Acasa  >   Second-Hand  >   Buldoexcavatoare

Filtre

Filtre


Disponibile

Toate produsele
In stoc
Remarketing

Marci

JCB (55)
Case (13)
New Holland (11)
CUKUROVA (9)
Caterpillar (5)
Hidromek (1)
Komatsu (2)

Pret (€)


An


Ore


Greutate (kg)


Putere (Cp)


Adancime de sapare (Meters)

Buldoexcavatoare Second Hand

Buldoexcavatoare second-hand si noi din import, verificate si gata de pus la lucru. Oferim o gama larga de buldoexcavatoare second hand, Buldoexcavator JCBBuldoexcavatoare Caterpillar, Buldoexcavatoare New HollandBuldoexcavatoare Case. Buldoexcavatoare second cu posibilitate de garantie. Buldo excavator JCB, Caterpillar, Komatsu de vanzare. UTILBEN sprijina si sustine afacerile active din Romania prin oferirea de servicii de finantare pentru achizitia de utilaje de constructii second hand. Mini buldo excavator JCB 1CX SH, minibuldoexcavatoare second hand cu posibilitate de garantie.

Buldoexcavatoare

Buldoexcavator Second Hand

Nr. de rezultate
loading
Nu au fost gasite rezultate. Pentru mai multe informatii, va rugam contactati-ne la numarul de telefon (+40) 733 040 000
Mărci disponibile:
Categorii disponibile:

UTILBEN furnizează buldoexcavatoare second-hand în stare bună de funcționare, gata de pus la lucru. La cererea cumpărătorului, toate tipurile de buldoexcavatoare la mâna a doua beneficiază de garanție extinsă. Oferim servicii de transport a utilajelor, cu asigurare, de la sediul UTILBEN la adresa specificată de cumpărător. În plus, oferim servicii de finanțare pentru majoritatea buldo-urilor comercializate.

Ce este un buldoexcavator?

Un buldoexcavator este compus din șasiu, cabină, braț de excavare și încărcător frontal. Spre deosebire de excavatoare, buldoexcavatoarele au o rotație maximă laterală de 200 de grade.

Câte tone are un buldo?

Majoritatea buldo cântăresc între 6 tone și 12 tone. Greutatea unui buldoexcavator trebuie aleasă în funcție de suprafața pe care se lucrează. Totodată, greutatea proprie a unui buldoexcavator determină cantitatea de material care poate fi manevrată și stabilitatea utilajului în timpul lucrului.

Ce putere au buldoexcavatoarele?

Cele mai multe buldoexcavatoare au între 68 de cai putere și 127 de cai putere, dar sunt utilaje de care depășesc această valoare. De regulă, dacă un buldo are capacitatea de a atinge o adâncime mare de săpare, atunci are și un număr ridicat de cai putere.

Care este adâncimea de săpare are un buldoexcavator de 8-10 tone?

Buldoexcavatoarele sapă la adâncimi cuprinse între 2 metri și 5 metri, însă sunt anumite modele care excavează și mai adânc. Buldoexcavatoarele sunt folosite cel mai frecvent pentru săpare și încărcare, astfel că adâncimea de excavare este o caracteristică esențială în decizia de cumpărare. În unele cazuri, adâncimea de săpare este egală cu lungimea brațului de excavare.

Care este capacitatea de încărcare a unui buldoexcavator?

În general, capacitatea de încărcare a cupei frontale este cuprinsă între 1 metru cub și 1,5 metri cubi. Capacitatea de încărcare a unui buldoexcavator este un factor important în manipularea materialelor și trebuie aleasă în funcție de aplicație.

La ce se folosește un buldoexcavator?

Un buldoexcavator îndeplinește activități dintre cele mai diverse: săpare, demolare, compactare, transport și manipulare materiale, piconare, forare, amenajare și întreținere terenuri, lucrări feroviare, pregătire suprafețe pentru pavaj, deszăpezire, reciclare asfalt. 

Ce accesorii și atașamente pot fi montate pe acesta?

Buldoexcavatorul este un utilaj versatil, iar acest aspect este confirmat de numărul mare de accesorii care îi pot fi atașate: cupă de excavare, cupă de taluzare, cupă de mixare, cupă de taluzare, multiprocesor, graifer, placă de compactare, foreză, picon buldoexcavator, mulcer, cositoare, măturătoare stradală, nacelă, furci, lamă dozer, freză de asfalt, perie de asfalt. 

Care sunt cele mai populare brand-uri de buldo?

Cele mai populare branduri de buldo sunt: Case, Buldo Caterpillar, Cukurova, John Deere, Escorts, Fiat, Ford, Hitachi, Hydrema, Hyundai, JCB, Komatsu, LiuGong, Mahindra, New Holland, Terex, Venieri, Volvo.

×

Cum va putem ajuta?