campaign-notification campaign-notification

Inchirierea unui buldoexcavator Cukurova pentru santierul tau

Publicat de Utilben16/06/2021

buldoexcavator Cukurova, buldoexcavatoare Cukurova, închiriere buldoexcavatoare, buldoexcavatoare de închiriat, buldoexcavator de închiriat, buldoexcavator de inchiriat, inchiriere buldoexcavator,

De ce să închiriezi un buldoexcavator Cukurova pentru lucrările tale? Îți prezentăm o serie de motive pentru a alege aceste buldoexcavatoare performante.

Închirierea echipamentelor grele are multe avantaje pentru companiile de construcții, inclusiv accesul la utilaje noi, echipate cu ultimele tehnologii, consumuri reduse de combustibil, siguranța în exploatare și costuri fixe, iar închirierea de buldoexcavatoare nu reprezintă o excepție. 

Aceste utilaje își găsesc utilitatea în multe aplicații, cum ar fi construcții edilitare, rezidențiale sau demolări, amenajarea terenurilor, lucrări de construcție sau reparare a drumurilor. Buldoexcavatoarele sunt utilizate în special pentru lucrările în care mobilitatea utilajului joacă un rol important

Dacă dețineți o companie de construcții sau lucrați într-un șantier, simțiți cu siguranță nevoia unui buldoexcavator performant la un preț accesibil. Dar, nu de puține ori, achiziționarea unui astfel de utilaj poate aduce costuri inițiale foarte mari, iar acestora li se adaugă și alte costuri cum ar fi cele de întreținere, depozitare sau imobilizare. Așadar, închirierea unui buldoexcavator este o opțiune foarte bună datorită costurilor inițiale cu mult reduse și multor altor beneficii.

 

UTILBEN Rental v-a pregătit 3 modele de buldoexcavatoare performante, care vă vor ajuta să lucrați mai rapid, mai eficient și în deplină siguranță.

UTILBEN Rental

Buldoexcavatoarele Çukurova se află în flota noastră de utilaje pentru închiriere, fiind foarte apreciate pe piață datorită performanței ridicate și adaptabilității de care dau dovadă.

Buldoexcavatoarele noi de la Çukurova se pretează pentru aproape orice fel de aplicație din șantierul dvs. Sunt extrem de puternice, astfel încât să poată termina treaba cu mult mai repede decât variantele mai vechi de buldoexcavatoare second-hand. 

Foarte fiabile și capabile, buldoexcavatoarele Çukurova reprezintă combinația ideală dintre forță și siguranță în muncă. Se adaptează foarte ușor oricăror condiții și oricărui tip de muncă. Durabilitatea și puterea care le caracterizează, precum și confortul în operare, le transformă în utilajele perfecte pentru orice tip de muncă din șantier.

buldoexcavator cukurova

 

Buldoexcavatoarele Çukurova din flota noastră de închirieri sunt echipate cu componente de top: motoare turbo diesel marca Perkins și transmisie ZF sau Carraro, ceea ce le conferă performanțe ridicate și asigură respectarea tuturor normelor de mediu în vigoare. Aceste caracteristici asigură și un consum redus de combustibil în comparație cu generațiile mai vechi de utilaje, fiind astfel o serie de buldoexcavatoare economice.

Proiectarea utilajelor Çukurova a fost făcută astfel încât greutatea utilajului să fie distribuită în mod optim, ceea ce înseamnă că sunt ușor de manevrat și de operat, iar operațiunile de săpare și de încărcare/descărcare se fac în condiții de maximă stabilitate.

 

buldoexcavator de inchiriat

 

Confortul și siguranța în exploatare sunt prioritare pentru producătorul Çukurova. Astfel, operarea unui utilaj din această gamă vă va veni foarte natural datorită design-ului ergonomic. Coloana de direcție, avand bordul digital încorporat este rabatabila și aduce toate comenzile și butoanele la îndemâna operatorului, asigurand un confort sporit la deplasarea pe distanțe lungi sau la lucrul cu cupa frontala. 

Informațiile afișate la bordul secundar al utilajelor sunt ușor de citit datorită dimensiunii acestuia. Veți putea urmări timpul de lucru, indicatorii de mentenanță, nivelul de combustibil, temperatura uleiului și multe altele. La modelele din gama superioară comenzile brațului de excavare sunt de tip joystick, facand din lucrarile de excavare o reala joaca.

Iată cele 3 modele de buldoexcavatoare Çukurova din flota noastră de închirieri:

buldoexcavator cukurova 880s

buldoexcavator cukurova 885

buldoexcavator cukurova 888

Există o multitudine de beneficii pe care buldoexcavatoarele Çukurova le oferă. Vă invităm așadar la sediul UTILBEN din Cluj-Napoca pentru a le testa și a vă convinge singuri că aceste utilaje sunt cele mai potrivite pentru munca dvs. 

Pentru a vedea toate echipamentele disponibile pentru închiriere, vă rugăm să accesați pagina noastră UTILBEN Rental, să selectați produsul dorit, și să apăsați pe butonul “Cere detalii” pe care-l veți vedea pe pagina produsului ales. Ulterior, veți completa un formular simplu în baza căruia echipa noastră vă va pregăti o ofertă personalizată.


Contacteaza-ne

De ce servicii aveti nevoie?

Întrebări și răspunsuri

0 Intrebari

    Comentarii 0 Comentarii

    ( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )