campaign-notification campaign-notification

In ce aplicatii poti folosi incarcatoare telescopice noi Faresin

Publicat de UTILBEN02/04/2022

incarcatoare telescopice noi, incarcatoare telescopice, incarcatoare agricultura, incarcatoare constructii, incarcator telescopic

Care sunt domeniile si aplicatiile in care puteti utiliza incarcatoare telescopice noi Faresin, utilaje eficiente si fiabile:

Cum vă ajută gama de încărcătoare telescopice noi Faresin să lucrați mai eficient

Control, precizie și manevrabilitate: acestea sunt cerințele fundamentale pentru a ridica și deplasa mai ușor orice material. Gama de încărcătoare telescopice noi Faresin oferă soluția potrivită pentru orice tip de muncă. Lungimea brațului variază de la 6 la 17 metri, iar capacitatea de ridicare de la 2,6 la 7 tone.

Abordarea inovatoare a companiei Faresin îi permite să-și echipeze fiecare model de încărcător într-o varietate de configurații. Aceste modele se diferențiază prin nivelul performanței și opțiunile disponibile, dar toate modelele asigură un confort sporit și eficiență maximă.

incarcatoare telescopice noi

Încărcătoarele telescopice Faresin sunt potrivite atât pentru sectorul agricol, cât și cel industrial sau în construcții. Utilajele vă permit să efectuați cu ușurință diverse operațiuni, precum ridicarea, transportul și poziționarea oricărei încărcături. Aceste încărcătoare telescopice pot fi folosite pentru a deplasa materiale în medii cu spațiu limitat. Un încărcător telescopic Faresin este mai manevrabil decât un tractor clasic cu încărcător frontal, iar vizibilitatea este mai bună. Un alt avantaj al este versatilitatea lor, datorită numărului de accesorii disponibile precum furci, cupe, graifer, coș nacelă și multe altele.

1. Încărcătoare telescopice noi Faresin în agricultură

Un încărcător telescopic Faresin poate fi folosit în diverse scopuri într-o fermă, de la manipularea cerealelor, până la distribuirea lor pentru a hrăni animalele. Datorită anvelopelor sale largi de teren, încărcătorul telescopic poate fi utilizat pe orice teren. În sectorul agricol, utilajul își dovedește utilitatea în câmp, în curte și în grajdurile fermei: poate fi util în curățarea grajdurilor, pentru mutarea baloților de fân cu ajutorul cupelor graifer și pentru transportul de sarcini grele cu ajutorul furcilor.

incarcatoare telescopice agricultura

În sectorul agriculturii, cele mai uzuale atașamente pentru un încărcător telescopic sunt cupele, graiferele și furcile. Încărcătorul telescopic este folosit pentru a muta diferite sarcini înspre și dinspre locuri inaccesibile pentru alte utilaje precum încărcătoarele frontale, tractoarele cu braț încărcător sau buldoexcavatoarele. Telescopicele pot plasa sarcina direct în remorci înalte sau în buncăre, în vreme ce alte utilaje ar necesita o rampă de încărcare sau un transportor.

Când sunt utilizate în horticultură, încărcătoarele Faresin sunt ideale pentru deplasarea în zone înguste. De asemenea, sunt folosite pentru recoltarea și depozitarea legumelor, pentru mutarea îngrășămintelor și a plantelor de ghiveci, sau pentru lucrări generale de întreținere în fermă.

2. Încărcătoare telescopice noi Faresin în construcții

Încărcătoarele telescopice Faresin sunt, de asemenea, foarte utile în industria construcțiilor, datorită flexibilității lor. Un încărcător telescopic din această gamă este un utilaj foarte adaptabil care poate înlocui stivuitoarele, nacelele și chiar macaralele în sectorul construcțiilor. Aceste echipamente pot lucra la înălțimi mari (17 metri) și au o capacitate mare de ridicare (7 tone).

incarcatoare telescopice constructii

Gama Faresin de încărcătoare telescopice noi pot fi folosite pentru ridicarea și manipularea materialelor specifice unui șantier de construcții. Un încărcător telescopic Faresin poate fi folosit precum o macara pentru a ridica sarcini grele, poate ridica, muta și descărca pietriș, nisip, moloz și diferite materiale grele. Mai mult decât atât, încărcătoarele vă oferă o vizibilitate excelentă, aceasta fiind datorată atât cabinei spațioase cu geamuri largi, specifice gamei Faresin, cât și poziționării laterale a brațului telescopic.

În lucrările la înălțime, încărcătoarele Faresin vă oferă siguranță supremă și flexibilitate în muncă datorită posibilității de a instala coșuri de nacelă pe brațul telescopic. Astfel, încărcătoarele pot intra cu ușurință în rolul nacelelor. Iar dacă sunt echipate cu un cârlig de ridicare sau troliu, acestea pot, în multe situații, înlocui chiar și macaraua. Dacă încărcătorul este echipat cu o cupă, va deveni utilajul perfect pentru manipularea agregatelor pe sol. Gama largă de încărcătoare telescopice Faresin permite alegerea celui mai potrivit utilaj pentru nevoile fiecărui șantier. Personalul poate începe lucrările imediat și poate lucra mai rapid datorită utilizării facile și intuitive a utilajelor Faresin și a nivelului ridicat de securitate pe care îl oferă.

3. Încărcătoare telescopice noi în aplicații industriale

În sectorul industrial, cel mai folositor atașament pentru un încărcător telescopic este furca pentru paleți. Încărcătorul telescopic este folosit pentru a îndepărta încărcăturile aranjate pe paleți din interiorul unei remorci și le poate plasa încărcături pe acoperișuri sau în alte locuri aflate la înălțime. Aplicația din urmă ar necesita o macara, dar acest tip de utilaj nu este întotdeauna practic, din cauza restricțiilor de spațiu, sau eficient din punct de vedere al timpului.

incarcator telescopic

Încărcătoarele telescopice folosesc sunt echipate cu un computer care utilizează senzori pentru a monitoriza mișcările utilajului. Acesta va avertiza operatorul și/sau va întrerupe controlul suplimentar dacă echipamentul se depășește limitele de lucru din spațiul de lucru. Aceste utilaje pot fi echipate și cu stabilizatoare frontale care extind capacitatea de ridicare în timp ce staționează și sporesc siguranța în muncă.

Gama de încărcătoare telescopice noi Faresin aduce modele de utilaje cu dimensiuni mari, o capacitate de ridicare impresionantă și care pot ridica sarcini la înălțimi la care alte echipamente nu pot ajunge. Aceste modele de încărcătoare, Faresin 14.42 și 17.40, vor deveni un real ajutor în lucrările industriale datorită robusteții lor și performanțelor oferite. Datorită stabilizatorilor frontali care se extind spre părțile laterale ale utilajului, aceste încărcătoare reprezintă alegerea ideală pentru toate operațiunile care implică deplasarea materialelor în interiorul zonelor de lucru.

4. Încărcătoare telescopice noi în logistică

Aceste încărcătoare telescopice Faresin sunt importante și pentru logistică, mai ales dacă sunt echipate cu motor electric pentru a putea lucra și în depozite închise. Manipularea mărfurilor într-un depozit devine mai ușoară cu un încărcător telescopic Faresin, datorită manevrabilității sale uimitoare, vizibilității excelente, cabinei confortabile pentru zilele lungi de lucru.

incarcator telescopic nou

În gama de încărcătoare Faresin se regăsește și modelul 6.26 Full Electric. Acesta este primul încărcător telescopic cu motor 100% electric din lume. Producătorul a introdus conceptul de sustenabilitate eficientă printr-un utilaj performant și eficient din toate punctele de vedere. Încărcătorul Faresin 6.26 Full Electric vă aduce o serie de beneficii:

  • reducerea costurilor operaționale cu 60%
  • creșterea productivității
  • motor electric silențios și o capacitate mare de încărcare
  • mentenanța nu este necesară pentru motorul diesel
  • utilajul se află în conformitate cu standardele de poluare fonică și standardele europene de emisii

Adaptabilitate

Toate aceste aplicații se datorează atât gamei diversificate de încărcătoare oferite de Faresin, cât și adaptabilității acestora. Principalul avantaj al unui încărcător telescopic Faesin este multifuncționalitatea de care dă dovadă. Puteți utiliza încărcătorul telescopic pentru o gamă largă de sarcini. Cu ajutorul atașamentului potrivit, îl puteți transforma cu ușurință într-un stivuitor, platformă de lucru, tractor, mașină de terasament sau macara.

Un încărcător telescopic Faresin are șase funcții hidraulice:.

  • Ridicarea brațului în sus și în jos: brațul telescopic se mișcă în sus și în jos.
  • Extinderea și retragerea brațului: brațurile telescopice se extind și se retrag.
  • Înclinarea furcii în sus și în jos: furcile se înclină înainte și înapoi.
  • Stabilizatoare sus și jos: extindeți și retrageți stabilizatorii.
  • Direcție: manipulatorul telescopic oferă trei tipuri de direcție care sunt explicate mai jos în articol.
  • Nivelarea cadrului: pe o suprafață instabilă, mașina este așezată la nivel prin intermediul osiei.

incarcatoare electrice

Capacitatea mare de încărcare este un alt avantaj suplimentar al unui încărcător telescopic: îi permite să ridice sarcini grele. Stabilizatorii oferă manipulatorului telescopic o poziție mai stabilă, permițându-i să extindă încărcătura și mai mult.

Aceste utilaje sunt, de asemenea, multifuncționale datorită disponibilității diferitelor atașamente. Prin montarea pe brațul telescopic a diferitelor furci, graifere, cupe, coșuri de nacelă și alte atașamete, îi puteți oferi telescopicului dvs. o utilizare complet nouă în câteva minute.

Gama de încărcătoare telescopice Faresin cuprinde modele pentru toate nevoile, așadar vă invităm să vizualizați toatele modelele de încărcătoare pe site-ul Utilben:

www.utilben.ro/utilaje-noi/stivuitoare-telescopice/brand-faresin-466


Contacteaza-ne

De ce servicii aveti nevoie?

Întrebări și răspunsuri

0 Intrebari

    Comentarii 0 Comentarii

    ( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )