Vezi si miniexcavatoare second-hand

Vezi produse
Finanțare

Finanțare

Vă asigurăm suport în obținerea de fonduri pentru achiziționarea de utilaje noi, întocmirea dosarului de accesare a fondurilor și vă oferim condiții preferențiale de finanțare.

Soluții complete

Soluții complete

UTILBEN vă pune la dispoziție un ecosistem unic de produse, servicii și tehnologie, pentru a vă oferi cea mai bună experiență din industrie.

Consultanță

Consultanță

Vă oferim consultanță pentru alegerea echipamentelor potrivite nevoilor dumneavoastră și garantăm compatibilitatea pieselor și atașamentelor cu utilajele pe care le dețineți.

Testimoniale

Nechita Gică
Tevag Instal

Compania Tevag Instal SRL a achiziționat utilaje marca Sunward de la UTILBEN. În acest videoclip ne descriu experiența lor în utilizarea miniîncărcătorului 3230 și a midiexcavatoarelor Sunward selectate din oferta UTILBEN pentru lucrările sale

Cosmin Sabău
INVEST CCI SRL

Avem o colaborare foarte bună cu UTILBEN, am achiziționat și alte utilaje: lame de zăpadă, sărărițe, încarcătoare telescopice. Sperăm că aceasta colaborare să nu se oprească aici, să continue.

Miniexcavator nou de vânzare marca Sunward. Miniexcavatoarele noi pot fi achiziționate prin fonduri proprii, fonduri europene sau leasing. Miniexcavatorul nou Sunward se remarcă prin performanțe superioare și costuri mici de întreținere.

Noi ne ocupăm de obținerea finanțării in maximum 48 de ore și poți beneficia de o dobândă preferențială pentru miniexcavatoarele noi Sunward.

miniexcavator nou

La ce poți să folosești un miniexcavator nou?

Miniexcavatoarele Sunward se pot utiliza pentru o varietate mare de lucrări datorită sistemelor hidraulice suplimentare cu care acestea sunt dotate. Ele sunt în principal utilizate pentru săpare (excavare). Acestea pot fi utilizate în domeniul construcțiilor urbane, mentenanța urbană, întreținerea drumurilor, amenajarea gradinilor, demolare, renovare, forare, toaletajul copacilor, tocarea vegetaței, etc.

Cate tone are un miniexcavator nou?

Greutatea unui miniexcavator nou marca Sunward este cuprinsă între o tonă și 4 tone. 

Ce putere are un miniexcavator nou?

Puterea Miniexcavatoarelor Sunward începe de la 9 cp și ajung până la 24 cp. Acestea având o forță mare de săpare și o adâncime de până la 3,12 metri.

Dimensiunile mici ale miniexcavatoarelor noi Sunward le fac mai populare pentru șantierele de lucru cu trafic ridicat sau pentru spațiile înguste. Acestea se pot transporta ușor pe toate drumurile publice cu ajutorul unui trailer. Chiar dacă sunt mai ușoare, este întotdeauna important să verificați dacă o remorcă poate suporta greutatea acestuia.