campaign-notification campaign-notification

Cum te ajutăm să-ți întreții utilajul?

La UTILBEN, grija pentru utilaje și satisfacția clienților noștri sunt preocupări constante. Livrăm cele mai fiabile echipamente agricole și de construcții și venim în întâmpinarea dumneavoastră cu servicii complete. Tocmai de aceea, am creat un set de pachete de diagnoză și revizii care să vă asigure asistență de specialitate la cele mai avantajoase costuri. Aceste intervențiile sunt făcute de tehnicienii UTILBEN, care dețin cunoștințele și instrumentele necesare pentru rezolvarea oricărei sarcini.
team
Ca și dumneavoastră, la UTILBEN suntem pasionați de utilaje și suntem preocupați de găsirea celor mai bune soluții pentru întreținerea și prelungirea vieții acestor echipamente. Pornind de la această nevoie a pieței de profil și ca răspuns la solicitările dumneavoastră, am creat un set de pachete de diagnoză și revizii care să vă asigure servicii de specialitate la cele mai avantajoase costuri.

Cum vă putem ajuta?

Vă punem la dispoziție 3 tipuri de abonamente de servicii after-sales:
  1. Intervenție în 24 de ore pentru diagnoză
  2. Efectuare revizii
  3. Abonament all-inclusive
abonament 24h
Abonamentul de intervenție în 24 de ore pentru diagnoză
Serviciul UTILBEN de diagnoză pentru utilajul dumneavoastră este destinat nevoilor imediate. Pentru acele momente în care situația nu suportă nicio amânare, iar timpul este extrem de prețios. Înțelegem această nevoie a dumneavoastră și vă asigurăm un pachet atractiv de servicii, care include 3 intervenții specializate pe an.
Acest serviciu vă garantează că defecțiunea utilajului dumneavoastră va fi identificată într-un timp record și într-o manieră profesionistă. În plus, în cazul în care operațiunea respectivă nu necesită manoperă sau piese de schimb, problema va fi remediată pe loc!
abonament revizii
Abonamentul de efectuare de revizii
Acest serviciu a fost special creat pentru a lua această povară de pe umerii dumneavoastră și pentru a vă asigura că aveți un echipament fiabil, în stare perfectă de funcționare și gata de pus la lucru oricând ați avea nevoie. În plus, odată cu efectuarea fiecărei revizii, vom face o inspecție generală a utilajului.
Asta înseamnă că vom analiza parametri specifici de funcționare a utilajului dumneavoastră și vă vom înmâna un raport complet, rezultat în urma derulării acestei operațiuni complexe.
Aici, veți găsi toate recomandările specialiștilor noștri pentru buna funcționare a echipamentului dumneavoastră.
abonament revizii
abonament all-inclusive
Abonamentul all-inclusive
Abonamentul cuprinde atât serviciul de intervenție în 24 de ore pentru diagnoză, cât și serviciul de efectuare de revizii pentru utilajul dumneavoastră. Acest pachet vine în sprijinul proprietarilor de utilaje care vor să aibă cele mai fiabile echipamente posibil, să cunoască tot timpul starea tehnică a acestora și să fie pregătiți pentru orice situație neprevăzută.
Vă promitem că utilajele dumneavoastră vor fi dezbrăcate de secrete și vom folosi cele mai eficiente uleiuri și filtre pentru ca utilajului dumneavoastră să funcționeze la parametri optimi!
Pentru ca parteneriatul cu UTILBEN să fie unul avantajos pentru dumneavoastră, iar colaborarea noastră să se desfășoare cât mai fluid, venim în sprijinul dumneavoastră cu 2 variante de plată a abonamentelor de diagnoză și revizii: lunară sau trimestrială. Dumneavoastră decideți cum vă calculați costurile și cum vă administrați bugetul.

Serviciu prin abonament VS Reparații la cerere

Serviciu prin abonament VS Reparații la cerere

Suntem prezenți în toată ROMÂNIA

Aceste oferte sunt destinate tuturor proprietarilor de utilaje din România. Personalul tehnic de la UTILBEN va realiza intervențile din județele Cluj, Alba, Bihor, Bistrița-Năsăud, Mureș, Maramureș, Sălaj și Satu Mare, iar restul județelor sunt acoperite de partenerii UTILBEN. Toate intervențiile sunt făcute de mecanici și tehnicieni care au o vastă experiență în domeniu și mijloacele necesare pentru îndeplinirea oricărei misiuni.
Harta Romania

Pentru ce gamă de utilaje suntem specialiști?

Serviciile noastre de diagnoză și revizii sunt destinate unui număr mare de utilaje și brandurilor cunoscute, astfel încât să acoperim o plajă cât mai largă de clienți mulțumiți. Suntem specializați pe branduri precum: Sunward, Ausa, JCB, Manitou, Case, Komatsu, New Holland, John Deere, Still, Volvo, Hamm, Bobcat și multe altele.

Bineînțeles, aceste servicii sunt în continuă dinamică și promitem să dezvoltăm o ofertă cât mai completă. Alături de serviciile de specialitate și personalul calificat pus în slujba dumneavoastră, vă asigurăm folosirea filtrelor și uleiurilor de cea mai înaltă calitate.

Ne recomandă experiența și renumele de furnizor al utilajelor fiabile!
Colaj utilaje
Aflați detalii despre serviciile UTILBEN și despre avantajele abonamentelor:
Utilben logo
Misiunea noastră

Misiunea noastră

Ajutăm companiile să se dezvolte cu ajutorul utilajelor prin suportul oferit pe activitatea de service.
Misiunea noastră

Viziunea noastră

Ajutăm companiile să se dezvolte cu ajutorul utilajelor prin suportul oferit pe activitatea de service.
Misiunea noastră

Valorile noastre

Ajutăm companiile să se dezvolte cu ajutorul utilajelor prin suportul oferit pe activitatea de service.

De ce să lucrezi cu noi

Promptitudine
Promptitudine
Cel mai scurt timp
de la cerere la ofertare
Digitalizare
Digitalizare
Cel mai simplu pentru un client să identifice soluția potrivită
pentru nevoia lui specifică direct de pe site-ul Utilben
Acces la informații
Acces la informații
Cele mai multe detalii tehnice și
informații corecte și complete direct pe site.
Training continuu
Training continuu
Echipa de service participă trimestrial la
training-uri de perfecționare în mentenanța utilajelor

Luați legătura cu noi și profitați acum de un serviciu after-sales eficient și rapid!

×

Cum va putem ajuta?