campaign-notification campaign-notification

Iti facem cunostinta cu noua serie de tractoare KIOTI HX

Publicat de UTILBEN12/01/2023

tractoare, tractoare noi, tractor, tractor noi, tractoare 120 cp, tractor 100 cai putere, tractor 100 cp

Gama nouă de tractoare

Gama de tractoare noi KIOTI HX pot îndeplini cele mai dificile sarcini în fermă

Fermierii români au de acum un nou partener de încredere pentru muncile agricole. Noua gamă de tractoare KIOTI din oferta Utilben vă va revoluționa lucrările din fermă și de pe câmpul agricol datorită unui set de atribute unice. 

Seria de tractoare HX din gama KIOTI cuprinde modelele cele mai puternice de tractoare ale producătorului sud-coreean. Acestea pot fi utilizate în aplicații complexe împreună cu o mare varietate de atașamente. KIOTI HX sunt echipate cu motoare fiabile de 100, respectiv 120 de cai putere. Se bucură de un design exterior agresiv și oferă un nivel de confort superior pentru operator.

Tractoarele KIOTI au motoare cu norma de emisii STAGE V: În conformitate cu noile prevederi în ceea ce privește clasa de emisii de CO2. Așadar utilajele KIOTI pot fi înscrise în circulație fără nicio problemă.

tractoare noi

Acum disponibile și în România: două modele de tractoare noi KIOTI seria HX

KIOTI este gata să cucerească piața din România prin lansarea a două modele de tractoare puternice și versatile, care se remarcă prin tehnologie avansată și un design inovator. Aceasta gamă cuprinde: 

  • Tractor KIOTI HX 1001PC-EU
  • Tractor KIOTI HX 1201PC-EU

Aceste tractoare sunt cele mai performante din gama producătorului sud-coreean și reflectă noua abordare în sfera de design și funcționalitate. Daedong, producătorul tractoarelor KIOTI, deține o experiență de 75 de ani în domeniu, aflându-se pe primul loc în clasamentul producătorilor de utilaje agricole din Coreea de Sud.

Cele mai puternice tractoare din gama KIOTI

Kioti HX 1001PC-EU are o greutate de 4.428 de kilograme și este dotat cu un motor diesel Stage V de 100 cai putere. În vreme ce tractorul Kioti HX 1201PC-EU este definiția puterii datorită motorului diesel Stage V de 120 cai putere din dotare. Acest tractor cântărește 4.428 de kilograme și în componența sa intră doar elemente premium. În cazul ambelor modele, vă puteți bucura de o garanție extinsă de până la 5 ani, care vă oferă siguranța că ați achiziționat un utilaj cu adevărat fiabil. 

tractoare de vanzare

Dotările acestor două tractoare noi KIOTI seria HX

Tractoarele din gama HX pot fi utilizat chiar și în cele mai dificile aplicații. Sunt dotate cu un rezervor de combustibil de 180 de litri care vă asigură continuitate în muncă. În ceea ce privește dotările standard, notăm PTO independent și ridicarea în 3 puncte, de tip electronic. De asemenea, debitul pompei hidraulice este de 121 de litri pe minut. Un alt avantaj însemnat al acestui tractor este transmisia hidrostatică. Aceasta reprezintă vă ajută operatorii să efectueze viraje repetitive fără dificultate. Tractorul HX 1201PC-EU ocupă pe primul loc în clasamentul tractoarelor KIOTI în ceea ce privește performanța. 

Un design unic

Design-ul deosebit al acestor tractoare din seria HX se distinge prin eliminarea liniilor curbe în detrimentul unui contur agresiv definit prin unghiuri drepte. Astfel, producătorul sud-coreean a creat o înfățișare dinamică și futuristă pentru cele două modele de tractoare. Farurile tractoarelor HX oferă o vizibilitate excelentă pe timp de noapte, iar elementele cromate le conferă o notă de eleganță.

Vizibilitate și confort fără egal

Seria KIOTI HX constituie divizia premium de tractoare a acestui producător, având abilitatea de a duce la bun sfârșit cele mai dificile munci din fermă fără ca operatorul să resimtă efortul și oboseala. Tot la capitolul confort putem aminti de ergonomia și calitatea materialelor din interiorul cabinei, aspecte care-i oferă operatorului o experiență plăcută de lucru. Nu putem uita de vizibilitatea extraordinară pe care o oferă cele 5 panouri din sticlă ce înconjoară cabina. Acestea asigură o imagine neobturată la 360 de grade.

UTILBEN este unic importator în România pentru gama de tractoare de la 21 la 120 de cai putere. Toate tractoarele respectă normele de poluare Stage V și pot circula fără probleme pe drumurile publice. Acestea sunt ideale pentru agricultură, legumicultură, zootehnie, viticultură, pomicultură și peisagistică.


Contacteaza-ne

De ce servicii aveti nevoie?

Întrebări și răspunsuri

0 Intrebari

    Comentarii 0 Comentarii

    ( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )