campaign-notification campaign-notification

UTILBEN are o noua infatisare, noi valori si o noua deviza

Publicat de 27/02/2023

rebranding, rebranding Utilben, valori crestine in business

Afla in ce a constat procesul de rebranding al companiei UTILBEN, care sunt noile valori, noua deviza si cum noua misiune a companiei.

Pentru a susține evoluția sa accelerată, UTILBEN a trecut în 2022 printr-un proces amplu de rebranding.

UTILBEN oferă un pachet distinct de produse, servicii și tehnologii care au rolul de a asigura clienților cea mai bună experiență din industrie. Cu timpul, conducerea companiei a realizat că este important ca performanța sa trebuie să se reflecte și în imaginea UTILBEN, în felul în care suntem percepuți în piață. Prin urmare, compania a fost supusă în anul 2022 unui vast proces de rebranding care a constituit un efort colectiv considerabil. Astfel, ne-am asigurat că noua noastră identitate se regăsește și în modul în care facem afaceri și indică, fără echivoc, direcția pe care o urmăm.

UTILBEN este una dintre companiile de top din industria de utilaje din România. În mare parte, acest succes se datorează implementării valorilor creștine în cadrul afacerii. Ruben Marian, cofondatorul companiei, împreună cu soția sa, Oana, a mărturisit că aceasta a fost cheia succesului în cei 16 ani de când au înființat UTILBEN. De la început, organizația a crescut rapid datorită abordării integre și caracterului impecabil al afacerilor desfășurate.

În mai puțin de un an, am deschis trei birouri în Cluj, București și Iași, iar următoarea acțiune strategică este extinderea la nivel internațional. În plus, am atins numărul de 120 de angajați și o cifră de afaceri de 21 de milioane de euro pe an la nivelul grupului.

Noul scop al companiei UTILBEN

Scopul companiei este de a inspira oamenii să integreze valorile creștine în afacerile lor, pentru a contribui la bunăstarea societății. Nu ne mulțumim doar să fim un exemplu de bune practici, ci ne dorim să devenim un standard de referință. Vrem să promovăm o schimbare de mentalitate în mediul de afaceri, în care accentul să nu fie pus exclusiv pe profit, ci pe îmbunătățirea societății prin aplicarea valorilor creștine.

Noua viziune UTILBEN

Viziunea noastră este de a transforma piețele emergente prin prezența noastră, așa cum am făcut acum 16 ani în România, când am demonstrat că există o perspectivă îmbunătățită pentru achiziționarea utilajelor. Avem aceeași intenție și în ceea ce privește țările din estul Europei, nordul Africii și Orientul Mijlociu. Suntem hotărâți să ne îndeplinim viziunea și să oferim oamenilor speranță și încredere că etica în afaceri este singura cale spre dezvoltarea durabilă.UTILBEN.

Noua misiune UTILBEN

Dacă vorbim despre misiunea noastră, putem spune că ne-am propus să construim un ecosistem eficient de produse, servicii și tehnologii care să ofere clienților noștri cea mai bună experiență din întreaga industrie. În acest fel, nu ne oprim la o simplă relație tranzacțională, ci creăm un parteneriat bazat pe colaborare, implicare și onestitate. Produsele din portofoliul UTILBEN sunt deja recunoscute pentru gradul lor înalt de satisfacție al clienților noștri, dar nu ne vom mulțumi cu atât. Oferta noastră nu ar fi completă fără serviciile conexe pe care le oferim și tehnologiile avansate pe care le utilizăm.

Noile valori și noua deviză UTILBEN - Da, rezolvăm

Rezolvăm orice problemă întâmpinată de clienții noștri într-un interval de timp cât mai scurt. Suntem dedicați să le oferim promptitudine și siguranța că problemele lor vor fi rezolvate în totalitate. Indiferent de situație, avem o mentalitate orientată spre găsirea soluțiilor potrivite. Este esențial pentru noi ca clienții să înțeleagă nivelul nostru de implicare de 100% și seriozitatea cu care tratăm fiecare problemă și urgența cu care o rezolvăm.

Încrederea este o valoare foarte importantă pentru noi. Suntem oameni onești și ne străduim mereu să spunem adevărul în toate relațiile noastre cu clienții. Ne dorim să menținem o relație de cel puțin 20 de ani cu fiecare client, motiv pentru care punem sinceritatea pe primul loc, chiar și atunci când acest lucru poate însemna pierderea unor bani. Nu ascundem clienților eventuale probleme care pot apărea în cadrul oricărei tranzacții și nu avem obiceiul de a acționa în spatele lor. Întotdeauna respectăm promisiunile și acționăm cu integritate, fără excepții și fără compromisuri.

Inovația este esențială pentru noi. Suntem într-un proces continuu de îmbunătățire și investim în cele mai noi tehnologii pentru a oferi o experiență excelentă clienților noștri. Compania noastră, UTILBEN, este dedicată transformării constante. În permanență digitalizăm și automatizăm pentru a găsi soluții simple și rapide care să ajute clienții noștri. Ne perfecționăm continuu și investim în cele mai noi tehnologii, de la instrumente la software-uri.

Planurile de viitor ale companiei UTILBEN

Ne propunem să continuăm extinderea la nivel național și internațional, cu un focus intens pentru țările din Europa de Est, Africa de Nord și Orientul Mijlociu. Aceste țări prezintă numeroase oportunități, deoarece sunt economii emergente care au nevoie de utilaje pentru a-și dezvolta infrastructura și rețeaua de utilități. Pentru a contribui la ascensiunea acestor țări și pentru a profita de potențialul lor de creștere, trebuie să acționăm rapid. Companii de talia UTILBEN pot juca un rol esențial în acest proces.


Contacteaza-ne

De ce servicii aveti nevoie?

Întrebări și răspunsuri

0 Intrebari

    Comentarii 0 Comentarii

    ( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )