campaign-notification campaign-notification

De ce UTILBEN ?

Publicat de UTILBEN05/12/2018

De ce sa aleg UTILBEN? Pareri ale clentilor si descrierea companiei UTILBEN. Compania a fost infiintata in anul 2006. Livram peste 30 de utilaje lunar.

Trimite articolul si prietenilor tai!


UTILBEN este principalul importator de utilaje second hand (constructii, agricultura) din Romania si este un brand 100% romanesc. Compania a fost infiintata in anul 2006. Livram peste 30 de utilaje lunar (din toata Europa) companiilor romanesti. Avem o echipa de peste 40 de oameni care are grija zilnic ca toti clientii nostri sa isi gaseasca utilajul potrivit,sa primeasca finantare rapida fara batai de cap si sa transporte utilajele pana la sediul clientilor dupa ce s-au asigurat ca nu exista probleme ascunse. Am vizitat si verificat peste 500 de furnizori de utilaje din toata Europa pentru a ne asigura ca livram cele mai bune utilaje posibile.

ü  1200 de clienti multumiti

ü  500 de furnizori din Europa vizitati si verificati

ü  50 de utilaje in STOC (Cluj Napoca)

ü  30.000 de utilaje disponibile la vanzare

ü  Buy Back pentru clientii existenti


Viziunea noastra: 1 din 10 utilaje grele folosite in Europa este vandut si servisat de UTILBEN


Garantam calitate si conformitate - Toate utilajele vandute prin intermediul UTILBEN sunt in stare buna de functionare (prin contract).Noi ne ocupam de toata achizitia ! Oferim consultanta in alegerea utilajului potrivit, te ajutam in obtinerea celei mai bune finantari, ne asiguram ca utilajul este de la un furnizor de incredere, utilajul este verificat si pregatit pentru lucru, iti livram utilajul in maximum 10 zile lucratoare direct la punctul tau de lucru. 

FINANTARE - Nu credem ca exista vreo persoana in lumea aceasta care sa iubeasca sa mearga la banca pentru a cere finantare. Daca alegi sa lucrezi cu UTILBEN , iti spunem exact de ce acte ai nevoie, noi aplicam pentru finantare, noi negociem cu banca si tot noi rezolvam orice problema apare. Si mai mult, pentru ca facem asta de ani de zile vei avea parte de dobanzi preferentiale si aprobare foarte rapida.


 

TRANSPORT - Motivul pentru care toti clientii nostri vor utilaje din afara tarii este pentru ca au fost mult mai bine ingrijite si calitatea lor este net superioara. Dar transportul unei masini de zeci de tone nu este simplu. Sunt sute de transportatori care nu se tin de cuvant sau care iti pot deteriora utilajul. Acesta este motivul pentru care UTILBEN isi asuma transportul utilajului tau in tara, iar apoi la sediul tau. Tu doar trebuie sa ne spui adresa.


SERVICE - Credeai ca odata ce utilajul comandat detine a ajuns in tara pur si simplu ti-l livram si te lasam pe tine sa iti bati capul cu el? Inseamna ca inca nu ne cunosti foarte bine. Utilajul tau este prima data livrat la sediul nostru din Cluj Napoca. Acolo noi testam functionalitatea, facem schimburile de ulei si filtre, inlocuim orice piesa cu uzura ridicata si nu in ultimul rand ii facem o curatare profesionala. Doar atunci utilajul este pregatit sa plece la adresa ta pentru a incepe sa il folosesti imediat. 

       

Trimite articolul si prietenilor tai!

Contacteaza-ne

Sunt de acord ca datele mele să fie păstrate în baza de date. Consultă termenii și condițiile! Termeni si Conditii

Comentarii 0 Comentarii

( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )