campaign-notification campaign-notification

4 Motive sa alegi un excavator pe roti

Publicat de Utilben26/10/2021

excavator pe roti, excavatoare pe roti, excavator roti, excavatoare cu roti, alegere excavator roti, excavator roti second hand

Care sunt beneficiile achizitionarii un excavator pe roti? Excavatoarele pe roti sunt utilaje versatile si foarte usor de manevrat.

Un excavator pe roți are multe avantaje față de un excavator pe șenile sau comparativ cu alte utilaje din aceeași clasă. Printre aceste avantaje putem enumera vizibilitatea crescută, stabilitate, mobilitate, manevrabilitate, întreținere facilă, confort și versatilitate.

Lucrările rezidențiale și, în general, lucrările de construcții urbane beneficiază cel mai mult de pe urma acestor echipamente adaptabile. Provocarea multor constructori de clădiri sau care se ocupă de restaurarea clădirilor vechi perturbarea zonelor urbane în care se află aceste structuri și nevoia de un spațiu suficient de larg pentru a putea desfășura lucrările. Aici ies în evidență calitățile specifice unui excavator pe roți.

Aflați din următoarele rânduri care sunt principalele motive de a alege un excavator pe roți:

1. Nu sacrificați performanța sau siguranța în operare

O preconcepție greșită și foarte des întâlnită despre excavatoarele pe roți este că nu veți avea aceeași stabilitatea pe care o oferă un excavator pe șenile. Cu ajutorul stabilizatorilor, un excavator pe roți este la fel de stabil și sigur precum un excavator pe șenile. Astfel, nu veți sacrifica nici puterea, nici forța de rupere, nici înălțimea sau adâncimea de săpare.

excavator pe roti

2. Vă oferă o versatilitate excelentă

Excavatoarele pe roți sunt excelente pentru lucrări de construire și întreținere a șoselelor datorită mobilității și versatilității lor. Modelele de excavatoare oscilante pot fi utilizate pe drumuri înguste pentru o perturbare cât mai redusă a traficului. Dar, în aceeași măsură, acestea sunt capabile să treacă foarte ușor de la lucrări dificile precum deplasarea obiectelor masive, la realizarea de săpături, cu ajutorul unui schimb rapid de atașamente. Cu acestea puteți, de asemenea, curăța șanțuri sau canale, sparge asfaltul, sau toaleta vegetația de pe marginea drumurilor.

Un excavator pe roți poate face mult mai mult decât obișnuitele lucrări de infrastructură. Adăugând o lamă de buldozer și un tiltrator pentru înclinarea și rotirea atașamentelor, puteți obține un utilaj incredibil de adaptabil care poate fi folosit la cele mai complexe lucrări, precum cele de racordare la rețeaua electrică sau de gaz. În aceeași manieră, puteți instala o cupă cu graifer, un sistem de ventilație și un set de cauciucuri solide și ați obținut echipamentul perfect pentru manipularea deșeurilor. Așadar, pe un excavator pe roți veți putea instala mult mai multe tipuri de atașamente decât pe un excavator pe șenile, iar astfel veți putea îndeplini sarcini dintre cele mai diverse.

3. Economisiți timp și bani 

Costurile totale generate de utilizarea unui excavator pe roți depășesc costurile de achiziție inițială a utilajului și continuă pe toată durata de viață a excavatorului. În cazul excavatoarelor pe șenile, costurile de mentenanță pot fi mult mai mari decât costurile generate de excavatoarele pe roți. Odată ce sunt uzate, înlocuirea sau recondiționarea șenilelor este  costisitoare și poate lua mult timp. Roțile și frânele utilizate la excavatoarele cu roți sunt mai durabile, costă mai puțin și sunt destul de ușor de înlocuit, ceea ce înseamnă că aceste utilaje generează un cost de funcționare mai redus.

excavatoare pe roti

4. Vă este mai ușor să transportați utilajul

Pentru a transporta un excavator pe șenile până pe șantierul de lucru, trebuie să utilizați un autovehicul special, crescând astfel cheltuielile proiectului și limitând productivitatea. Un excavator cu roți, în schimb, poate fi condus direct pe șosea și se poate deplasa mult mai repede decât excavatoarele pe șenile. Spre deosebire de excavatoarele pe șenile care au viteze de deplasare destul de mici, între 5 şi 10 km/h, excavatoarele pe roți, se pot deplasa cu viteze de până la 35 km/h. 

Așadar, vă recomandăm să alegeți excavatoare pe roți pentru lucrările de construcții care necesită utilaje cu un grad înalt de adaptabilitate, care sunt ușor de transportat de la un șantier la altul și care se remarcă prin performanțe deosebite și costuri reduse de întreținere.

Utilben vă aduce o gamă variată de excavatoare pe roți second-hand verificate și gata de pus la lucru. Vă oferim garanție, transport și service chiar și după livrarea excavatoarelor.


Contacteaza-ne

De ce servicii aveti nevoie?

Întrebări și răspunsuri

0 Intrebari

    Comentarii 0 Comentarii

    ( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )