campaign-notification campaign-notification

Miniexcavator nou Sunward SWE 25UF tot ce trebuie sa stii

Publicat de 21/06/2022

miniexcavator nou, miniexcavator, excavator compact, excavatoare noi, miniexcavatoare noi, miniexcavatoare

Afla totul despre un miniexcavator nou Sunward SWE 25 UF si toate beneficiile pe care le ofera.

Un miniexcavator nou care vă va ajuta în orice lucrare de construcții, Sunward SWE 25UF

Acest miniexcavator nou va duce la bun sfarsit toate sarcinile pentru care este folosit. Poate fi utilizat în pe scara largă în domenii precum: întreținerea drumurilor, construcții urbane, mentenanta urbană, amenajarea grădinilor, lucrări de utilități și multe altele.

Caracteristicile tehnice ale acestui miniexcavator nou Sunward SWE 25UF

Miniexcavatorul Sunward 25 UF are o greutate de 2.650 de kilograme și o putere de 14 kilowați. Motorul poartă semnătura producătorului japonez Yanmar, este silențios și emite un grad redus de vibrații, ceea ce îl face să fie unul popular pentru echipamentele compacte. Componentele principale sunt ușor de accesat și, de asemenea, ușor de întreținut. Miniexcavatorul Sunward 25 UF este deosebit de compact, ceea ce înseamnă că este un utilaj ușor de folosit și ușor de transportat.

Siguranța într-un miniexcavator nou Sunward SWE 25UF

Miniexcavatorul Sunward respectă toate standardele de siguranță și normele în vigoare. Sunt perfect adaptate pentru piața europeană și au fost special concepute pentru comercializarea la nivel internațional. Pornind de la cabina care asigură standardul FOPS – structură de protecție împotriva obiectelor externe – și ROPS – structură de protecție în caz de răsturnare –, până la respectarea normelor ISO de vizibilitate în timpul operării. 

Elementele suplimentare care protejează operatorul acestui utilaj sunt: centura de siguranță, ciocanul de siguranță pentru spargerea geamurilor în caz de urgență, tija de blocare a mecanismelor de operare, sistemul de blocare a brațului, frâna de mână și procedura de pornire. Nu este loc de compromisuri, atunci când vorbim de siguranță.

Confortul oferit de un miniexcavator nou Sunward SWE 25UF

Interiorul este spațios și îi oferă operatorului tot ce are nevoie pentru a-și duce misiunea la îndeplinire. Spațiul interior este generos, iar câmpul vizual larg este asigurat de parbrizul de mari dimensiuni. În plus, scaunul este prevăzut cu un sistem performant de atenuare a șocurilor, care îi conferă operatorului un confort sporit. Iar sistemul audio, suportul pentru pahare și lumina ambientală asigură o experiență plăcută de operare.

Operarea unui miniexcavator nou Sunward SWE 25UF

Operarea miniexcavatorului Sunward 25 UF este una facilă și datorită comenzilor simple și la obiect. Comutatoarele urmează tiparul standard și sunt ușor de folosit, iar utilajul este prevăzut cu un monitor performant de control. Acesta afișează informații diverse, între care temperatura lichidului de răcire, presiunea uleiului, nivelul combustibilului, orele de lucru, starea motorului, precum și un sistem de avertizare în caz de supra-încălzire.

Costurile asociate unui miniexcavator nou Sunward SWE 25UF

Costurile de mentenanță sunt reduse, datorită folosirii de componente fiabile. Toate piesele care alcătuiesc un excavator Sunward sunt de o reală calitate și vă asigură achiziția unui echipament de încredere. Totodată, accesul la componente și subcomponente, felul în care sunt distribuite și așezate la locul potrivit, fac din utilajele Sunward alegerea cea mai inspirată. Beneficiul principal este reducerea costurilor cu întreținerea și reparații mai rapide. Eficiența este cuvântul de ordine.

Concluzii:

Modelul de miniexcavator nou Sunward SWE 25UF reprezintă un utilaj adaptabil, compact, care poate îndeplini o varietate de sarcini într-un timp scurt. Puteți vedea miniexcavatorul Sunward pe site-ul nostru: https://sunward.ro/produs/sunward-swe25uf/


Contacteaza-ne

De ce servicii aveti nevoie?

Întrebări și răspunsuri

0 Intrebari

    Comentarii 0 Comentarii

    ( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )