campaign-notification campaign-notification

Ce se întâmplă dacă nu faci la timp revizia pentru utilajele tale

Publicat de Utilben26/08/2021

revizia pentru utilaje, revizie utilaje, revizii utilaje, revizii echipamente, revizie echipamente, revizie utilaje construcții, revizie utilaje agricole

Care sunt problemele pe care le poți întâmpina dacă nu realizezi revizia utilajelor tale în timp util? Îți prezentăm câteva scenarii și cum să eviți aceste riscuri.

Utilajele au rolul de a vă aduce profit sau de a vă face munca mai ușoară. Echipamentele trebuie să dea randament o perioadă cât mai lungă de timp, fără a necesita reparații costisitoare. Pentru a realiza acest lucru, utilajele dvs. trebuie să fie întreținute corespunzător, mentenanța să fie efectuată la timp, iar reparațiile să fie realizate de specialiști în domeniu. Defecțiunile utilajelor vor apărea întotdeauna pe neașteptate, cauzând întreruperi în lucrările pe care le desfășurați. Aceste perioade de nefuncționare pot fi foarte costisitoare și vă pot afecta semnificativ veniturile. Din acest motiv, este indicat să preveniți eventualele defecțiuni ale utilajelor.

Întreținerea constantă a echipamentelor prin verificări și revizii periodice este soluția pentru a preveni defecțiunile majore. 

Aceste operațiuni vor aduce costuri mult mai mici comparativ cu cele aferente reparațiilor, mai dacă e vorba despre defecțiuni ale componentelor principale.

De ce sunt atât de importante reviziile periodice

  • Extindeți durata de viață a echipamentelor din flota dvs., evitând astfel nevoia de a achiziționa sau închiria alte echipamente pentru a vă finaliza lucrările;
  • Eliminați perioadele de nefuncționare care pot aduce costuri semnificative și întreruperi în lucrări;
  • Reduceți riscul apariției unor defecțiuni majore care vor necesita mult timp și bani pentru a fi remediate;
  • Valoarea de revânzare a echipamentului va crește dacă acesta va fi însoțit de un istoric de revizii efectuate periodic;
  • Reduceți riscul de accidente cauzate de utilaje defecte.

service

Ce sunt reviziile tehnice și ce probleme pot apărea dacă nu le faceți la timp

Reviziile tehnice profesioniste constau în schimbarea diferitelor tipuri de filtre și uleiuri. O revizie tehnică efectuată la timp se traduce într-o bună funcționare a echipamentelor timp de o perioadă îndelungată.

Vă prezentăm câteva dintre principalele problemele pe care le puteți întâmpina dacă nu faceți la timp revizia utilajelor:

  • Filtrul de aer neschimbat al motorului poate crește consumul de combustibil;
  • Când uleiul de transmisie se uzează, acesta își pierde proprietățile, astfel devine necesară înlocuirea lui pentru a preveni uzura prematură a componentelor de transmisie: ambreiaje, lagăre sau rulmenți;
  • Filtrele de combustibil neînlocuite la timp se vor îmbâcsi, cauzând o scădere a puterii de funcționare a motorului;
  • Uleiul de motor și filtrul de ulei neînlocuite pot provoca uzura multor componente interne ale motorului, precum: cuzineții, turbina, segmenții sau pompa de ulei.

 

Cum vă ajută UTILBEN Service să evitați aceste riscuri

Niciun antreprenor nu își dorește să oprească lucrările din cauza unui utilaj defect. UTILBEN înțelege foarte bine această nevoie, așadar am dezvoltat o divizie specializată care să le ofere clienților săi cele mai bune soluții tehnice, și anume, UTILBEN Service. Cu ajutorul reviziilor efectuate periodic de echipa noastră, întreaga flotă de utilaje va rămâne în formă maximă mai mult timp, iar afacerea dvs. va deveni mai profitabilă.  

Vă oferim un pachet complet de servicii specializate pentru întreținerea utilajelor:

  • servicii de mentenanță prin revizii tehnice periodice
  • reparații mecanice, electrice și hidraulice
  • operațiuni de tinichigerie și vopsitorie
  • diagnoză computerizată
  • piese de schimb 

utilben service

Știm că realizarea reviziilor tehnice poate deveni o corvoadă pentru proprietarii de utilaje, așadar echipa noastră a creat acest serviciu pentru ridica această responsabilitate de pe umerii dvs. Serviciul de revizii vă asigură că fiecare tip de filtru și ulei necesare pentru buna funcționare a utilajului sunt schimbate la timp.

De asemenea, în cadrul reviziei tehnice, echipa UTILBEN Service realizează o inspecție generală a utilajului pentru a afla care e starea generală a acestuia. Vom analiza parametrii de funcționare și vă vom oferi un raport complet. În cadrul raportului veți găsi recomandările specialiștilor noștri pentru buna funcționare a utilajelor dvs.

 

Un echipament bine îngrijit va funcționa la capacitate maximă! 

Așadar, pentru a obține cele mai bune rezultate cu echipamentele dvs., vă invităm să apelați la specialiștii noștri pentru a vă menține utilajele în formă. Ne puteți contacta la 0364 130 366 pe [email protected].


Contacteaza-ne

De ce servicii aveti nevoie?

Întrebări și răspunsuri

0 Intrebari

    Comentarii 0 Comentarii

    ( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )