campaign-notification campaign-notification

Minidumper de inchiriat de la UTILBEN Rental

Publicat de UTILBEN28/02/2024

minidumper de inchiriat, mini dumper de inchiriat mini dumper, minidumper de inchiriat de la UTILBEN

Afla care sunt avantajele de a alege un minidumper de inchiriat de la UTILBEN Rental.

Dacă ești în căutare de echipamente care să te ajute în încărcarea și bascularea a diverse materiale pentru șantierul tău, dar nu dorești stocarea acestuia pe un termen îndelungat, noi îți recomandăm  un minidumper de inchiriat de la UTILBEN. În acest articol vom discuta despre:

  1. Ce este un minidumper?
  2. Avantajele UTILBEN Rental - minidumper de inchiriat

Ce este un minidumper?

Un minidumper este un utilaj practic și ușor de manevrat. Acesta se aseamănă cu o basculantă. Poate încărca și deplasa pe diverse distanțe o multitudine de materiale grele, precum: pământ, nisip, pietriș, sau materiale dispuse la vrac. Spre deosebire de un camion basculabil, minidumperul se diferențiază prin aspectul și dimensiunile șasiului, dar și a modelelor disponibile. 

Designul său, permite unui minidumper să pătrundă în locuri greu accesibile utilajelor de tip basculantă. Totodată, felul în care echipamentul a fost creat îi facilitează acțiunile de mentenanță, fără a necesita costuri suplimentare. Datorită sistemului locomotor de care dispune, dar și a puterii cilindrice a motorului, un minidumper poate fi folosit nu doar pe teren nivelat și uscat, ci și pe teren accidentat sau nămolos.

mini dumper de la UTILBEN

Avantajele UTILBEN Rental - minidumper de inchiriat

Dacă îți dorești un mini dumper de inchiriat poți apela cu încredere la serviciile de renting UTILBEN. Aici vei găsi o gamă variată de modele de minidumper de inchiriat marca Ausa ideale proiectelor și nevoilor tale. Prin urmare, apelează la UTILBEN Rental dacă îți dorești: întreținere și reparații incluse, costuri reduse, posibilitatea de a avea utilaje performante și variate.

  • Întreținere și reparații incluse

În cadrul procesului de închiriere al echipamentului este prevăzută includerea asigurării efectuării operațiunilor de mentenanță, adică întreținerea și reparațiile. Astfel că, principalul scop al UTILBEN este de a elimina timpii morți pentru ca tu să ai parte de rezultate formidabile și productivitate la cote maxime.

minidumper de inchiriat

  • Costuri reduse

În cadrul proiectelor sezoniere sau pe o perioadă determinată, cea mai bună decizie este cea de a închiria echipamentele de care ai nevoie. Îți poți reduce semnificativ costuri prin intermediul închirierii, deoarece stocarea utilajului nu va mai reprezenta o problemă. În același timp, alegerea de a închiria un utilaj este mai avantajoasă și din punct de vedere al investiției, deoarece este mult mai costisitor să achiziționezi un utilaj nou sau second hand pe care ulterior să nu mai ai unde să-l folosești.

Așadar, printre cele mai importante avantaje pentru care să alegi un minidumper de inchiriat de la  UTILBEN pentru îndeplinirea proiectelor tale este reprezentat de costurile reduse pe care ți le oferim. 

  • Utilaje performante și variate

Un alt avantaj important al utilajelor pe care le poți închiria din flota UTILBEN este varietatea și caracterul lor performant. Flota noastră de renting conține utilaje care înglobează tehnologii de ultimă oră ce au un randament maxim în realizarea sarcinilor. În ceea ce privește diversitatea în procesul de închiriere a unui minidumper, la UTILBEN găsești un portofoliu complex de utilaje Ausa, acestea au o putere de 24 - 48 CP și o capacitate de încărcare cuprinsă între 3 - 4,5 tone. 

mini dumper de inchiriat de la UTILBEN

Concluzie

Prin urmare, pentru încărcarea și bascularea materialelor din cadrul lucrărilor de construcții de pe diverse șantiere, noi îți recomandăm un minidumper. Dacă proiectul de construcții este unic sau are o anumită sezonalitate, cea mai înțeleaptă decizie este de a opta pentru un minidumper de inchiriat de la UTILBEN Rental.


Contacteaza-ne

De ce servicii aveti nevoie?

Întrebări și răspunsuri

0 Intrebari

    Comentarii 0 Comentarii

    ( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )