Buldoexcavator sau mini excavator? Care este mai bun?

Publicat de UTILBEN11/09/2018

Buldoexcavator sau mini excavator? Înainte de a cumpăra unul dintre utilaje trebuie sa vedem care este cel mai potrivit pentru activitatea noastră și care sunt beneficiile pentru fiecare dintre ele.

Buldoexcavator sau mini excavator? Care este mai bun?

 

Buldoexcavator sau mini excavator? Înainte de a cumpăra unul dintre utilaje trebuie sa vedem care este cel mai potrivit pentru activitatea noastră și care sunt beneficiile pentru fiecare dintre ele.

Care utilaj este mai bun pentru mine?

Atunci când vine vorba de alegerea utilajului trebuie să avem în vedere că acestea nu se pot înlocuii unele pe altele, deoarece fiecare are avantajele lor în diferitele situații

Care utilaj este cel mai potrivit pentru activitatea mea?

 • Buldoexcavatoarele pot efectua lucrări de dimensiuni mari, cu o rapiditate de mișcare crescută.
 • Mini excavatoarele hidraulice sunt compacte și ușor adaptabile în multe situații. Dacă vreți să îl folosiți la săpat șanțuri sau alte activități care provoacă daune minore solului, acesta este alegerea potrivită pentru dvs.

Cât de mare este șantierul?

 • Buldoexcavatoarele pot să se deplaseze cu ușurință în mai mult locuri pentru a rezolva mai multe sarcini într-un timp mai scurt.
 • Mini excavatoarele se potrivesc la șantiere mai mici, când aveți nevoie să îl folosiți în spații înguste sau în locuri aglomerate.

Cât de departe este locul unde executați lucrări?

 • Buldoexcavatoarele pot circula cu maxim 40 km/h pe suprafețe rutiere optime.
 • Mini excavatoarele sunt ușor de transportat cu o remorcă simplă de la un loc la altul.

În prezent cele mai cumpărate utilaje din domeniul construcții în România sunt buldoexcavatoarele. Dar care sunt beneficiile acestuia?

Beneficiile unui Buldoexcavator

 

 • Sarcini de lucru mari – Buldoexcavatoarele pot efectua sarcini mult mai grele față de un mini excavator.
 • Distanța la care poate lucra – Având un braț mult mai mare față de un mini excavator, buldoexcavatorul, ajunge cu o cupă de excavare la distanțe mult mai mari, putând să sape la o adâncime mai mare.
 • Atașamente Buldoexcavatorul la fel ca un mini excavator poate folosii brațul de excavare la mai multe activități datorită gamei largi de atașamente care pot fi utilizate.

New Project 21 1

 • Cupă frontală – Față de un mini excavator, un buldoexcavator poate fi folosit la încărcare, datorită cupei frontale, care poate fi la rândul ei de mai multe tipuri.

Citește și - Avantajele buldoexcavatoarelor JCB, CASE, New Holland

Vezi ce Buldoexcavatore avem:

Tractoare stoc UTILBEN

Beneficiile mini excavatorului

 

  • Agilitate – Mini excavatorul este ușor de manevrat pe orice suprafață de teren, datorită șenilelor.
  • Ușor de pus în practică – Operarea unui mini excavator este mult mai ușoară față de un buldoexcavator, astfel costurile cu trainingurile operatorului sunt reduse.
  • Acces ușor – Cu un mini excavator ai acces ușor în cele mai înguste locuri, având chiar accesul în interiorul cladirilor.
  • Transportul – Mini excavatoare sunt foarte ușor de transportat, pe orice tip de platformă, scăzând problemele logistice.
  • Multi functionalitatea – La fel ca pe un buldoexcavator și un mini excavator are posibilitatea folosirii atașamentelor.

New Project 21

 • Costurile scăzute de operare – Mini excavatoarele au costuri mult mai mici de întreținere și de operare față de buldoexcavaroare.

Citește și 7 beneficii să folosești un mini excavator SUNWARD

Vezi ce Mini excavatoare avem:

Tractoare stoc UTILBEN

Atunci când alegem trebuie să ne gândim și în timp, ce proiecte vom putea aveam pe viitor și care utilaj conform beneficiilor acestora este mai bun pentru mine.

 

Buldoexcavator sau mini excavator? Care este mai bun?

 

Contacteaza-ne

Sunt de acord ca datele mele să fie păstrate în baza de date. Consultă termenii și condițiile! Termeni si Conditii

Comentarii 0 Comentarii

( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )