campaign-notification campaign-notification

Care utilaj este mai bun pentru afacerea mea

Publicat de Utilben03/07/2020

utilaje, afacere prosperă, utilaje agricole, utilaje construcții, utilajul potrivit

Ce tip de utilaj este potrivit pentru afacerea dvs.? Vă prezentăm câțiva factori importanți în alegerea utilajelor adecvate pentru munca pe care o întreprindeți.

Am spus-o mereu și credem să sunteți de acord cu noi. Un utilaj nu este o cheltuială, ci este o investiție.

Un echipament agricol sau de construcții produce bani, dezvoltă o afacere, înlocuiește forța de muncă.

Din orice punct de vedere ați privi, un utilaj face cinste termenului „util”. Util în afacerea dumneavoastră, util în a vă face munca mai ușoară. Dar asta nu înseamnă că achiziția echipamentului potrivit nu vă poate da bătăi de cap.

Dacă activați în agricultură, construcții, în industria de transport de mărfuri sau pur și simplu lucrați cu utilaje grele, atunci acest articol vi se adresează. Așa cum bine știți, pe site-ul nostru www.utilben.ro găsiți peste 30.000 de echipamente agricole și de construcții. Utilaje, atașamente și piese pentru acestea. Pe site-ul nostru, găsiți echipamente noi, dar și second-hand. Iar, la nivel național și internațional, lupta se duce pe prețuri și pe calitate. Sau, mai bine spus, fiabilitate. De aici, și întrebările pe care, pesemne, vi le puneți. „Dacă e scump, asta înseamnă că e și bun?”, „Dacă e ieftin, ascunde ceva?” sau  „Cum să fac alegerea corectă?”

 

Bineînțeles, la UTILBEN, avem peste 70 de experți în utilaje care vă stau la dispoziție și vă pot răspunde la orice întrebare. Dar, înainte de asta, nu ar strica să vă faceți un plan simplu:

Stabiliți un buget. Înainte de a achiziționa echipamentul propriu-zis, trebuie să vă stabiliți o limită pentru cât sunteți dispuși să cheltuiți, dar și o marjă de eroare pentru depășirea bugetului. Maximum 20% din suma totală. Fie că vorbim de un tractor sau un excavator, alegerea trebuie să țină cont de raportul calitate-preț.

Reputația producătorului. Pe site-ul nostru, puteți să vă rafinați căutarea și să sortați utilajele în funcție de producător, preț, an de fabricație, ore de lucru și alte specificații tehnice. Majoritatea clienților noștri au un brand preferat în minte, în care au încredere. Notorietatea unui producător este dată de ce reputație are acesta pe piață, iar specialiștii UTILBEN vă pot da cele mai bune sfaturi în acest caz.

Siguranța achiziției. Aici vorbim despre transport, garanție și servicii post-vânzare. Este o grijă în plus, pentru că o problemă nu este rezolvată în momentul achiziției. Trebuie să gândiți în perspectivă și să vă faceți un plan pe termen lung. Tocmai de aceea, la UTILBEN, oferim toate aceste servicii pentru ca toți clienții noștri să fie liniștiți încă din momentul în care au făcut achiziția.

 

Succesul în afaceri pleacă, în fond, de la o idee. „Am o idee pentru a-mi crește productivitatea” sau „Știu cum am un profit mai mare”. Apoi, trece spre componenta „nevoie”. De ce utilaj aveți nevoie pentru a vă duce planurile la îndeplinire. Și aici intervenim noi. Prin componenta de informare și consiliere. Specialiștii UTILBEN vă stau la dispoziție pentru ca dumneavoastră să faceți cea mai bună alegere!

Pe site-ul www.utilben.ro, aveți la dispoziție peste 30.000 de produse din care să alegeți. Găsiți echipamente noi și second-hand, precum și atașamente și accesorii dedicate. UTILBEN a stabilit parteneriate de încredere și de lungă durată cu peste 500 de furnizori din toată lumea, furnizori care țin la relația de business creată și, astfel, sunt obligați să livreze cele mai bune echipamente pe care le au pe stoc. Datorită celor 14 ani de parteneriat, UTILBEN beneficiază de discount-uri și prețuri preferențiale pentru utilajele și atașamentele achiziționate. Iar aceste beneficii sunt transferate către clienții noștri.


Contacteaza-ne

De ce servicii aveti nevoie?

Întrebări și răspunsuri

0 Intrebari

    Comentarii 0 Comentarii

    ( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )