campaign-notification campaign-notification

Grederele HBM Nobas si punctele lor forte

Publicat de UTILBEN17/12/2018

Ai auzit de mai multe ori despre acest utilaj numit greder, dar nu știi ce poate face? Sau ai auzit pentru prima data de el? Te ajutăm noi.

Trimite-le prietenilor acest articol!

Pesemne, ai auzit de mai multe ori despre acest utilaj numit greder, dar nu știi ce poate face. Sau acum ai auzit pentru prima data de el. Oricare ar fi situația, suntem bucuroși să te ajutăm cu mai multe informații folositoare! Un autogreder este un utilaj de construcții folosit la lucrările terasiere, pentru eliminarea stratului vegetal și nivelarea drumului. Autogrederele se mai folosesc la lucrări de întreținere a drumurilor, a șanțurilor și la înlăturarea zăpezii de pe căile rutiere. Componenta cea mai importantă a autogrederului este lama centrală. Accesorii auxiliare pot fi dinții de scarificare și lama frontală de buldozer.

Recomandarea UTILBEN în materie de autogredere:

Grederele HBM Nobas sunt foarte fiabile și excelează în lucrări de precizie și mentenanța carosabilului. Datorită gamei largi de gredere, HBM le oferă clienților săi utilaje versatile și de înaltă performanță, la cel mai ridicat nivel tehnic. Grederele HBM Nobas au motorizări puternice și un consum redus de combustibil, tracțiune integrală 6x6 și posibilitatea de ajustare rapidă a lamei.        

 

Producătorul german HBM Nobas asigură confortul și siguranță operatorului, printr-un scaun ajustabil, lumini de lucru performante și vizibilitate mare în operare. 

autogreder

Cele mai importante avantaje ale grederelor HBM Nobas:

  • MOTOR PERFORMANT. Grederele HBM Nobas sunt echipate cu un motor cu filtru de aer uscat cu două elemente și ejector de praf. Sistem electric de pornire de 24 de volți și alternator de 70 de amperi. Două baterii de câte 74 Ah. Tracțiune spate și tracțiune integrală. Avertizare sonoră pentru deplasarea în marșarier.
  • TRACȚIUNE INTEGRALĂ. Tracțiune spate hidrodinamică în 6 trepte, transmisie Ergopower și convertor de cuplu cu tracțiune față ușor selectabilă, controlată de un microprocesor.
  • SISTEM DE FRÂNARE. Frâne de tip multi-disc, cu discuri imersate în baie de ulei, cu amplificare pe patru roți. Include rezervă de putere și sistem de avertizare a operatorului. Frâna de mână este operată electric independent, cu acționare pe axul din spate. Frânare cu un singur disc, cu acumulare prin arc, hidraulică.
  • LUMINI DE LUCRU. Grederele HBM Nobas sunt dotate cu două faruri frontale, câte două indicatoare de direcție față și spate, indicatoare de avertizare adiționale pe cabină, două lumini spate, două stopuri, indicator de marșarier, lumini de distanță, două lumini de lucru în spate, două lumini de lucru în față, poziționate fiecare la marginea inferioară și superioară a cabinei.
  • SISTEM HIDRAULIC. Supapele de control ale sistemului hidraulic pot fi acționate simultan sau independent. Când puterea hidraulică nu este necesară, presiunea sistemului este de doar 24 de bari, iar această presiune îmbunătățește consumul de resurse și scade cantitatea de căldură generată.

 

utilaj autogreder


Trimite-le prietenilor acest articol!


Contacteaza-ne

De ce servicii aveti nevoie?

Întrebări și răspunsuri

0 Intrebari

    Comentarii 0 Comentarii

    ( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )