campaign-notification campaign-notification

Senile de cauciuc pentru miniexcavator – cum alegi dimensiunea corecta

Publicat de 01/11/2021

senile de cauciuc pentru miniexcavator, șenile de cauciuc pentru miniexcavator, Senile de cauciuc, Senile miniexcavator, Senile cauciuc miniexcavator

Cum determini dimensiunile corecte atunci cand trebuie sa alegi senile de cauciuc pentru miniexcavatoare? Afla din articolul nostru.

Alegerea dimensiunii corecte atunci când achiziționați șenile de cauciuc pentru miniexcavator poate fi destul de dificilă. 

Dimensiunea este un factor esențial atunci când alegeți șenile de cauciuc pentru miniexcavator nou. Se întâmplă des ca antreprenorii din domeniul construcțiilor să aleagă șenile prea mici sau, din contră, prea mari pentru echipamentele deținute, caz în care nici cele mai bune șenile nu vor funcționa corespunzător. În plus, instalarea șenilelor de dimensiune greșită poate cauza uzarea mai rapidă a acestora și deteriorarea trenului de rulare. Astfel, este necesar să vă asigurați că dimensiunea șenilelor selectate este cea potrivită.

În cele ce urmează, vă oferim 5 sfaturi utile pentru a alege corect dimensiunea șenilelor.

Cum identificați dimensiunile șenilelor pentru un miniexcavator nou sau second hand

Pentru afla care sunt dimensiunile șenilelor de cauciuc ale miniexcavatorului dvs., ar trebui să urmați acești trei pași simpli:

1. Măsurați lățimea șenilelor de cauciuc în milimetri. Va trebui să folosiți o ruletă pe care o veți așeza transversal pe lățimea șenilei.

senile de cauciuc pentru miniexcavatoare

2. Al doilea lucru pe care trebuie să-l faceți este să măsurați pasul șenilelor, mai exact, distanta dintre centrul unei zale până în centrul zalei următoare. Aceasta măsurătoare se realizează, de asemenea, în milimetri.

senile de cauciuc miniexcavatoare

3. Al treilea pas presupune să aflați numărul de zale. Această măsurătoare se va realiza pe interiorul șenilei. Veți număra toate zalele de-a lungul circumferinței șenilei până veți ajunge înapoi la zaua marcata de la care ați început numărătoarea.

senile de cauciuc

4. În continuare, veți măsura ecartamentul șenilei. Aici ne referim la măsurătoarea realizată între ghidajele din partea interioară a unei șenile. Veți măsura distanta dintre marginile interne ale ghidajelor. 

senile cauciuc miniexcavatoare

5. Iar ca un ultim pas, ceea ce trebuie să mai faceți este să identificați marcajele de pe șenile care vă vor ajuta să aflați mai multe informații despre dimensiuni și producătorul acestora.

Multi Parts vă furnizează șenile pentru miniexcavator nou dar si pentru cel second hand.

Șenilele din gama noastră sunt furnizate de cei mai importanți producători de șenile de cauciuc din Europa. Șenilele sunt fabricate la un standard înalt de calitate și vin cu o garanție de 12 luni de la data vânzării.

Punctele forte ale șenilelor de cauciuc din oferta Multi Parts:

  • Cablu de oțel continuu, fără joncțiuni

Această tehnologie a fost inventată și dezvoltată pentru a crește rezistența cablurilor interne de oțel. Datorită acestei soluții, șenilele de cauciuc pe care le oferim sunt cu 40% mai rezistente decât șenilele obișnuite. Această tehnologie vă asigură că șenilele de cauciuc pentru miniexcavator vor rezista timp îndelungat.

  • Materii prime de calitate premium

În procesul de fabricare al șenilelor de cauciuc pe care vi le furnizăm, sunt folosite doar materiale premium, pentru a vă garanta achiziționarea unui produs excelent și fiabil.

  • Combinație de cauciuc natural și sintetic

Șenilele disponibile în magazinul online Multi Parts reprezintă îmbinarea perfectă a cauciucului natural cu cel sintetic, pentru a garanta flexibilitate maximă și rezistență la uzură.

  • Trasabilitatea produselor

Fiecare șenilă de cauciuc este marcată cu un număr unic de serie, care permite oricui să afle cu ușurință cărei linii de producție îi aparține. Astfel, trasabilitatea produselor este garantată. 

Multi Parts vă oferă o gamă largă de șenile de cauciuc pentru miniexcavatoare. Aceste produse sunt disponibile în magazinul nostru online: www.piese.utilben.ro


Contacteaza-ne

De ce servicii aveti nevoie?

Întrebări și răspunsuri

0 Intrebari

    Comentarii 0 Comentarii

    ( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )