

Autogreder Noi

Nr. de rezultate
loading
Nu au fost gasite rezultate. Pentru mai multe informatii, va rugam contactati-ne la numarul de telefon (+40) 733 040 000

Autogreder nou de vânzare cu garanție, transport și service inclusiv piese, disponibil imediat. La UTILBEN găsești tot ceea ce ai nevoie pentru a realiza proiecte de succes.

Ce este un autogreder nou?

Un autogreder nou este un utilaj performant și fiabil care ajută la în același timp la săparea și deplasarea pământului spre zonele de unde surplusul va fi relocat. Oferă o motorizare puternică și economă. Designul său robust conferă autogrederului siguranță și capacitate de lucru sporită.

La ce se folosește un autogreder nou?

Un autogreder nou se folosește în operațiuni precum: construcția de drumuri, infrastructură rutieră și căi ferate, piste aeroporturi, construcția de fabrici, terenuri de sport și agrement, construcția de gropi pentru deșeuri, etc. 

Câte tone are un autogreder nou?

În medie un autogreder nou are circa 20 de tone.

Care este greutatea de operare pe un autogreder nou?

În funcție de design și dimensiuni, un autogreder nou are distribuită greutatea de operare între roțile din față și roțile din spate. La UTILBEN găsești autogredere noi care pot susține, în funcție de model, pe roțile din față o greutate de până la 13,5 tone, iar pe roțile din spate o greutate de până la 5,5 tone.

Ce putere are un autogreder nou de la UTILBEN?

La UTILBEN găsești o gamă variată de utilaje autogreder, care au o putere a motorului între 136 - 205 CP (cai putere).

Ce accesorii se pot instala pe un autogreder nou?

Pe un autogreder nou se pot instala accesorii precum: lamă frontală, scarificator, lamă mediană.

Care sunt cele mai populare branduri de autogreder?

Cele mai populare branduri de autogreder sunt: HBM - Nobas, Komatsu, Caterpillar.

×

Cum va putem ajuta?