campaign-notification campaign-notification

Serviciile de care ai nevoie pentru a-ți menține utilajele în formă maximă

Publicat de 21/12/2021

Achizitia unui utilaj este un pas important, asadar informeaza-te despre serviciile de care ai nevoie pentru a-ti mentine utilajele in forma maxima.

Achiziția unui utilaj reprezintă o investiție importantă, care are scopul de a vă ușura munca și de a vă ajuta să deveniți mai profitabil. Fie că dețineți utilaje agricole sau de construcții, cu siguranță vă doriți ca acesta să dea randament o perioadă cât mai lungă. De asemenea, doriți să evitați reparațiile foarte costisitoare cauzate de diverse avarii sau uzură. 

Pentru a îndeplini aceste condiții, va fi nevoie să întrețineți corespunzător și în mod constant utilajele. Aceste operațiuni ar trebui să includă o verificare riguroasă pentru a putea observa potențialele defecțiunile. Programul de întreținere, pentru a fi cu adevărat folositor, este indicat să fie realizat de către o echipă de specialiști în domeniul utilajelor, care știu exact cât de des trebuie făcute reviziile, cum trebuie efectuată o reparație sau o diagnoză. 

Un utilaj de construcții costă zeci sau chiar sute de mii de euro. Așadar, programul de întreținere trebuie să fie o prioritate pentru a asigura funcționarea utilajului la parametri maximi.

Importanța reviziilor tehnice periodice

Pentru a asigura bunul mers al lucrărilor dvs. efectuate cu ajutorul utilajelor, efectuarea de revizii periodice este esențială. Știm că reviziile pot deveni o corvoadă pentru posesorii de utilaje, mai ales atunci când este vorba despre o flotă generoasă de echipamente. Cu toate acestea, omiterea reviziei timpurii va avea ca urmare diverse defecțiuni serioase, precum cele de mai jos:

  • Dacă nu veți schimba la timp filtrele de combustibil, veți risca defecțiuni ale sistemelor de injecție, a căror reparație va fi foarte costisitoare;
  • Filtrul de aer al motorului care nu este schimbat la timp poate duce la o uzură prematură a turbinei, a cămășii cilindrului și a segmenților;
  • Uleiul de motor și filtrul de ulei care nu sunt înlocuite în timp util vor cauza uzuri însemnate ale componentelor motorului: cuzineți, segmenți, turbină sau pompa de ulei;
  • Atunci când uleiul de transmisie se uzează, acesta își pierde proprietățile, fiind necesar să-l înlocuiți pentru a preveni uzura prematură a componentelor de transmisie, precum ambreiajele, rulmenții, lagărele sau valvele.

Ce se întâmplă când realizați la timp revizia:

  • Extindeți durata de viață a utilajelor, evitând achiziționarea sau închirierea altor echipamente pentru a vă finaliza lucrările;
  • Nu veți mai avea perioadele de nefuncționare care pot aduce costuri foarte mari și întreruperi în lucrări;
  • Reduceți riscul apariției unor defecțiuni majore care vor necesita mult timp și bani pentru a fi remediate;
  • Valoarea de revânzare a echipamentului va crește dacă acesta va fi însoțit de un istoric de revizii efectuate periodic;
  • Reduceți riscul de accidente cauzate de utilaje defecte.

Așadar, reviziile tehnice realizate la timp rezultă într-o bună funcționare a utilajelor timp îndelungat. Aceste vor aduce costuri mult mai mici comparativ cu cele aferente reparațiilor majore, mai ales dacă este vorba despre defecțiuni ale componentelor principale.

Cum vă ajută UTILBEN să vă mențineți utilajele în formă maximă

UTILBEN înțelege foarte bine aceste probleme întâmpinate de antreprenorii din domeniul agricol și de construcții. Din acest motiv, am dezvoltat o divizie specializată de service care să vă ofere cele mai bune soluții tehnice. Astfel, UTILBEN Service vă întâmpină cu un pachet complet de servicii specializate pentru întreținerea utilajelor:

  • reparații mecanice, electrice și hidraulice
  • servicii de mentenanță prin revizii tehnice periodice
  • operațiuni de tinichigerie și vopsitorie
  • diagnoză computerizată
  • piese de schimb 

Cum puteți beneficia de aceste servicii

În cazul în care ați încheiat un contract de asigurare pentru utilajele dvs., reprezentanții UTILBEN vă pot consilia în procesul de deschidere a dosarului de daună, în cazul în care un utilaj sau mai multe au suferit avarii care sunt acoperite de asigurare. UTILBEN colaborează direct cu cei mai importanți asigurători din România: Groupama, Omniasig, Asirom și Uniqa. Pentru o îngrijire ca la carte a utilajelor dumneavoastră, vă sfătuim să acordați o deosebită atenție reviziilor tehnice. Cu toate acestea, vă putem ajuta cu toate serviciile menționate mai sus și în cazul în care nu ați încheiat în prealabil un contract de asigurare. 

În 2021, ne-am extins serviciile de întreținere și reparație a utilajelor 

Pentru că dorim să devenim cel mai bun furnizor de service pentru utilaje, cu cel mai înalt grad de satisfacție al clienților, am implementat câteva schimbări în acest an care ne ajută să mergem în această direcție.

Toate serviciile de mentenanță, diagnoză, reparații, piese de schimb și atașamente au fost relocate în noul nostru sediu din localitatea Baciu, aflată în imediata vecinătate a orașului Cluj-Napoca. Noua adresă este Strada Transilvaniei nr. 446, localitatea Baciu. Pentru a le putea oferi clienților noștri cele mai bune servicii, am considerat că a sosit timpul să avem un sediu dedicat în care specialiștii noștri să își poată desfășura activitatea în cel mai eficient mod posibil. 

Am făcut investiții semnificative în echipamentele utilizate pentru servisarea utilajelor și ne-am mărit echipa tehnică pentru a putea onora solicitările clienților în cel mai scurt timp. Echipa noastră cuprinde acum 17 tehnicieni care vă vor ajuta să alegeți cel mai potrivit serviciu sau pachet de servicii pentru utilajele dvs. 

De asemenea, am deschis un nou sediu UTILBEN în București. Noul sediu UTILBEN se află pe strada Ithaca FN, localitatea Bolintin-Deal, jud. Giurgiu 087015 - Autostrada București-Pitești, km. 2. Ne-am turat motoarele în acest an pentru a urma calea dezvoltării și extinderii, așadar deschidem un sediu chiar în capitala țării noastre, într-un centru de business foarte important. Dorim să fim mai aproape de clienții noștri din zona de sud a țării pentru a-i sprijini cu service dedicat pentru întreaga flotă de utilaje. Mai mult decât atât, de acum vă puteți baza pe UTILBEN Service și în zona Moldovei, inclusiv datorită service-ului mobil pe care vi-l oferim pentru această zonă.

Prin aceste schimbări, avem posibilitatea de a deservi întreaga zonă de sud a țării, alături de zona Moldovei și, bineînțeles, zona Ardealului, cu servicii profesioniste de întreținere și reparații pentru utilajele dvs. 

Un echipament bine îngrijit va funcționa la capacitate maximă! 

Așadar, pentru a obține cele mai bune rezultate cu echipamentele dvs., vă invităm să apelați la specialiștii noștri pentru a vă menține utilajele în formă. Ne puteți contacta la 0364 130 366 pe [email protected].


Contacteaza-ne

De ce servicii aveti nevoie?

Întrebări și răspunsuri

0 Intrebari

    Comentarii 0 Comentarii

    ( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )