campaign-notification campaign-notification

Menține-ți utilajele apte de lucru cu Utilben Service

Publicat de Utilben07/09/2021

utilaje apte de lucru, menține utilajele, înteținere utilaje, mentenanță utilaje, reparații utilaje, avarii utilaje, reparare utilaje

Serviciile de tinichigeie și vopsitorie oferite de Utilben Service te ajută să revii rapid la activitatea ta împreună cu un utilaj reparat și gata de pus la lucru.

Cum vă ajută Utilben Service să-ți menții utilajele în formă maximă

Una din cele mai mari investiții făcute de către orice constructor sau agricultor este achiziționarea de utilaje. Acestea au rolul de a vă ajuta în munca zilnică și de a vă aduce profit. Pentru a-și putea îndeplini sarcinile ca la carte, utilajele trebuie să fie întreținute în mod constant. Doar prin mentenanță susținută vă puteți asigura că echipamentele dvs. dau randament pentru o perioadă cât mai lungă și că nu necesită reparații costisitoare în timp. Iar, când vine vorba de reparații, acestea trebuie să fie făcute de profesioniști. Un utilaj care costă zeci sau sute de mii de euro vă poate aduce pagube foarte mari atunci când survine o defecțiune. Așadar, nu este loc de concesii când vine vorba de funcționarea la parametri maximi a acestuia.

Nimeni nu își dorește să-și oprească activitatea din cauza unui utilaj defect. Ca urmare, UTILBEN a dezvoltat o divizie specializată de service care să vă ofere cele mai bune soluții tehnice. Gama noastră de servicii include reparații mecanice, electrice și hidraulice, operațiuni de tinichigerie și vopsitorie, precum și servicii de mentenanță pentru flota dumneavoastră de utilaje.

Serviciul de tinichigerie și vopsitorie

Utilajele pot suferi diverse defecțiuni, de la probleme ușor de reparat cum ar fi un simplu geam spart, până la avarii mult mai serioase. În oricare din aceste scenarii, UTILBEN Service este alături de dumneavoastră și vă întâmpină cu servicii profesionale de tinichigerie și vopsitorie. Astfel, vă vom ajuta să reveniți într-un timp cât mai scurt la lucrările dvs. cu utilajul reparat și în stare de funcționare excelentă.

Reparații utilaje

Cu sau fără asigurare, UTILBEN Service vă vine în ajutor

Proprietare de utilaje se împart în două categorii, în ceea ce privește asigurările pentru utilaje. Prima categorie îi include pe acei antreprenori care au stabilit în prealabil un contract de asigurare pentru utilaje deținute, pentru a evita eventuale reparații costisitoare.Iar a doua categorie se referă la proprietare de utilaje care, din varii motive, nu au încheiat un contract de asigurare.

Dacă ați încheiat un contract de asigurare a utilajelor, atunci UTILBEN este compania la care trebuie să apelați atunci când apar probleme. Reprezentanții noștri vă pot consilia în procesul de deschidere a dosarului de daună, în cazul în care un utilaj sau mai multe au suferit avarii care sunt acoperite de asigurare. UTILBEN colaborează direct cu cei mai importanți asigurători din România: Groupama, Omniasig, Asirom și Uniqa. 

Utilben vă pune la dispoziție servicii specializate de tinichigerie și în cazul în care nu ați încheiat în prealabil un contract de asigurare pentru utilajul avariat, în baza unor devize încheiate de comun acord.

Aflați din videoclipul următor cum am procedat în cazul unui buldoexcavator avariat: 

Pentru a beneficia de serviciile UTILBEN Service, vă invităm să completați formularul următor, iar echipa UTILBEN Service vă va răspunde în cel mai scurt timp.


Contacteaza-ne

De ce servicii aveti nevoie?

Întrebări și răspunsuri

0 Intrebari

    Comentarii 0 Comentarii

    ( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )