campaign-notification campaign-notification

Acasa  >   Utilaje Noi  >   Tractoare  >   Kioti

Filtre

Filtre


Disponibile

Toate produsele
In stoc
Remarketing

Modele

HX 1201PC-EU cu frana pneumatica
CK 3530-EU ROPS spate- transmisie manuala
CK 4530CH-EU cabina cu Ac, transmisie hidrostatica
HX 1001PC-EU cu frana pneumatica
HX 1001PC-EU NEW cu frana pneumatica
HX 1001PC-EU NEW fara frana pneumatica
HX 1201PC-EU NEW cu frana pneumatica
HX 1201PC-EU NEW fara frana pneumatica
RX 7330PC-EU, cabina inchisa cu AC, transmisie Powershuttle
RX 7330PC-EU, cabina inchisa cu AC, transmisie Powershuttle si incarcator frontal

Pret (€)


Greutate (kg)


Putere (Cp)


Rating (Rating)

Tractoare Kioti Noi

„Dacă ai orice treabă de făcut, tractoarele KIOTI o vor face!” este sloganul producătorului de utilaje agricole Daedong KIOTI. Ca urmare, de 74 de ani, numele Daedong KIOTI este sinonim cu termenul „fiabil”. Compania are statutul de lider național în domeniu, cu o cotă de piață de 35% în Coreea de Sud. Iar această filozofie bazată pe dezvoltare continuă, inovație și depășirea barierelor s-a transpus și în tractoarele fabricate.

Tractoare

Tractor Kioti Noi

Nr. de rezultate
loading
Nu au fost gasite rezultate. Pentru mai multe informatii, va rugam contactati-ne la numarul de telefon (+40) 733 040 000

Care sunt tipurile de tractoare Kioti? 

Tractoarele noi Kioti pot fi achiziționate prin fonduri proprii, fonduri europene sau prin intermediul leasing-ului. De asemenea, oferim servicii de transport al utilajelor, asigurându-ne că ajung în siguranță de la sediul UTILBEN la adresa specificată de cumpărător. Pentru a face achiziția mai accesibilă, oferim și servicii de finanțare cu o dobândă preferențială pentru tractorul tău Kioti, procesul fiind finalizat în maxim 48 de ore.

Exista 4 serii de tractoare noi Kioti:  Tractor nou Kioti Seria CS, Tractor nou Kioti Seria DK, Tractor nou Kioti Seria RX, Tractor nou Kioti Seria HX.

Ce caracteristici are un Tractor nou Kioti Seria CS?

Seria de tractoare Kioti CS se remarcă prin dimensiunile compacte, adaptabilitatea și manevrabilitatea de care dau dovadă. Aceasta serie de tractoare este special concepută pentru solarii și legumicultură.

Tractoarele sunt ușor de operat, dar suficient de puternice pentru a-și face treaba excelent, ceea ce le face ideale pentru o mare varietate de sarcini. Tractoarele Kioti CS vin în două variante: cu și fără încărcător frontal. Utilajele care fac parte din această serie sunt tractorul Kioti CS2220 și Kioti CS2520.

Ce caracteristici are un Tractor nou Kioti Seria DK?

Seria Kioti DK10 cuprinde o gamă de tractoare complet echipate, confortabile și pregătite pentru orice lucrare care necesită un utilaj compact și durabil. Cu o putere cuprinsă între 44 și 57 cai putere, aceste tractoare oferă performanțe impresionante și o manevrabilitate facilă.

Tractoarele Kioti DK sunt echipate cu motoare puternice Daedong care îmbunătățesc eficiența consumului de combustibil, reducând în același timp nivelurile de zgomot. Mai mult decât atât, aceste motoare aderă normelor de poluare Stage V. Astfel,  tractoarele Kioti pot fi înmatriculate și pot circula legal pe drumurile publice din țara noastră. Cu aceste motoare ecologice Stage V, seria DK oferă o funcționare silențioasă, facilă și performanțe excelente.

Ce caracteristici are un tractor nou Kioti Seria RX?

Tractoarele Kioti seria RX oferă operatorilor o experiență deosebită datorită cabinelor de lux care orefă confort excelent și siguranță în muncă. Aceste tractoare vin echipate cu siteme de climatizare controlată și cea mai mare capacitate de ridicare din clasa lor.

Seria Kioti RX din oferta Utilben cuprinde 3 modele de tractoare noi cu motoare Stage V de 73 cai putere.

Toate modelele de tractoare noi Kioti seria RX pot fi echipate cu încărcător frontal cu un sistem universal de montare rapidă care facilitează atașarea cupei. Un suport de parcare încorporat pe încărcătorul frontal asigură conectarea rapidă și ușoară. Încărcătorul utilizează sistemul hidraulic al tractorului, dispune de o singură manetă de comandă cu flotor și este echipat cu un indicator de nivel al cupei

Ce caracteristici are un Tractor nou Kioti Seria HX?

Seria de tractoare HX din gama KIOTI cuprinde modelele cele mai puternice de tractoare ale producătorului sud-coreean. Acestea pot fi utilizate în aplicații complexe împreună cu o mare varietate de atașamente. KIOTI HX sunt echipate cu motoare fiabile de 100, respectiv 120 de cai putere. Se bucură de un design exterior agresiv și oferă un nivel de confort superior pentru operator.

Serie KIOTI HX constituie divizia premium de tractoare a acestui producător, având abilitatea de a duce la bun sfârșit cele mai dificile munci din fermă fără ca operatorul să resimtă efortul și oboseala. Tot la capitolul confort putem aminti de ergonomia și calitatea materialelor din interiorul cabinei, aspecte care-i oferă operatorului o experiență plăcută de lucru. Nu putem uita de vizibilitatea extraordinară pe care o oferă cele 5 panouri din sticlă ce înconjoară cabina. Acestea asigură o imagine neobturată la 360 de grade.

La ce poți să folosești un tractor nou?

Tractoarele noi Kioti sunt utile pentru o gamă variată de activități, inclusiv: prelucrarea pământului, cultivarea culturilor, recoltarea, transportul, hrănirea animalelor și întreținerea locuințelor acestora, secerarea, întreținerea spațiilor verzi, prelucrarea lemnului, deszăpezirea, irigațiile, erbicidarea, distribuirea îngrășămintelor și manipularea materialelor.

Ce putere are un tractor nou?

Gama Utilben de tractoare noi Kioti cuprinde modele cu puteri între 24 și 120 cai putere. De obicei, un buldoexcavator nou care poate săpa la adâncimi mari are nevoie și de un număr ridicat de cai putere.

Ce accesorii pot sa instalez la un tractor nou?

Tractoarele noi Kioti au posibilitatea de a fi echipate cu o gamă variată de accesorii, printre care se numără: pluguri, freze, rotopitoare, grape, cultivatoare-combinatoare, prășitoare, tocătoare pentru furaje și resturi vegetale, cositori, mașini de tuns iarba/gardul viu, greble mecanice, prese de balotat, semănătoare.

×

Cum va putem ajuta?