campaign-notification campaign-notification

De ce sa alegi un midiexcavator Sunward 90 UF

Publicat de UTILBEN22/12/2023

midiexcavator Sunward 90 UF, midiexcavator nou Sunward 90 UF, midiexcavator nou Sunward

Vezi care sunt principalele motive pentru care ar trebui sa alegi un midiexcavator nou Sunward 90 UF

În funcție de complexitatea și certitudinile activității pe care trebuie să o realizăm este indicat să alegem utilajul potrivit. Echipamentele din gama de excavatoare Sunward includ conform dimensiunilor, următoarele: miniexcavator, miniexcavator, și excavator. Așadar, atunci când e nevoie de intervenția unui excavator puternic dar spațiul de lucru nu permite accesibilitatea acestuia, este indicat să alegem să realizăm operațiunea cu un utilaj de dimensiuni mai reduse dar cu multă forță, așa cum este un midiexcavator. 

În cele ce urmează vă vom prezenta câteva motive pentru care ar trebui să alegi un midiexcavator nou Sunward 90UF.

  1. Caracteristicile tehnice ale unui midiexcavator nou Sunward 90UF.
  2. Avantajele alegerii unui midiexcavator nou Sunward 90UF.
  3. Activitățile în care poți lucra cu un midiexcavator nou Sunward 90UF.

midiexcavator Sunward 90 UF

1. Caracteristicile tehnice ale unui midiexcavator nou Sunward 90UF

Midiexcavatorul nou Sunward 90UF se caracterizează prin diverse specificații tehnice și dotări, precum:

  • Greutate operațională utilaj - 8.750kg;
  • Putere - 62 CP / 46.2kW;
  • Configurație - Motor YANMAR STAGE V cu filtru de particule, conform normelor de poluare în vigoare;
  • Adâncime maximă de săpare - 4545mm;
  • Lamă tip buldozer - 2600mm;
  • Cupă de excavare cu dinți - 700mm;
  • Excavare maximă de atins la sol - 7270mm;
  • Braț cu cilindru de rotire spre dreapta;
  • Cabină rotundă și dotată cu aer condiționat;
  • Sistem de injecție BOSCH;
  • Pompă hidraulică Rexroth by BOSCH;

motor midiexcavator Sunward 90 UF

2. Avantajele alegerii unui midiexcavator nou Sunward 90UF

Dacă încă nu ești convins să alegi un midiexcavator nou Sunward 90UF, iată câteva avantaje importante care, sperăm noi, să te facă să te răzgândești:

  • Acest midiexcavator nou Sunward 90 UF este pe șenile de cauciuc, prin urmare, poate fi utilizat pe diverse suprafețe, chiar și pe drumurile publice asfaltate, deoarece nu deteriorează suprafața.
  • Dimensiunile reduse și design-ul cabinei care depășește foarte puțin lățimea șenilelor, permite acestui excavator să poată fi utilizat în spații mai greu accesibile excavatoarelor mari.
  • Midiexcavatorul este dotat cu motor STAGE V de 62 CP care oferă performanțe remarcabile și consum redus de combustibil.
  • Midiexcavatorul Sunward 90 UF este compatibil cu o mulțime de atașamente, așadar poate fi un utilaj multifuncțional, precum: foreze, foarfecă, cupe taluz, picoane, tocătoare de vegetație, graifere rotative și pulverizatoare.
  • Timp redus și accesibilitate în zonele unde se află componentele pentru schimbarea pieselor midiexcavatorului nou Sunward 90 UF, deoarece este alcătuit din elemente cu deschidere largă: capota motorului și panouri laterale.
  • Fiind dotat cu aer condiționat, scaun cu suspensie și cotiere, midiexcavatorul nou sunward 90 UF oferă confort maxim operatorului.
  • Manevrarea și controlul echipamentului este facilitată de către joystick și display-ul electronic.

midiexcavator nou Sunward 90 UF

3. Activitățile în care poți lucra cu un midiexcavator nou Sunward 90UF

Principalele activități în care poate fi utilizat acest echipament sunt: excavare, nivelarea terenurilor, nivelarea drumurilor de pământ și la astuparea șanțurilor. Dimensiunea și design-ul compact îi permit utilajului să aibă puterea și accesibilitatea pentru a efectua aceste sarcini. Datorită cupei cu care este dotat și care are o înălțime de basculare de 5230mm, midiexcavatorul poate să fie utilizat la încărcarea unei basculante.

Pentru că este compatibil cu diverse atașamente, un midiexcavator nou Sunward 90UF poate fi utilizat în mai multe activități din domeniul construcțiilor. Spre exemplu, cu ajutorul unui picon sau foreze, midiexcavatorul poate să realizeze activități de spargere a betonului. Totodată, dacă ai de efectuat sarcini de eliminare și întreținere a spațiilor verzi se poate apela la atașarea unui tocător de vegetație.

midiexcavator Sunward 90 UF

Concluzie 

În concluzie, midiexcavatorul nou Sunward 90 UF este alegerea potrivită pentru efectuarea unor activități complexe, în care este nevoie de putere, precizie și accesibilitate în spații restrânse. În același timp, acest utilaj prezintă o serie importantă de avantaje, și compatibilitatea cu alte atașamente care îi permit să devină un echipament multifuncțional.


Contacteaza-ne

De ce servicii aveti nevoie?

Întrebări și răspunsuri

0 Intrebari

    Comentarii 0 Comentarii

    ( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )