campaign-notification campaign-notification

Care sunt cele mai bune atașamente pentru mini-încărcătoare

Publicat de 19/06/2020

mini incarcatoare, atasament pentru mini incarcatoare, miniincarcatoare

Daca detineti sau vreti sa achizitionati un mini-incarcator trebuie sa stiti care sunt cele mai bune atasamente pentru un mini-incarcator.

Indiferent că dețineți un mini-încărcător, sau doriți să achiziționați un astfel de utilaj pentru afacerea dvs., este important să cunoașteți tipurile de atașamente care pot fi utilizate cu un mini-încărcător pentru a maximiza funcționalitatea acestui echipament.

Atașamentele potrivite sunt esențiale pentru a accelera finalizarea proiectelor dvs., a reduce forță de muncă necesară și pentru a asigura rezultate calitative.

Mini-încărcătoarele vin în dimensiuni și la capacități diferite, existând, de asemenea, o multitudine de opțiuni pentru atașamentele care pot fi amplasate pe acestea. Cu ajutorul atașamentelor, mini-încărcătoarele se transformă în utilaje extrem de versatile, care facilitează gestionarea multor sarcini în cadrul unui șantier.

 

Ce este un mini-încărcător?

Mini-încărcătoarele sunt, în fapt, echipamente pentru construcții compacte, prevăzute cu brațe pentru ridicarea diverselor tipuri de sarcini. Acestea sunt prevăzute cu brațe pe care pot fi conectate o varietate de accesorii. De obicei, mini-încărcătoarele sunt proiectate ca vehicule pe patru roți. Șoferul are opțiunea de a schimba direcția roților din dreapta sau stânga independent, permițând rotirea mașinii cu direcție diferențială.

Veți întâlni atât mini-încărcătoare cu roți, cât și mini-încărcătoare echipate cu șenile în loc de roți pentru a putea fi folosite pe terenuri accidentate. De asemenea, veți putea găsi anumite mini-încărcătoare cu tracțiune integrală pentru acest tip de teren. Unele mini-încărcătoarele sunt create cu un sistem hidraulic pentru a oferi mai multă putere. Puterea conferită de sistemul hidraulic este utilă pentru ridicarea sarcinilor grele sau la utilizarea diferitelor tipuri de atașamente.

Opțiunile de ridicare pot fi radiale sau verticale, iar puterea netă variază de la aproximativ 48 de cai putere până la aproape 100 de cai putere.

 

Deoarece pot fi utilizate cu diferite atașamente, este posibil să efectuați o serie de sarcini cu un singur utilaj. Aplicațiile includ:

  • Ridicare
  • Încărcare
  • Demolare
  • Îndepărtarea resturilor
  • Excavare
  • Nivelare

Având în vedere că mini-încărcătorul are un design compact, acesta poate fi folosit adesea în spații înguste în care echipamentele mai mari nu se potrivesc.

 

Este important să aveți în vedere suprafața și tipul spațiului în care mini-încărcătorul va fi folosit.

De exemplu, aceste utilaje pot deteriora suprafețele pe care sunt utilizate dacă acestea sunt mai fragile sau moi, în special dacă vorbim despre mini-încărcătoare pe șenile. Dacă terenul este dificil din cauza nisipului, a zăpezii sau a noroiului, atunci vă recomandăm mini-încărcătoarele pe șenile. Pe de altă parte, mini-încărcătoarele cu roți sunt cea mai bună alegere atunci când pământul este mai tare și uniform. Roțile funcționează optim în cadrul șantierelor amenajate, zone cu beton și pavaj.

 

Iar acum, să trecem la tipurile de atașamente cel mai folositoare și, astfel, cel mai des întâlnite pe un mini-încărcător:

 

Foreză

Forezele reprezintă unul dintre cele mai populare atașamente pentru mini-încărcătoare. Unul dintre avantajele folosirii unei foreze este precizia și viteza conferite la săparea găurilor. Forma de tirbușon a forezei îi permite să sape adânc în pământ, fără a deteriora solul din jurul său. Acestea pot fi de categorie ușoară și de categorie grea. Categoria potrivită este dată de condițiile terenului. Alți factori includ dimensiunea găurii și adâncimea la care doriți să ajungeți.

Picon

Picoanele amplasate pe mini-încărcătoare utilizează un sistem hidraulic pentru demolare sau spargerea diverselor tipuri de materiale. De exemplu, un picon este util pentru spargerea betonului și pavajului. Astfel picoanele sunt adesea folosite la demolări sau pentru întreținerea drumurilor, iar utilizarea lor împreună cu un mini-încărcător permite utilizarea acestora în spații cu dimensiuni restrânse, cum ar fi aleile înguste sau șantierele aglomerate. Performanța unui picon se bazează pe numărul de lovituri pe minut.

Cupă

Probabil cel mai întâlnit atașament montat pe un mini-încărcător – Cupele. Cei care lucrează în cadrul șantierelor au adesea nevoie de un mod mai bun de ridicare și mișcare a materialelor grele. Acestea includ materiale de construcție, pământ, pietriș sau alte materiale. Utilizarea unei cupe universale pe mini-încărcător este o opțiune foarte bună. Cupele sunt disponibile în diferite dimensiuni, greutăți și funcționalități.

Lamă Dozer

Lamele dozer sunt utile pentru arat și mutarea materialelor grele greu de ridicat și de mișcat. Există diferite dimensiuni și tipuri de lame dozer disponibile, așadar este ușor să găsiți o lamă care să funcționeze pentru orice proiect de construcții. O lamă dozer poate, de asemenea, să niveleze pământul în pregătirea turnării betonului sau a așezării fundației.

Unele companii de construcții aleg să folosească buldozere pentru aceste activități, dar atașarea unei lame dozer pe un mini-încărcător este o opțiune rentabilă. De asemenea, un supraveghetor poate economisi timp, deoarece nu va trebui să aloce timp suplimentar pentru a instrui lucrătorii cu privire la modul de utilizare a unui echipament în plus.

Braț de excavare

Atașarea unui braț de excavare pe un mini-încărcător permite operatorului să efectueze diverse lucrări de săpare. Brațul este prevăzut cu cupe de capacitate mare și dinți rezistenți, care pot săpa solul dur. Utilizările obișnuite pentru brațele de excavare atașate pe mini-încărcătoare includ săparea șanțurilor de scurgere și a subsolurilor. De asemenea, este posibil să utilizați brațul de excavare ca parte a unui proiect de demolare a betonului. Într-un cadru exterior, aceste atașamente sunt utile pentru menținerea terasamentelor și pârtiilor pentru lucrări de amenajare și construcții.

Furci

Mini încărcătoarele sunt utile atât în ​​șantiere, cât și în alte cadre. De exemplu, un fermier ar putea folosi un mini-încărcător împreună cu un atașament de tip furcă pentru a ridica și muta baloturile de fân grele. Anumite stiluri de furci sunt destinate baloturilor pătrate, dar alte opțiuni pot manipula cu ușurință atât baloturile pătrate, cât și cele rotunde. O extensie opțională permite stivuirea mai ușoară a fânului pentru depozitare. Furca trece prin fân pentru a-l ridica pe atașament. De asemenea, îl ține pe loc în timp ce conduceți mini-încărcătorul.


Contacteaza-ne

De ce servicii aveti nevoie?

Întrebări și răspunsuri

0 Intrebari

    Comentarii 0 Comentarii

    ( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )