campaign-notification campaign-notification

Cum alegeti un cilindru compactor second-hand fiabil

Publicat de Utilben22/04/2021

cilindri compactor, cilindru compactor, cilindri compactori fiabli, cilindri compactori second-hand, cilindri compactori second hand, utilaje construcție drumuri , cilindru compactor second-hand

Care componentele pe care trebuie să le verificați înainte de a cumpăra un cilindru compactor second-hand? Vă prezentăm 5 elemente de verificat.

Dacă vă gândiți să adăugați în flota dvs. de utilaje destinate construcției de drumuri sau lucrărilor de pavaj și un cilindru compactor second-hand, aceasta poate fi o opțiune excelentă. Multe companii achiziționează cilindri compactori second-hand pentru a obține un echipament performant, la un preț accesibil. În timp ce achiziționarea unui compactor la mâna a doua prezintă multe avantaje, cumpărătorii ar trebui, de asemenea, să verifice anumite aspecte înainte de a face face acest pas, pentru a se asigura că proprietarii anteriori au păstrat utilajul în stare bună de funcționare.

În următoarele rânduri vă vom descrie câteva lucruri pe care ar fi indicat să le luați în considerare atunci când doriți să cumpărați un cilindru compactor second-hand.

cilindru compactor

 

Verificați tamburul

Când vine vorba despre cilindri compactori, cea mai importantă componentă este tamburul. Aceste utilaje pot fi echipate cu tambure netede, în cazul cilindrilor compactori terasieri, sau cu componente texturate sub denumirea de segmenți, în cazul cilindrilor compactori pe picior de oaie. Tamburele netede sunt adesea fisurate de lovituri provocate de pietrele care au fost descărcate în mod neglijent din remorci. Trebuie, așadar, să verificați integritatea tamburelor cu atenție.

Verificați articulația dintre tambur și șasiu

Vibrațiile și forța în exces la care este supusă această articulație pot cauza uzura timpurie a acesteia. De asemenea verificați articulația pentru a vedea dacă a fost lubrifiată în mod regulat.

 

cilindru compactor second-hand

Verificați sistemul de pulverizare cu apă

Asigurați-vă că sistemul de apă funcționează corespunzător, altfel asfaltul pe care va fi folosit utilajul va începe să se lipească de tambure. Acest sistem are rolul de a pulveriza apă peste tambure pentru a le lubrifia, astfel asfaltul nu s va lipi de tambur. De asemenea, ar fi indicat să verificați și funcționalitatea și gradul de uzură al racletelor de tambur, componente care au rolul de a menține apa pe suprafața tamburelor.

Verificați cilindrii hidraulici

Aceste componente sunt cruciale pentru funcționarea adecvată a compactorului, iar la utilajele second-hand, uzura acestor cilindri hidraulici poate fi problematică. Atunci când aceștia ajung la gradul maxim de exploatare, vor începe să curgă, iar reparația nu va fi una ușor de realizat.

Verificați pompa hidraulică

Pompa hidraulică este de asemenea o componentă esențială a cilindrilor compactori deoarece aceasta dictează puterea acestor utilaje. Un grad ridicat de uzură a pompei este va reduce productivitatea compactorului și este posibil să ducă și la defecțiuni ale altor componente importante. Înlocuirea acesteia poate atrage costuri foarte mari, de ordinul miilor de euro.

cilindru compactor utilben

Acestea sunt principalele componente specifice cilindrilor compactori care trebuie să vă atragă atenția atunci când alegeți echipamentul dorit. Dar alături de acestea, există multe alte elemente pe care vă recomandăm să le verificați înainte de a cumpăra un cilindru compactor sau oricare tip de utilaj second-hand, iar acestea pot fi regăsite în articolul nostru La ce sa fii atent când cumperi un utilaj second-hand.

Dacă aveți nevoie de un cilindru compactor second-hand performant și fiabil, vă invităm să vedeți gama noastră de:

De asemenea, pentru a vă ajuta să alegeți utilajul potrivit, ne puteți contacta prin formularul următor, iar echipa noastră va lua legătura cu dvs. în cel mai scurt timp.


Contacteaza-ne

De ce servicii aveti nevoie?

Întrebări și răspunsuri

0 Intrebari

    Comentarii 0 Comentarii

    ( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )