campaign-notification campaign-notification

Periile de asfalt GF Gordini

Publicat de Utilben21/09/2020

perie asfalt, gf gordini, perii asfalt

În articolul de mai jos va vom prezenta peria de asfalt GF Gordini. Citeste articolul pentru a afla mai multe informatii despre periile de asfalt GF Gordini.

Ce trebuie să știi despre periile de asfalt GF Gordini

În articolul de mai jos va vom prezenta peria de asfalt GF Gordini. Vom parcurge mai mulți pași, cum ar fi montarea acestuia, la ce se folosește peria de asfalt, cum funcționeaza peria de asfalt și de unde o puteți cumpăra.

Peria poate fi de două feluri. Peria de asfalt cu collector sau fără. Peria de asfalt cu colector strânge mizeria în compartimentul special pentru acesta, iar cel fără doar mătură mizeria în direcția dorită.

 

Peria de asfalt se poate monta pe mini încărcătoare, stivuitoare, încărcătoare frontal, basculante,  excavatoare cât și buldoexcavatoare.

Periile de asfalt vin echipate ca și opțiune standard cu perii de plastic, dar opțional se poate opta și pentru perii din plastic-metal.  O altă opțiune este adăugarea unui bazin cu apă atât presurizat cât și gravitațional.

Principiul de funcționare al periei este unul foarte simplu. Hidromotorul este acționat de hidraulica utilajului pe care este montat. Are dublu sens, însemnand că poate colecta mizeria în colector, dar o poate matura și în fața periei.

Peria se monteaza pe utilaj cu ajutorul cuplei rapide, odată acestea asigurate, se vor monta furtunele hidraulice aferente sistemului hidraulic. 

 

 Dacă sunteți în căutarea unei perii de asfalt puteți contacta un specialist Utilben la numărul RO (+40) 733 040 000 sau găsiti pe siteul nostru dând click aici.

Iată și câteva sugestii de perii fiabile și performante:

- GF Gordini SW 210  perie cu colector

- GF Gordini SW 168 perie cu colector

- GF Gordini SA 180 perie fără colector

 


Contacteaza-ne

De ce servicii aveti nevoie?

Întrebări și răspunsuri

0 Intrebari

    Comentarii 0 Comentarii

    ( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )