campaign-notification campaign-notification

Cum vă ajută midiexcavatorul Sunward 90UF în construcții

Publicat de Utilben18/05/2021

midiexcavator Sunward 90UF midiexcavator, midiexcavatoare, excavatoare compacte, excavatoare Sunward, utilaje Sunward, midiexcavator Sunward

Midiexcavatorul Sunward SWE 90UF este un utilaj adaptabil și eficient, realizat în conformitate cu nevoile constructorilor din România.

Midiexcavatorul Sunward SWE 90UF este un utilaj adaptabil și eficient, realizat în conformitate cu nevoile constructorilor din România. Datorită dimensiunilor reduse și a design-ului cabinei care depășește foarte puțin lățimea șenilelor, acest excavator compact poate fi utilizat în spații înguste, în care ar fi imposibil de pătruns cu un excavator mai mare.

Datorită lamei buldozer cu o lățime considerabilă de 2.260 de milimetri, acest utilaj devine un real ajutor în lucrările dvs. de nivelarea terenului, a drumurilor de pământ sau la astuparea șanțurilor. Poate fi folosit și în diverse lucrări efectuate pe asfalt pentru că este echipat cu șenile de cauciuc. Iar dacă aveți de încărcat o basculantă, Sunward SWE 90UF este utilajul potrivit datorită înălțimii mari de basculare a cupei, și anume de 5.230 de milimetri.

Există o multitudine de atașamente pe care le puteți instala pe midiexcavatorul Sunward SWE 90UF. Puteți utiliza atașamente care necesită o singură instalație hidraulică: cupe de taluz înclinabile, foarfecă, tocătoare de vegetație, picoane sau foreze. Dar, de asemenea, aveți posibilitatea de a instala și atașamente care au nevoie de două instalații hidraulice, precum pulverizatoarele sau graiferele rotative.

Sunward 90UF este caracterizat prin dimensiunile sale compacte care vă permit să lucrați cu el în locuri înguste, greu accesibile.  Acest lucru este posibil și datorită faptului că este un utilaj short tail, mai exact, rotația cabinei depășește foarte puțin amprenta la sol a utilajului. 

 

midieexcavator sunward

 

Operatorul acestui utilaj se poate bucura de confort sporit datorită cabinei spațioase, care îi permite o vizibilitate foarte bună, dar și datorită scaunului ergonomic care are cotierei. Munca devine mai ușoară cu cele două joystick-uri performante, iar un display-ul electronic generos furnizează toate informațiile de care operatorul are nevoie. Productivitate acestui midiexcavator este una sporită în comparație cu cea a unui Buldoexcavator deoarece 90UF este mai rapid.

În ceea ce privește caracteristicile tehnice ale midiexcavatorului SWE 90UF, acesta cântărește 8.750 kg, având o lungime de 6.494 de milimetri, lățimea de 2.250 de mm și înălțimea de 2.710 mm. Este echipat cu un motor diesel Yanmar de 62 CP, ceea ce transformă midiexcavatorul Sunward SWE 90UF într-un echipament puternic și fiabil, ce respectă normele europene de emisii și care vă aduce economii în ceea ce privește consumul de carburant. Rezervorul de combustibil are capacitatea de 125 l, iar cel hidraulic, de 80 l. Înălțimea maximă la care ajunge cupa este de 7.290 mm, distanța maximă la care midiexcavatorul poate săpa este de 7.445 mm, iar adâncimea maximă de săpare este de 4.545 mm.

Componentele midiexcavatorului Sunward SWE 90UF pot fi accesate cu ușurință, iar timpul petrecut pentru a schimba piesele este redus considerabil datorită elementelor cu deschidere largă, și anume: capota motorului și panourile laterale.

 

midiexcavator sunward constructii

 

Care sunt dotările midiexcavatorului Sunward 90UF:

  • Motor: Yanmar Stage V, Putere: 62 CP / 46,2 kW
  • Sistem de injecție Bosch
  • Pompă hidraulică Rexroth by Bosch
  • Filtru de particule (DPF)
  • Cupă de excavare: 700 mm
  • Lamă buldozer: 2260 mm
  • Instalație hidraulică pentru picon și rotire (foarfecă)
  • Braț cu cilindru de rotire spre dreapta
  • Șenile de cauciuc
  • Cabină rotundă dotată cu aer condiționat
  • Braț din 2 elemente: Boom + Arm; Adâncime maximă de săpare: 4630 mm

 

Care sunt avantajele achiziționării unui excavator Sunward:

  • finanțare în 48 de ore și dobândă 0%
  • garanție extinsă de până la 3 ani
  • service cu acoperire națională și intervenție service în maximum 48 de ore
  • stoc de piese și atașamente cu livrare rapidă
  • închirierea de utilaje cu posibilitate de achiziție
  • buy-back pentru utilajele Sunward achiziționate de la UTILBEN


Așadar, nu mai încape la îndoială că midi-excavatorul Sunward SWE 90UF este una dintre cele mai bune alegeri pentru șantierul dvs.


Contacteaza-ne

De ce servicii aveti nevoie?

Întrebări și răspunsuri

0 Intrebari

    Comentarii 0 Comentarii

    ( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )