campaign-notification campaign-notification

Excavator nou pe roti Atlas 140W un simbol al robustetii si adaptabilitatii

Publicat de 18/08/2022

excavator nou pe roti, excavator nou, excavator pe roti, excavatoare pe roti, excavatoare noi pe roti, excavator roti

Un excavator nou pe roti de exceptie - cu Atlas 140W lucra mult mai eficient, iar calitatea lucrarilor efectuate e incontestabila.

Ce caracteristici recomandă acest excavator nou pe roți Atlas 140W

Gama de excavatoare pe roți marca Atlas aduce pe piața românească utilaje puternice, ce oferă performanțe deosebite în lucrări complexe. Din această gamă se remarcă un excavator nou pe roți care impresionează prin versatilitatea, excavatorul  Atlas 140W. Se remarcă printr-o stabilitate deosebită în operare și prin puterea sa de lucru. În funcție de dotările sale, excavatorul Atlas 140W are o greutate operațională de 13,8 până la 15,7 tone. 

Ce motor are in dotare acest model de excavator nou pe roti

Atlas 140W este echipat cu un motor Deutz de 121 cai putere, ce respectă norma de emisii Stage V. Acesta îi oferă utilajului atât o putere deosebită, cât și un consum redus de combustibil. Astfel, puteți efectua fără grijă până și cele mai dificile sarcini cu acest excavator nou pe roți. Motoarele Deutz se bucură de notorietate la nivel global datorită performanțelor deosebite pe care le oferă. Mai mult decât atât, motoarele Deutz sunt prietenoase cu mediul înconjurător și sunt caracterizate prin eficiență.

Ce sistem hidraulic are excavatorul 140W

Sistemul hidraulic al modelului de excavator npu pe roți 140W este unul definit prin performanțe deosebite. Acest sistem hidraulic vine echipat cu un kit de protecție în caz de suprasarcină. Cu ajutorul său, veți putea realiza lucrări de mare precizie deoarece veți avea un control deplin asupra tuturor mișcărilor utilajului. Acest lucru va duce la o creștere garantată a productivității utilajului, indiferent de munca pe care o realizați. Acest excavator nou pe roți Atlas 140W este echipat cu 3 circuite hidraulice și 3 moduri de operare, mai exact modurile Fine, Eco și Power. Rezervorul de ulei hidraulic are o capacitate de 125 litri, la un debit de 188 litri pe minut și o presiune maximă de 350 bari.

Cum este cabina unui excavator nou pe roti Atlas 140W

Confortul operatorului a fost, în mod evident, una dintre prioritățile producătorului. Veți observa acest aspect chiar de deschiderea portierei. Aceasta oferă o deschidere largă, permițând accesul facil în cabină spațioasă. Aici, operatorul își desfășoară activitatea într-un spațiu mai mult decât suficient în zona picioarelor. De asemenea, veți observa nenumăratele opțiuni pentru spații de depozitare. De asemenea, geamurile de dimensiuni mari conferă o vizibilitate excelentă.

Cat de confortabil poti opera un excavator pe roti Atlas 140W

La capitolul confort, se încadrează și scaunul operatorului, care este echipat cu tetieră, cotiere și suport lombar. În plus, scaunul poate fi ajustat în funcție de greutatea și înălțimea utilizatorului, precum și în funcție de preferințele acestuia. Scaunul este încălzit electric și beneficiază de suspensie pe aer. Totul, pentru un mediu de lucru cât mai plăcut.

Excavatorul pe roți Atlas 140W dispune de două joystick-uri ergonomice, care vă vor face viața și munca mult mai ușoare. Coloana de direcție este ajustabilă pe înălțime și adâncime. Indicatoarele, comutatoarele și toate butoanele de control sunt intuitiv poziționate, astfel încât operatorul să beneficieze de un nivel maxim de control, cu un minim efort.

În ceea ce privește monitorizarea, excavatorul pe roți Atlas 140W este dotat cu un display de mari dimensiuni, pe care sunt afișate cele mai folositoare informații, astfel încât munca operatorului să fie cât mai ușoară. Totodată, acest utilaj este echipat cu un sistem automat de monitorizare și avertizare a utilizatorului în caz de pericol. Includem în acest ansamblu de trăsături tehnice de vârf și camera video pentru marșarier și camera laterală.

Confortul operatorului este sporit de sistemul automat de climatizare și de distribuire a aerului cald sau rece în cabină, datorită poziționării optime a gurilor de ventilație. Operatorul este protejat și când vine vorba de nivelurile de zgomot și vibrații. În cabină, nivelul de zgomot nu depășește 72 de decibeli, iar, ambiental, 96 de decibeli.

Ce dotari standard și suplimentare are modelul de excavator nou pe roti Atlas 140W

Excavatorul Atlas 140W este dotat cu axe ZF, un simbol al performanței. ZF Group este o companie din Germania, renumită pentru fabricarea de componente pentru orice fel de vehicule. Istoria acestui gigant industrial a început în anul 1915, odată cu producția de cutii de viteze pentru zepeline. Astăzi, 107 ani mai târziu, compania nemțească ZF este un etalon în materie de transmisii și șasiuri, cu aproape 150 de mii de angajați în toată lumea și filiale în peste 40 de țări.

În ceea ce privește dotările suplimentare, excavatorul 140W este echipat cu lumini de lucru de tip LED, cârlig de remorcare și lamă dozer. La interior, radio cu port USB, cutie frigorifică și sistem telemetric de monitorizare a utilajului, de tip GPS/GSM. Demn de menționat în ceea ce privește specificațiile tehnice, excavatorul Atlas 140W este dotat cu transmisie PowerShift, atinge viteza maximă de 20 de kilometri pe oră și are o forță de tracțiune de 76 de kiloNewtoni.

Ce capacitate are rezervorul de combustibil al unui excavator npu pe roti Atlas 140W

Rezervorul de combustibil are o capacitate totală de 240 de litri, sistemul de răcire, 35 de litri, rezervorul de ulei, 10 litri, iar rezervorul AdBlue, 20 de litri. Rezervorul hidraulic are o capacitate totală de 125 de litri, iar întregul sistem hidraulic, de 200 de litri.

Care sunt dimensiunile acestui excavator nou pe roti Atlas 140W

Brațul are 4,22 metri, iar, cel extensibil, 5,02 metri. Brațul extensibil ajunge la o înălțime de lucru de 950 de centimetri, la o adâncime de săpare de 540 de centimetri și la o distanță maximă de 890 de centimetri. Excavatorul pe roți Atlas 140W are 313 centimetri înălțime, 750 de centimetri lungime, 249 de centimetri lățime, iar garda la sol este de 45 de centimetri.

De ce sa alegi un excavator nou pe roti de la Atlas pentru lucrarile tale

Atlas produce o gamă largă de echipamente destinate sectoarelor de construcții, feroviar, de manipulare a materialelor și de realizare a infrastructurii. Echipamentele Atlas sunt ideale pentru ridicarea de imobile, transportul materialelor, crearea de drumuri și căi ferate, precum și pentru reciclare și demolare. Fabricantul german și-a luat angajamentul de a produce utilaje de înaltă calitate, alături de furnizarea de servicii impecabile.

Standardele de calitate țin exclusiv de gradul de satisfacție al clienților. A fost premisa de la care a pornit Hinrich Weyhausen, fondatorul Atlas, în anul 1919, iar acest lucru nu s-a schimbat nici 100 de ani mai târziu. Performanțele de top ale utilajelor Atlas, încrederea pe care o au operatorii în acest brand și durabilitatea echipamentelor fabricate sunt calități de necontestat ale brand-ului german.

Compania germană Atlas pune accent pe inovare continuă a produselor sale, pentru a depăși așteptările clienților săi și pentru a fi cu un pas în fața concurenței. Utilajele Atlas sunt de nădejde, iar clienții știu că se pot baza pe ele indiferent de situație. Robustețea și rezistența echipamentelor germane sunt doar două dintre atributele care au făcut ca utilajele Atlas să fie un etalon la nivel internațional în materie de performanță.

.


Contacteaza-ne

De ce servicii aveti nevoie?

Întrebări și răspunsuri

0 Intrebari

    Comentarii 0 Comentarii

    ( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )