campaign-notification campaign-notification

Gredere HBM Nobas Care sunt cele mai importante aspecte

Publicat de UTILBEN17/12/2018

Ai auzit de mai multe ori despre acest utilaj numit greder, dar nu stii ce poate face? Sau ai auzit pentru prima data de el? Te ajutam noi.

Gredere HBM Nobas Care sunt cele mai importante aspecte


Ce este un autogreder?


Trimite-le prietenilor acest articol!

       Ai auzit de mai multe ori despre acest utilaj numit greder, dar nu stii ce poate face? Sau ai auzit pentru prima data de el? Te ajutam noi.       Un autogreder este un utilaj, de construcții folosit la lucrările de pămant pentru eliminarea stratului vegetal, formarea patului, profilarea și nivelarea drumului. Autogrederele se mai folosesc la lucrări de întreținere a drumurilor, a șanțurilor și la inlăturarea zăpezii de pe căile rutiere.        Organul de lucru principal al autogrederului este lama centrală. Echipamentele auxiliare pot fi dinții de scarificare și lamă frontală de buldozer.

Ce iti recomandam noi?

       Grederele HBM Nobas sunt foarte fiabile în materie de precizie și mentenanța carosabilului. Datorită gamei largi de gredere, HBM oferă companiilor de construcții utilaje adaptabile și de înaltă performanță, la cel mai înalt nivel tehnic. Grederele HBM Nobas oferă motorizare puternică și un consum redus de combustibil, tracțiune integrală 6x6 și ajustare rapidă a lamei.        

Producătorul german HBM NOBAS asigură confortul și siguranță operatorului de utilaj, oferind scaun ajustabil, lumini de lucru performante și vizibilitate mare în cabină. 

   


Acestea sunt cele mai importante aspecte ale grederelor HBM Nobas

  • 1. Date despre motor
Grederele HBM Nobas sunt echipate cu motor  cu filtru de aer tip uscat cu două elemente și ejector de praf. Sistem electric și de pornire de 24 volți. Alternator de 70 amperi și starter de 24 volți cu 3,7 kw (5,0 CP). Două baterii de câte 74 Ah.   Viteze (sisteme de deplasare cu tracțiune spate și tracțiune integrală) :inainte, marsarier, avertizare sonora pentru deplasarea in marsarier
  • 2. Sistem de deplasare cu tracțiune integrală
Tracțiune spate hidrodinamica cu 6 trepte, transmisie Ergopower și convertor de cuplu (marca ZF 6 WG) cu tracțiune față ușor selectabilă controlată de microprocesor.   
  • 3. Frâne
Frâne de serviciu Frâne de serviciu tip multi-disc, cu discuri imersate în baie de ulei, cu amplificator, pe patru roți. Include rezervă de putere și sistem de avertizare a operatorului. Frână de mână Frână operată electric independent, cu acționare pe axul din spate.Frână cu un singur disc, cu acumulare prin arc, hidraulica.
  • 4. Lumini
Grederele HBM Nobas sunt dotate cu doua faruri frontale, 2 indicatoare de direcție fiecare (inclusiv indicator de avertizare) față și spate și 2 adiționale la cabină, 2 lumini spate, 2 stopuri, 1 indicator de marșarier, lumini indicatoare de distanță, 2 lumini de lucru în spate, 2 lumini de lucru în față poziționate fiecare la marginea inferioară și superiara a cabinei.
  • 5. Sistem hidraulic cu senzor de încărcare
Supapele de control ale sistemului hidraulic în funcțiune pot fi acționate simultan și independent. Când puterea hidraulica nu este necesară, presiunea sistemului este de doar 24 bari (iar această presiune mică îmbunătățește eficienta în consum și scade cantitatea de căldură generată).

       Trimite-le prietenilor acest articol!Contacteaza-ne

Sunt de acord ca datele mele să fie păstrate în baza de date. Consultă termenii și condițiile! Termeni si Conditii

Comentarii 0 Comentarii

( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )